IRC-Galleria

Biisi, tulkinta, kaikki on todella toimivaa... ja sitten vielä tuo päälaulaja... Grr. Viehkeä. Jumalainen nainen. Kaikki, liikkeet, eleet, katse, ääni, kasvot, hiukset... Olenpa tainnu katsoa muutaman kerran putkeen tuon videon. Lopetan ihan kohta, ei vielä kerran... ihan kohta..

Ei olis ikinä uskonnu että blue mondayn voi vetää myös tuolla tavalla.
Blue mondaysta on myös olemassa jokin versio missä björk veti tämän... olen ettiny sitä kauan mutta ei vaan löydy.

http://www.youtube.com/watch?v=J4VaNojs3x8Perjantai 21.11.2008 18:05

Highway To Hell
Ed Kuepper

LIVIN` EASY,
LIVIN` FREE,
SEASON TICKET
ON A ONE WAY RIDE.

ASKIN` NOTHIN`,
LEAVE ME BE,
TAKIN` EV`RYTHIN`
IN MY STRIDE.

DON`T NEED REASON,
DON`T NEED RHYME,
AIN`T NOTHIN`
I`D RATHER DO,

GOIN` DOWN,
PARTY TIME,
MY FRIENDS ARE GONNA BE THERE TOO.

I`M ON THE HIGHWAY TO HELL,
ON THE HIGHWAY TO HELL,
HIGHWAY TO HELL,
I`M ON THE HIGHWAY TO HELL.

NO STOP SIGNS,
SPEED LIMIT,
NOBODY`S GONNA SLOW ME DOWN.
LIKE A WHEEL,

GONNA SPIN IT,
NOBODY`S GONNA MESS ME AROUND.
HEY, SATAN,
PAYIN` MY DUES,

PLAYIN` IN A ROCKIN` BAND.
HEY MOMMA,
LOOK AT ME,
I`M ON MY WAY TO THE PROMISED LAND.

I`M ON THE HIGHWAY TO HELL,
ON THE HIGHWAY TO HELL,
HIGHWAY TO HELL,
I`M ON THE HIGHWAY TO HELL.
...että nyt mie tahtosin hetkeksi, pakkasiin, lumen ja jään keskelle. Siellä tuuli on raikas. Se tuoksuu metsälle. Pakkanen paukkuu nurkissa, lumi narisee kenkien alla. Kaikki äänet ovat pehmeitä, ikään kuin unessa. Ympärillä ei mitään muuta kuin erämaata. Kaikki liikkeet, autojen, savun joka nousee taloista ovat hitaita ja pehmeitä. Aurinko ei kauaa valaise, mutta sekin vähäinen hetki on jumalainen kun matalalla oleva aurinko kultaa hanget. Yöt ovat mustia, mutta eivät kuten täällä. Puhdas valkoinen hanki ja kuutamo valaisevat yhdessä kirkkaan tähtitaivaan kanssa maiseman.

Siellä ajatuksille on tilaa. Eikä siksi että siellä olisi tyhjää vaan siksi että sieltä puuttuu ihmiskohina. Häivyn keskelle luontoa. Mahdollisimman kauas ihmisistä. Pysähdyn sinne ja anna mielen kulkea omia teitään.
Ja siellä olen aina ymmärtänyt että yksin on ihan OK! Se on jo nähty että parisuhteet ei vaan ole ehkä se mun juttu. Ehkä voin sen jo hyväksyä.
Siellä otan paikkani. Lataan akut. Kaipailen olemattomia asioita. Haaveilen. Keskityn. Arvotan itseni ja muut asiat uudelleen. Hengitän vapautta.

Sinne joulukuussa.

(kuva sallan huudeilta, mökin rannalta)

Ei jumalavida.Perjantai 14.11.2008 01:38

Raskas keskisarja. 81kg. Enpä ois ikinä uskonu. En ole ollu ikinä näin massiivinen. Omasta mielestä ei ole läskin eikä lihaksen määrä merkittävästi kasvanu mutta puntari vinkuu enemmän koko ajan. Raskaaseen sarjaan pääseminen (91kg) vaatis jo töitä: Salia ja suorastaan jatkuvaa syöntiä.

