IRC-Galleria

Bölöne

Bölöne

But this is now. How can I can change tomorrow if I can't change today. This is now. If I control myself I control my destiny.
Hän voi tuntea hänen lähellään tyytyväisyyttä siitä, että hän on hallittu ja vakaa. Hän vetoaa hänessä piilevään haluun pysäyttää maailma ja keskittää se käden ulottuvilla olevaan turvallisuuden ja jatkuvuuden ikuiseen lähteeseen. Olla Härkä-mies merkitsee riippuvuutta luonnollisista prosesseista, mutta ne ovat hänellä hyvin hallussa ja näennäisesti kesyyntyneenä porvarillisen, nautiskelevan hyvinvoinnin nahan alla. Yhtäkaikki, tunteet ja rakkaus ovat pysyvän ja sammumattoman kiinnostuksen kohteena. Kaipuusi Härkä-miehen rinnalla kohdistuu elämänmuodon säilyttämiseen ja oman suvun jatkamiseen. Hän on luonnonolento vielä monin tavoin ja vaistot hänessä määräävät tahdin. Ne sanovat, että yhteinen turvallisuus on hyvä asia, on hyvä elää perheessä ja saada osakseen lämpöä, rakkautta, puolison ja lasten kiintymystä sekä vankka kuulumisen tunne yhteisöön.

Hän ei ole seikkailija eikä eroottinen valloittaja vaan enemmänkin varman päälle pelaaja ja perinteisiin arvoihin keskittynyt perheenisä. Siitä huolimatta mukavuudenhaluisen pinnan alla on vahvoja tunteita ja viettymyksiä, jotka vaativat rakkaudelta paljon fyysistä läheisyyttä, erotiikkaa ja seksiä. Hän on merkeistä, se joka elää koskettelusta ja kumppanin läsnäolosta jokapäiväisessä elämässä. Pitkät poissaolot, matkat, tilapäiset erot voivat olla kidutusta hänen sielulleen, joka kiintyy usein rakastettuun lähtemättömästi. Siten myös erot ovat vaikeita ja pitkäaikaisia haavoja voi niistä syntyä. Häntä ihailevat ne, joilta itseltä puuttuu luonnollista fyysistä karismaa ja kykyä elää oman kehon kautta elämäänsä.

Härkämies on maallinen ja tarpeet sen mukaiset. Jos ihmissuhde saa hänet tuntemaan olonsa kotoisaksi, pakottomaksi ja mukavaksi ja jos siinä on ripaus intohimoa ja aistillisuutta, se sopii hänelle. Hän ei yleensä yritä venytellä sen koommin itseään mihinkään uuteen ulottuvuuteen eikä vaadi kumppaniltakaan mahdottomia. Mutta sen sijaan hän on omistava ihminen ja kumppanina saa hänet pian tuntemaan sen sisimmässäsi. Omistushalu johtuu syvistä biologista ja alitajuisista juurista, jotka sitovat häntä kumppaniin pakonomaisella tavalla. Ongelmana on omistavuuden myötä heräävä mustasukkaisuus, halu pitää kumppani jatkuvasti lähellä hallittavissa, saatavissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.