IRC-Galleria

En edusta mitään.Perjantai 17.10.2008 10:12

En edusta oikeistoa, en vasemmistoa, en mitään niitten väliltä, en ylhäältä enkä alhaalta.

En usko demokratiaan siten kuten se nykyään on. En tue mitään puoluetta. Enkä edustajaa. Yksikään edustaja ei voi edustaa näkökantojani niin hyvin että äänestäisin häntä. Vaikka hän edustaisikin etes jokseenkin järkevästi minua, mikä on varmuus sille että nämä kaikki asiat menevät läpi? Ei mikään.
"Ei voi valittaa jos ei ole äänestänyt" Ai ei vai? Siinä vaiheessa kun asiat menee perseelleen koska sinä olet äänestänyt jotain idioottia ajamaan asioita niin silloin SINÄ, olet syyllinen EN minä.

En usko uskontoihin. En määrittelee sanaa Jumala. Olen löytänyt elämälleni merkityksen ja yritän elää sen mukaan. En tarvi siihen yksittäistä uskontoa, aatetta enkä ideologiaa, jota seurata päättömästi ja sanatarkasti. En usko nouseviin kapinallisiin ajatusmaailmoihin, koska pian nekin ovat yhtä suurta unohdusta tai suurta toteemipaalua jota kaikki palvovat sokeana.

Mikä tahansa aate, ideologia tai uskonto muuttuu siinä vaiheessa liian rajaavaksi, kun sille asetetaan nimi. Pian se kasvaa liian suureksi, tai se ottaa itsensä liian vakavasti.

Ihmisillä ON luontainen tarve kuulua johonkin, ryhmään ja olla osa sen tasa-arvoista keskiarvojoukkoa... koska se on turvallista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.