IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 01.11.2007 01:59

Johan väsyttää. Vielä yksi kouluhomma, vaikkain nopea.

TietokoneetTiistai 30.10.2007 18:56

Meillä lakkasi digiteevee toimimasta, joka siis on kytkettynä tietokoneeseen. Siihen vain tuli joku ärsyttävä virheilmoitus. Yritin asentaa sitä ohjelmaa monesti uudestaan, mutta turhaan; edistystä ei tapahtunut. Poistelin samalla koneelta muita turhaksi osoittautuneita ohjelmia jne. kunnes päätin ihan rehellisesti vetää windowsin uudestaan kooneelle, uudelle pohjalle.

Uudelleen asennus kusi melko nopeasti näytönohjaimen ajurien ajossa. Tai oikeammin sen päivittämisessä. Päivitys meni vituiksi, joten poistin sen ja asenstin alkuperäisen cd:ltä uudestaan. Lopputulos oli se, että heti kun windows alkoi olla käynnissä ja kaikki käynnistyksen yhteydessä alkavat sovellukset ylhäällä, sammui kone kokonaa. Vikasietotilassa sen saikin käyntiin, poistin ajurit ja kone uudestaan käyntiin. Näytön tarkkuus oli mennyt ihan ala-arvoisiin lukemiin. Huonompiin kuin asennusvaiheessa. Muutenkin näyttöön tuli miljoona ilmoitusta että windows on toipunut vakavasta virheestä ja että pitäisi lähettää virheraportti. Vitutti.

Uusi uudelleen asennus alusta ja tällä kertaa tein täydellisen alustuksen kiintolevyllekin. Sain kaiken jo tähän asti peräti toimimaan moitteettomasti, mutta töitä riittää aivan varmasti vielä tämänkin jälkeen. Ohjelmien ajoa ainakin puoleksi päiväksi, jos koko ajan ajaa putkeen.

peepeetäMaanantai 29.10.2007 00:32

BB-talk shown lopussa kun kerrottiin, että taloon tulee uusi asukas, Riitta, ainoa henkilö joka saattoi vain sairaaseen mieleen tulla oli Suomen turhin julkkis Riittä Väisänen. Sitten ajattelin, että se vasta olisikin hirveätä katsottavaa; Riitta Väisänen Big Brotherissa. Oispahan ollut selvästi se joka jäätää eniten. No mutta onneksi sinne meni ihan joku muu Riitta. Mikä tahansa Riitta on parempi.

Taiteilijan kriisiSunnuntai 28.10.2007 21:38

Alkaisi olla korkea aika saada se luova minä hereille. En oo luonut mitään aikoihin. Ehkä yhden pienen jutun kitaralla, mutta se on vasta ranka. Luut suorastaan huutaa lihaa ympärilleen, mutta tämä luoja ei saa mistään materiaa. Ainakaan mitään kaksista. Joskus osasin edes jotakin.

Säästäkää energiaa!Torstai 25.10.2007 14:08

On se niin kumma miten kaikki pesukoneet tehdään nykyään sellaisiksi että ne säästävät vettä = energiaa. Toinen toistaan enemmän oikein kilpailuhengessä. Ja veden säästö on energian säästöä. Tietysti energian kulutusta sitten kuitenkin lisää koneen pidempi pesuaika, koska se pyörittää pieniä vesimääriä kerrallaan ja pidempään. Ironia on siinä että moni varmaan uskoo tekevänsä suurta säästöä kun esimerkiksi pyykinpesukone myllää vieresää pienellä vesimäärällä, mutta samaan aikaan ollaan itse suihkussa täydellä suihkuteholla ja peseytymisen lisäksi ollaan vielä ylimääräistä aikaa ja nautiskellaan suihkusta ja lämpimästä vedestä. Vaikka pesukone pyöriikin pitkän aikaa, ottaa se vettä = energiaa vain hetkittäin, enkä usko että se vesimäärä edes riittää nykyihmisen suihkussa käyntiin. Varmastikin liki joka taloudessa käydään suihkussa huomattavan monta kertaa useammin kuin käytetään pesukoineita. Ja varsinkin kun suihkuissa on alettu toden teolla viihtyä, on pesukoneen säästämä vesi = energia melkoisen häviävä se rinnalla. Minä ainakin mieluummin ostaisin pesukoneen joka käyttää rohkeasti vetää ja pesee nopeammin. Niin säästää aikaa ja odottelu vaivaa. Ja ehtiipä paremmin pestä pyykitkin vielä hetkeä ennen hiljaisuutta. Mutta jos vettä = energiaa pitää säästää, se pitää säästää vähentämällä ja lyhentämällä suihkussa käyntejä.

