IRC-Galleria

Laman päättäjät.Lauantai 22.08.2009 06:56

Luin töissä kahvitauolla jonkun internetistä tulostetun lapun jonka otsikkona oli ”Näin suomi uppoaa”, jatkoin lukemista ja heti alkumetreillä silmiin osui viisaan pääministerimme kultaiset sanat, ”tämä lama ei koske maatamme” ja heti seuraavaksi kerrotaan kuinka kaikki käyrät menee miinuksen puolelle paitsi työttömyys, joka jatkaa tasaista nousuaan.

Heti alkuun muistui mieleeni tuntemattomista syistä johtuva pyhä vihani armasta pääministeriämme kohtaan. Siinä on mies jolta ei sanat lopu kesken, mutta kuka vaan osaa suoltaa paskaa, niinkun näätte kun luette tätä tekstiä. Herra Vanhasen ensimmäinen täsmäisku alkaneeseen työttömyyteen oli koittaa ajaa läpi eläkeiän nosto. Näppärä keksintö, joka kenties oli seurausta hiihtoreissulla tapahtuneen suksien pitovoiteen tuntikausia kestäneestä imppaamisesta. Tottakai päälle 50 vuotiaat kokeneet työntekijät saavat töitä kun joka paikasta potkitaan väkeä jo muutenkin pois, jeah right...

No eihän se mitää, huonoja ideoita tulee välillä kaikille, ja mitä se haittaa vaikka menettää vähän sitä ansaitsematonta kannatusta. Hyvä masa ei muuta kuin hakkaat lisää nauloja omaan arkkuusi.

Pistää miettimään kuinka kiero paikka eduskunta on, jos vertaa esimerkiksi Masan ja Ilen älynväläyksien seuraamuksia. Ourait Ilellä petti harkintakyky, ja luultavasti myös näkö ei ollut ihan parhaassa terässä kun hän kävi keskusteluja Kohu blondi tukiaisen viidak.. siis puutarhan hoidosta. mutta mitäs sitte, ei huonosta mausta ehkä ihan erottaa olis pitäny. Jos työtoverit olisi kustantanu Ilelle optikko käynnin, niin vastaavista kohuista ei olisi ollut enää vastasuudessa pelkoa.

Sitten päästään Masaan jolla on kohuja riittänyt, Masa on harrastanut ruususia suhteita, ja päässyt oikein kirjoihin ja kansiin, on ollut seksiviesti kohuja vaikka kenen albaani mimmien kanssa, mutta silti elämä on kuin ruususilla tanssimista. Ei puhettakaan erottamisesta, vaikka mitäs sitä, hieno mies kaikin puolin, ainakin jos tarpeeksi kaukaa seuraa miehen toimia, ööö vaikka kuusta asti. Pyydä hei vaihteeksi lisää liksaa..

Mielestäni suomen äänestys homma pitäisi laittaa uusiksi. Se pitäisi järjestää siten että voisi antaa myös miinus äänen, ajappa Masa sellainen läpi, ni minun ääneni saat varmasti. Sitten kun itse tajuat tehneesi tarpeeksi noita hölmöjä juttuja, niin anna kuulua itsestäsi, kerätään kolehti että saat menolipun ahvenanmaalle, vaikka ei kai ahvenanmaalaisetkaan mitään pahaa ole tehneet.

TÄMÄN KIRJOITUKSEN TARKOITUKSENA EI OLE LOUKATA ILEÄ, JOHANNAA, SUSANIA, EIKÄ AHVENANMAALAISIA.

Sori.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.