IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
Hirveetä valittamista. Ei mulla oikeesti näin huonosti aina mene. Kitisen vaan tyhjää.

Totuus ei pala tulessakaan.Tiistai 25.04.2006 18:22

Paskat, palaahan se.

Kaikesta voidaan aina tehdä tulkintoja ja asiat muuttavat merkityksiään jo siinä vaiheessa kun ne muuttuvat ajatuksista sanoiksi, toisen kuultaviksi. Totuus ei ole totuus kirjotettunakaan. Samalla tavalla siitäkin tehdään tulkintoja. Faktatieto, numeerinenkaan ei ole tarkkaa, eikä siis totuudenmukaista, koska sekin mitataan tai määritellään ulkopuolisten käsitteitten kautta. Ehdoton totuus on olemassa mutta sitä ei pystytä ilmaisemaan. Totuus ja todellisuus on koko ajan elävää, muuttuvaa. Asioita voidaan ilmaista todennäköisyyksinä, mutta sekään ei ole sen lähempänä totuutta. Ihmiset "kokevat" maailman aisteillaan ja sekin on aina jollain tavalla vääristynyt kuva. Ihmisen ajattelu sisällään on yhtä valheellista kuin kaikki muukin. Kaikki valehtelevat itselleen, tavalla tai toisella. Koska kukaan ei ole totuudenmukainen itselleenkään, ei voi olla myöskään toisille. Totuus on, että sitä ei ole. Se yhtä aikaa on ja ei ole.

Lienee parasta unohtaa totuus, ja yrittää elää niinkuin parhaaksi näkee. Aiheuttaen mahdollisimman vähän vahinkoa itselle ja toisille. Sekä fyysisellä että muillakin tasoilla.
Ei oo helppoa, mutta pyrkimys kai riittää.

Have no attachments....Torstai 09.03.2006 20:41

Wanna be making moves on the streets? Have no attachments, allow nothing be in your life that you cannot walk out in 30 seconds flag when you spot the heat around the corner. Remember that.

Että tällä fiiliksellä.
- Vanhemmat »