IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pb-gun and IPerjantai 31.08.2007 14:09

Olenpa sitten minäkin päätynyt katsomaan tuota Suomen kovinta TV-spektaakkelia, BigBrotheria eli BrickBotheria, kuten sen joskus sanon. En ole ennen moisista ohjelmista välittänyt, enkä kiinnustunut ihmisistäkään sen koommin. Mutta tällä kertaa alkujakossa silmääni osui eräs henkilö, josta sain jo parissa sekuntissa niin tarkan ja rasittavan henkilökuvan, että joudun nyt katsomaan BB:ia pelkästä ärsytyksestä.

Tämä henkilö on juuri sen oloinen, etten varmastikaan tulisi hänen kanssaan toimeen missään. En kotona, en koulussa, enkä varsinkaan BigBrother-talossa. Tai armeijan leivissä. Seuraa persoonallisuus analyysi:

1. Tämä henkilö on omassa päässään aika itsekeskeinen ja luulee itsestään aivan liikoja. Hän kuvittelee olevansa jokseenkin hauska, vaikka todellisuudessa hän vain toistaa muilta kuultuja juttuja ja kopioi käyttäytymismalleja muilta ja muodostaa niistä hyvin epäaidon ja luonnottoman kokonaisuuden. Tämän tyypin ihmisille on tyypillistä se, että kun tällaiselle kertoo vaikkapa jonkin hyvän jutun, niin pian kuulee, kun hän kertoo sitä nurkan takana toisille. Ainoana ongelmana on se että, jutun kerronta ei todellakaan ole näillä ihmsillä veressä.

2. Hän on vielä kiimainen teini. Murros ikä monilta osin siis pahasti kesken. Naamalta näkee heti, että hän kuvittelee saavansa vastakkaiselta sukuppuolelta haluamaansa seksuaalista hyväksyntää ja tyydytystä, kertoessaan aivan naurettavia juttuja ja esittäessään omaa ihme show'ta. Kyllä sen näkee että joka hetki hän vain esittää ja esittää jotakin muuta kuin oikeasti onkaan.

3. Hän roikkuu vaikka väkisin aina porukan viisaampien ja suositumpien joukossa ja on ottavinaan osaa jokaiseen tekemiseen, vaikka on selvää että asiat sujuisivat paremmin ilman hänen läsnäoloaan. Hän paistattelee muiden huomiossa ja hyvyydessä ja mielensä syövereissä ottaa siitä kuin osan itselleen ja alkaa jatkossa kuvitella liikoja itsestään.

4. Vaikka jotkut ehkä hetken aikaa saattavatkin huvittua hänen seurassaan, on hänen seuransa sellaista seuraa, etttei sitä kukaan koskaan jää kaipaamaan. Ei tällaisen ihmisen poissaoloa huomaa - tai korkeintaan positiivisessa mielessä, kun huomaa ettei seurassa ole enää ketään ahdistavaa henkilöä.

Olen aivan varma, että jos joutisin tämän henkilön kanssa tekemisiin, joutuisin ennemmin tai myöhemmin sanomaan ne suoraakin suoremmat sanat, jotka vetäisivät koko porukan hiljaiseksi hämmästyksestä: "Voiko noin suoraan edes sanoa?". Tiedän tämän tyypin henkilöt liian hyvin. Tulee mieleen niin vahva kombinaatio kahdesta/kolmesta jo tuntemastani henkilstä, että olen aivan varma. Kiitos '**nari nari pieri ja pani' - kiitos tästä vihasta.

P.s. saan aina kilarit kun näen 'reinot' hänen jaloissaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.