IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.12.2007 18:21

Tylsä päivä tänään. Mulla riittäis intoa ja halua tehdä ja touhuta, mutta muut tuntuu jumittavan. Eikä yksin jaksa paljoa touhottaa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.12.2007 13:52

Olipahan tuparit. Saatiin jo kiitostakin, että oli ollut melua läpi yön.

Ei jaksais millään odottaa...Perjantai 30.11.2007 17:56

Odotetaan kaikki jo niin innolla tupareita, että aika oikein matelee!! Pian sentäs tungetaan kinkku uuniin kypsymään. Onhan sekin jo sentään jotain, että saadaan edes jotakin valmistella jo täällä ollessa. Huomenna puolen päivän aikaan sitten kotiin siivoamaan. Jeejee. Toivottavasti tulee riittävästi porukkaa ja on oikein mukavaa.

Tuparit.Torstai 29.11.2007 16:16

Nyt on kaikkea kivaa tupareihin/pikkujouluihin. On kinkkua ja jusutoja ja keksejä ja juomaa. Rahaakin paloi ihan kivasti, mutta kerranhan sitä nyt sitten eletään. Ostettiinpa vaippojakin pojalle. Ei siis pikkujouluihin. Lauantain vastaisena yönä pannaan sitten kinkku uuniin kypsymään ja kuskataan se lauantaiaamuna koti-Espooseen. Dippadai. Vihdoinkin kekkerit!

Ja kaverit oli toki tervetulleet juhlimaan mein tupareita ja pikkujouluja. Jos kännit haluaa vetää, niin kannattaa ottaa omaakin juomaa mukaan, vaikka jotain tarjolla onkin. Yöpaikkakin löytyy muutamalle ystävälle!

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.11.2007 01:30

Eelillä tais olla koko päivän pitkä ummetus. Päätin sitten ilta kahdeksan jälkeen mennä vähän vaunuilemaan, jospa lähtisi kakat liikkeelle. Ja lähtikin. Oli uudet ennätykset kakan määrässä. Ja tunnin päästä sitä pöris melkoisesti vielä lisää.

Huomasinpa taas sellaisen seikan, että kannattaa päivän aikana käydä vaunuilemassa, koska silloin suoli toimii ja kakkaa tulee ja päästään pienemmillä koliikeilla. Nyt tänään olikin kostoksi pävän laiskuudesta iltakitinää. Eilen vaunuiltiin ahkerasti ja ei ollut ongelmia.

Sanni!Tiistai 27.11.2007 19:32

Ja huomenna puolilta päivän alkaa mun ja Eelin jännittävä matka kohti Tammelaa, missä Sanni meitä varmasti jo innoissaan odottaakin. On kyllä kova ikävä sitä kiukkupussia vaikka vasta muutama päivä ollaan oltu erossa. Ajattelen Sannia aika paljon kaiken puuhastelun ohessa ja varsinkin nukkumaan käydessä.

Autoremppaa taas.Tiistai 27.11.2007 15:36

Purin autosta jonkun ikivanhan Nokian 5110/6110 malleille suunnitellun autokaiutinjärjestelmän pois. Kieltämättä melkoinen viritelmä. Sille oli johdollinen luuri telineineen, josta johto meni kojelaudan alle johonkin ohjainyksikköön, johon oli vedetty virran syöttö sekä kaituin ja mikrofonin johdot. Kaiutin löytyö repsikan puoleisesta jalkotilasta ja mikrofoni oli kuskin puolella tuulilasin ja palkin välissä. Tulipa siis purettua.

Lisäksi yritin vähän fiksailla auton antennijohtoa kun sen kuuluvuus oli onneton. Ilmeisesti se johdin oli osittain poikki liittimestään. Ainakin niin toivon. Sitten piti vielä kikkailla ja säätää soittimeen AUX-iniin johto mp3-soittimesta tai omassa tapauksessa puhelimesta. Sain sen aika ovelasti tehtyä. Jotkut ehkä tulee näkemään sen.

Oli pientä paniikkia hansikaslokeron valon kanssa kun sain sen leviämään käsiin ennen paikalleen laittoa. Taisin vääntää sitä toista tuntia, ennen kuin keksin kuinka se todennäköisimmin toimii.

Ostin muuten viikonloppuna Passatin korjausoppaan, jossa on ihan muutenkin hyvää yleistietoa autosta. Näkeepähän kaikki ajoittaiset huollot ja miten ne tehdään ja mitä muuta autolle kannattaa tehdä jotta se pysyypi kunnossa.

jipiiTiistai 27.11.2007 15:22

eipä ole pariin päivään ollut Eelillä mitään,mitä voisi koliikiksi kutsua

Kalluppi:Sunnuntai 25.11.2007 19:28

Millä nimellä kutsutte astiaa, johon kissat tekevät tarpeensa? (Tähän liittyy hypoteesi)

[Ei aihetta]Perjantai 23.11.2007 00:12

Microsoft Internet Explorer on varmaan paskin nettiselain mm irc-gallerian käyttöön. Mikään ei toimi kovinkaan normaalisti!