mullon vanteet!Tiistai 23.10.2007 02:43

Jee. Nyt on uudet Bilteman alumiinivanteet takakontissa odottelemassa talvikumeja päällensä. Sen jälkeen pitäisi jossain välissä saada vielä vaihdetuksi ne talvikumit auton alle, jottei liukkaat kelit yllätä. Kyllähän nuo elut vähän enemmän maksaa kuin peltivanteet, mutta lienee ihan hintansa väärtit koska peltivanteet on hillittömän rumat. Saahan niitä pölykapseleilla vähän paremman näköiseksi, mutta nekin tuppaa irtoilemaan ja pölykapselit vaan ovat niin epäkäytännölliset kuin mikään osa autossa olla voi. Sitä se iskäkin on puhunut, että monilla on 2005 tai uudempaa vuosimallia oleva auto, jossa on edelleen talvirenkaat peltivanteilla ja ilman pölykapseleita. Oikein pilaa koko uuden auton ulkonäön ja arvon. Fiksua auton hankkijoilta. Sijoittaisi sen 240 euroa niin Biltemasta irtoaisi jo ihan perusmallin kiekot. Kai ne Biltemankin vatneet ihan turvalliset ja ajettavat on.

äitikin kotonaMaanantai 22.10.2007 15:51

Nyt on yö yksin pojan kanssa takana. Vaimo tuli neuvolaan mukaan suoraan Tammelasta. Yö meillä meni ihan hyvin eikä tarvinnut kuin kerran syöttää unien aikana. Tosin se ensimmäinen unijakso jäi vähän heikommaksi kun otin kitisevän pojan viereen nukkumaan. Toisella jaksolle keksin pukea Eelin saamaansa nalle-haalariin, jossa se nukkuikin ihan kiltisti aamuun asti. Kohta me mennään kauppaan.

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.10.2007 21:46

Kotona taas. Tultiin pikkumiehen kanssa ihan kaksin ja jätettiin äitiliini Tammelaan/Forssaan pitämään yksi kunnon vapaailta. Ollaan siis kotona vain me kolme miestä: minä, Tahvo ja Eeli. Tahvo on tietty vähiten mies kun se on kastroitu. Toivottavasti se vaimokin saa nyt sen tarvitsemansa vapaan illan ja levon huolista ja murheista ja tulee entistä ehompana takaisin.

Ja toivottavasti Eeli antaa mulle edes kohtuullisen unirauhan.

Ohi on!Perjantai 19.10.2007 20:54

Nyt on se ratakruisailukin mennyttä elämää. Suoritustodistuskin on, joten enää tarvitsee mennä Suomen kevyimmän viran omaisen pakeille, Kilon poliisiin näytäämään lappuset ennen ensi keskiviikkoa. Tai siis viimeistään keskiviikkona, muuten menee kortti umpeen ja uutta ajolupaa joutuisi odottamaan sen pari viikkoa.

pianPerjantai 19.10.2007 11:23

Kohta pitääkin lähteä Vantaan liukasajoradalle suorittamaan viimeinen osio koko toisesta vaiheesta. On vaan harmillisen pitkä päivä. Mitä tuota ohjelmaa katsoin niin siinä on kyllä melkoisesti turhia taukoja ja muita. Pidettäis vaan se viisi tuntia vaikka ihan putkeen jotta pääsisi aikaisemmin pois, eikä niin että se on venytetty seitsemään tuntiin.