Tulispa elämään kummasti toisaalta rytmiä... hmm.

Rimpulana...Torstai 13.11.2008 02:48

Ja silti raskas keskisarja häämöttää jo nurkan takana. (79,4kg) Vittu, lisää munkkikaljaa.
Tai jättää sanomatta?
Tai kaunistelee totuutta?
Nytkö vieritetään vaan yritysten ongelmaksi? Vikahan ei missään nimessä ole pankkien? Joku oli jossain huutelemassa että pikaluotot on tulevan mahdollisen laman suurimpia syitä? PIKAVIPIT JA LAINAT? No ei muuten vittu ole.

ja vielä...Perjantai 17.10.2008 10:22

Aamu-TV:ssä joku kutsui koiraansa "hän". Mitä vittua? Hän on mielestäni vertaus jolla inhimillistetään koira siten että se on "tasa-arvoinen" kanssassamme. Mielestäni mistään eläimestä ei voida sanoa että HÄN, ellei eläin pysty kommunikoimaan jollain edes hieman selkeällä tavalla, koska silloin tällä eläimellä on oletettavasti identiteetti. Mielestäni "HÄN" sanan käyttö edellyttää että "HÄNELLÄ" on identiteetti, ja sen kanssa voi jutella.

HÄN ei olisi siinä jos HEITÄ ei olisi 10 000 vuotta sitten jalostettu susista palvomaan ja tarvitsemaan sinua. Niin, ymmärräthän että HÄN ei pärjää luultavastikkaan villissä luonnossa ilman sinua. HÄNEN identiteettinsä on siis kytkettynä epäsuorasti ja suorasti SINUUN!

että josko.... pääsisimme tästä lemmikkien palvonnan naurettavuudesta jo hieman pois.

Eikö koiraansa voi muka arvostaa ilman että käyttää sanaa HÄN.

Ja miten voit muka sanoa jotain HÄNEKSI, sillä omistat HÄNET? Koirasi tuskin valitsi elämääsi sinun kanssasi?

En edusta mitään.Perjantai 17.10.2008 10:12

En edusta oikeistoa, en vasemmistoa, en mitään niitten väliltä, en ylhäältä enkä alhaalta.

En usko demokratiaan siten kuten se nykyään on. En tue mitään puoluetta. Enkä edustajaa. Yksikään edustaja ei voi edustaa näkökantojani niin hyvin että äänestäisin häntä. Vaikka hän edustaisikin etes jokseenkin järkevästi minua, mikä on varmuus sille että nämä kaikki asiat menevät läpi? Ei mikään.
"Ei voi valittaa jos ei ole äänestänyt" Ai ei vai? Siinä vaiheessa kun asiat menee perseelleen koska sinä olet äänestänyt jotain idioottia ajamaan asioita niin silloin SINÄ, olet syyllinen EN minä.

En usko uskontoihin. En määrittelee sanaa Jumala. Olen löytänyt elämälleni merkityksen ja yritän elää sen mukaan. En tarvi siihen yksittäistä uskontoa, aatetta enkä ideologiaa, jota seurata päättömästi ja sanatarkasti. En usko nouseviin kapinallisiin ajatusmaailmoihin, koska pian nekin ovat yhtä suurta unohdusta tai suurta toteemipaalua jota kaikki palvovat sokeana.

Mikä tahansa aate, ideologia tai uskonto muuttuu siinä vaiheessa liian rajaavaksi, kun sille asetetaan nimi. Pian se kasvaa liian suureksi, tai se ottaa itsensä liian vakavasti.

Ihmisillä ON luontainen tarve kuulua johonkin, ryhmään ja olla osa sen tasa-arvoista keskiarvojoukkoa... koska se on turvallista.

Geenimanipulaatio!Perjantai 17.10.2008 09:06

Tietyt ihmiset keuhkoavat lima roiskuen suomessakin siitä että luomua luomua, pitää olla!!!
Osa ihmisistä kitisee että suomeen ei pidä hyväksyä GeeniManipuloitua ruokaa tai raaka-aineita.

