IRC-Galleria

Autski

Autski

kävi edellisen kerran 179 päivää sit

Blogimerkintä

« Uudempi -

Liian paljon kanavia, vai onko?Sunnuntai 07.12.2008 01:50

En nyt tarkoita televisiokanavia, vaan näitä nettikanavia ja yhteisöjä. On tämä irc galleria, naamakirjaa, mesetystä, foorumeita ja jos vaikka mitä. Olisi kiva tietää, kuinka monessa yhteisössä ihmiset ovat mukana, siis aktiivisesti. Itselläni on Moottorikorvat, tämä galleria (tosin ei aktiivisesti), skype ja naamakirja käytössäni.

Näistä en ehdi/jaksa/muista päivittäin käydä seuraamassa kuin kahta. Skype on periaatteessa aina auki, kun olen töissä, kotons hsrvemmin. Suurin osa ajasta menee enemmänkin sähköppostin parissa, osoitteita löytyy 4 aktiivista ja 2 tosi passiivista.

Ehkä tällainen netissä tapahtuva kommunikointi ei vain luonnistu minulta. Omia kotisivuja en ole juurikaan saanut tehtyä enempää, kuin osoitteen ja etusivun, jonka senkin teki kaverit.

Kuvia voisi tietysti lisätä sinne sun tääne osoitteeseen, mutta kun olen niin kriittinen noihin kuviini, etten saa laitettua niitäkään juuri näytille. Yksi idea minulla on ollut jo pidempään, tekisin omalle kotisivulle kuvakansion, josta valitut saavat käydä katsomassa ns. perhe albumia. Mutta kuten jo arvata saattoikin, ideasta käytäntöön ei tahdo millään luonnistua.

Näiden lisäksi tulee hämmentämään tätä nettiriipuvuutta kaiken maailman kaverit. Heiltä tulee linkkejä omille sivuilleen, jossa on esillä ajatuksia ja kuvia. Aika kysymys: milloin te kaikkia näitä ehditte väsätä? Nukkuminen, koulu/työ ja perhe vie aikaa. Jäljelle jäänyttä aikaa ei paljoa voi olla, jos vielä-harrastaa jotain "kodin ulkopuolella" kuten esimerkiksi jalkapalloa tai ratsastusta (esimerkit ovat hyvin stereotyyppiset, tiedän, mutta todistetusti kuvvaavat perinteisiä harrastuksia).

Tällaisia asoita tänään, linnan juhlia jaksanut katsoa, jäi siis sopivaa aikaa nettiriippuvuuden hoitoon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.