IRC-Galleria

Minä, materia ja maailmankaikkeus.Maanantai 25.01.2010 17:28

Joskus ihan unohdan että olen aina vain sekunnin murto-osan päässä alkukodista, maan povesta. Minä tulen vielä, tulen kun joudan, tulen kun uskallan.

TrippailuaLauantai 02.02.2008 01:07

Yksin täpötäydessä karjavaunussa. Me jonotamme kallista kaljaa ja sitten änkeydymme toistemme iholle olemaan hiljaa. tai ei.. pälätystä.. mistäs sinä? Mistäs minä?.. Rakkaani juuttui pohjamutiin ja tyytyi siihen mitä ei muisteta.. oliko tänään vai eilen se kun? Perillä on pääte ja laajakuva.. olen siis osittain tai kokonaan satoja kilometrejä myöhemmin perusasioiden äärellä. lakuja

Arvasin saatana!!Torstai 17.01.2008 16:48

Pyörittyäni aikani ympyrää käänsin tiukasti oikealle ja tein lumihankeen numeron kuusi.
Hihihi.. Olin kokonaan unohtanut..

Myöhemmin katselin itseäni enemmän objektina kuin säteilynä.. Eikun aiemmin? Koska se oli
kun olin.

Menin ensin johdinautolla ja sitten dieselveturilla.. Jouduin ostamaan kaksi piippausta.. Se kuvastaa miten kusessa olen.

Parasta olisi ettemme puhuisi tästä koska voin pudota räystäältä sitä ajatellessani.. Ja ranskalainen parveke ja kannullinen kahvia. Ajattelen joskus meitä yhdessä.. joskus kun unohdan millainen paska olet.

Se lumihanki oli sulanut vedeksi ja se vesi oli valunut suurilta osin viemäriin.

Ei!!Keskiviikko 31.10.2007 18:55

En minä ole yhtään sellainen!! Sanoin ihan vaiti. En vastaa kuvaamaanne,
en ainakaan siten kuin te sen sanotte. Vaiko? Joskus aiemmin, en tiedä.
Nyt ainakaan en tunnista itseäni siitä.

Ja ajattele niitä.. Jotka ovat ja mitä he tekevät toisilleen.. Miten he saattavat
ajattelen ja silti saavat pitää.. Se kaikki on niin sairaalla tavalla suhteellista
etten pysty ajattelemaan.. en minä ole sellainen, ja silti.

Ja ihan niinkuinMaanantai 29.10.2007 23:35

Olin koskaan aloittanut, niin samoin lopetin.. Eräänä päivänä - tai sanoisinko ajanjaksona. Lakkasin ajattelemasta sitä mikä oli. En siksi että olisin keksinyt jotain tai siksi että jokin olisi lakannut fyysisessä todellisuudessa olemasta, vaan ihan vain.. outoa ja selkeää.

Kaupunkielämää ja kahvia.Sunnuntai 21.10.2007 20:50

Luokatonta kahvia; se toinen paikka oli kiinni. Etsin itseäni profiileista, aika pientä. Tarvitsen läsnäoloa.. pyyteetöntä välitöntä läsnäoloa joka ei ala eikä lopu vaan jatkuu.

Niin niin.. mahdollisuuksia kaupungissa ja silti tässä. Niin, niin.. kasa mahdollisuuksia olla yksin seurassa.. olen puhunut tästä ennenkin.

Facebook!!Perjantai 12.10.2007 14:57

[Ei aihetta]Torstai 20.09.2007 21:42

ero..

hmm.. tarvisin kämppiksen?

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.09.2007 23:10

Muistatko kun juoksin pois, ja sinä huusit oven suussa? - Ne sanoi mieli kestää kesän, kestää talven, kestää ei. Ne sanoi, ei ne pelkää ei, ei ne luule ei - ne halua kuullakkaan. Minä en tiedä, sinä et tiedä. Vaan minä tiedän, tiedän tiedän!

Siis jos istun kylvyssä tunnin, istun kaksi, istun kolme, istun istun istun istun ja nauran hetkin, nauran toisin, pelkää en kun ovi paukkuu, paukkuu paukkuu!

Ne lääkkeet, ei ne tehdä ei, ei ne tee, mitä ne tekee, ei ne tee ja ne ajat, ei ne tee ne tee, ei ne tee, miksei tee. Ja sinä ja minä ja minä ja minä ja minä ja minä!