Luonnon tasapaino järkkyy? Nämä kasvit ja eläimet muuttavat maapallon herkkää ekologista tasapainoa? Mitä jos ne sekoittuvat muitten lajien sekaan ja valtaavat niiltä elintilan? Ja paras, ON LUONNON/JUMALAN VASTAISTA sekaantua geeneihin.

Useimmat jotka tuntuvat olevan tätä GM asiaa vastaan ovat näitä perkeleen vege-pellejä. Vege-pellejä siinä mielessä siis että heidän mielestään kasvisravinto on ainoa puhdas ravinnonlähde joka ei kuormita maapalloa.... Hmm. Anteeksi haukkumiseni.

Tiesittehän että suuri osa viljellyistä KASVEISTAMME ja ELÄIMISTÄ on JO NYT GENEETTISESTI muokattu? Ai miten ja mitä vittua? No tässä muutaman tuhannen vuoden aikana. Porkkanan jalostamisesta ei edes ole niin kauaa. Niin jalostaminen, siinäkin muutetaan kasvin tai eläimen perimää tiettyyn suuntaan. Turvallisempaa? No jaa, kun tietyn kasvin tai eläimistön geenipooli rajoittuu liian pieneksi sillä alkaa ilmetä tiettyjä rotuun liittyviä tauteja. Geenipooli on niin rajoittunut että mutatoituminen ja normaali geenien vaihto ei auta. Koirankasvattajat tietänevät mistä puhutaan.
Luonnossa, kun geenipooli jää liian pieneksi, laji kuolee. Näin käy kun laji ei pysty mukautumaan muuttuviin ympäristötekijoihin tarpeeksi nopeasti, tai sen geenipooli on liian pieni siihen, tai molemmat. Jos lajin edustajia on vaan liian vähän, tai se ei mutatoidu (sopeudu) niin se kuolee sukupuuttoon. Luonnollista. Tämä huolimatta siitä oliko vaikutus ihmisen vai luonnon. Sopeutuvin eläin on vahvin ja voimakkain. (ihminen?)

Geenimanipulaatiolla voitaisiin luoda kasveja, jotka pelastaisivat miljoonia ihmisiä jotka kuolevat tiettyjen vitamiinien puutteseen. Sikoja jotka eivät enää tuota fosfaattipäästöjä, koska niiden geenistö on muokattu siten että niiden ruuansulatus käyttää sen hyväkseen. Fosfaattipäästöt ovat vesistöjen rehevöitymisen suurin tekijä. Eläimiä ja kasveja jotka kasvat jopa 100% suuremmaksi kuin tavalliset. Ja nämä kasvit ja eläimet käyttävät saman määrän ravintoa kuin tavallisetkin, ne vain käyttävät sen paremmin hyödykseen. Kaikki tämä on muuten tehty jo. Mutta lupia ei irtoa mistään maasta.

Pelkona on, että nämä lajit leviävät ja vievät ns. normaalien lajien elintilan. Eivät vie. Lajit ovat steriilejä juuri tästä syystä. Toinen pelko on että siemenien ja uusien eläimien tuottaminen olisi yhtöitten vastuulla ja nämä nostaisivat hintoja siemenille tietäen että lajit ovat steriilejä. Näin on tehty jo. Tähän tulee valtion puuttua. Jos on mahdollisuus tehdä, hyviä, halpoja ja puhtaita raaka-aineita, niin tästä tulee niille yhtöille järjetön bisnes jos tätä ei rajoiteta. Ruoan hinta ei siis laskisikaan... Mutta mitä muuta pelkoja on? Pelkoja kohti kloonaamista jne... Järjetöntä. Mitä pelkäämistä kloonaamisessa on? Kertoisiko joku minulle? Että kloonataan diktaattoreita? Mitä sitten? Geeniperimäkö määrittää sinunkin elämäsi? Epäilen.

Mutaatio on luonnollinen asia.