IRC-Galleria

Vittu että vihaan:Lauantai 21.04.2007 12:20

Tietokoneita. Pääpiru itekkään ei ois keksiny semmosta kidutuslaitetta kuin Bill Gates sai aikaseksi. Windows on niin vitun hieno! Ensin se antaa turpaan ja kysyy sitten vielä että tahtooko lisää. Ja jos jotain ikinä "tieto"koneellaan meinaa tehdä niin, pakko sitä on ottaa taas uus satsi paskaa niskaan. Windowsin supernörttiosasto saa varmaan palkkaa siitä kuka tekee löysintä ja bugisinta koodia. Voidaan sitten tehdä gigatavujen kokoisia päivityspaketteja ja jotka vie sen vähäsenkin muistin mitä XP ei ole siihen mennessä voimalla ja väkivallalla jo anastanut muilta oikeilta ja rehellisiltä ohjelmilta. Mten vitussa voi olla mahollista että windows XP Professioanääl kuluttaa 340 megatavua muistia? MITÄ VITTUA? Mitä eroa XP:ssä on muka niin paljon aikaisempiin wintoosan versioihin? No ei mitään niin isoa mikä oikeasti selittäisi sen että aina kahden vuoden välein pitää ostaa uusi kone. Tai vähintään nollata ja uusia edellistä. Sikäli vituttaa myös jälkikäteen lähetetyt "päivitykset" Vittu jos ostan auton, vaikka kuinka osamaksulla, niin ei siihenkään lähetetä saatana rattia "päivityksenä." Tai ominaisuutta kääntyä myös vasemmalle.

Sitten toisekseen vittu että ottaa aivoon laitteistojen epäyhteensopivuudet. Tietysti on ymmärrettävää että useiden laitevalmistajien, standardien ja ohjaimien sekamelskassa, voi joskus käydä niin että tietokoneen osa X ja Y ovat muuten toimivia osia, mutta jos ne laittaa samaan koneeseen niin syntyy laiteyhteensopivuus. Tämä on tietysti hieman kettumaista koska harvemmin laitteen X paketissa lukee että nussin kyllä tuon, tuon ja tuon kanssa mutta laitteen Y kanssa en edes pussi päässä. Ja tämä johtunee siitä että kellään ei ole resursseja tutkia kaikista eri laitteista muodostuvia kokoonpanoja koska niitä olisi lähes äärettömään verrattava määrä. (TMS. Ei nussita pilkkua siellä)
Hämmäntävää on se että aina ostaessani tietokoneen, ja huolimatta siitä valitsinko osat itse tai en, niin varmaa on että kone tekee itsemurhan jo hyvin nuorena ja yrityksiä riittää joka päivälle. Ja kun kone on sitä tarpeeksi kauan yrittänyt niin sitten avitan lekalla.

Vittu että vihaan valittajia, mutta niihän olen itsekin joten vihaan myös itseäni. Nyt on siis hoidettu sekin pois alta. Vihaan ihmisiä joitten pääasiallinen tehtävä on valittaa JOKA vitun asiasta. Yhyy, väärän väriset sukat. Yhyy, puoli astetta liian lämmintä/kylmää. Yhyy, mun bändi on parempi ku sun bändi, nii kerta. Yhyy. Ennen oli kaikki paremmin ja leipäkin maistu leivältä. Toisaalta valittamisessa on se kiva juttu että se ainakin mulla keventää mieltä. Toisaalta liika keveneminen voi olla pahasta ja sitten mieli leijailee pois. Sitten pitää taas synkistellä ja murjottaa jotta onpi mieli raskaampi ja kohta taas maassa. Jotta voipi sitä keventää taas kohta valittamisella ja tyhjänaikaisella ilakoimisella, kukin tavallaan. Elämä on yhtä helvetin suurta petrimaljaa. Jakautukaa, Jakautukaa!

Ei oikein nappaa.Torstai 12.04.2007 11:59

Tuli sitten nukuttua tuossa yks päivä kokonaan pois. 26 tuntia sikiöasennossa sängynpohjalla. Kumma homma kun tuntuu että nukuttaa vaan ja mitään ei saa tehtyä. Se on tämä kevät vissiin. Pitäs olla reipas olo ja blahblah. Kuka muka sanoo että pitää olla keväällä mukavaa ja pirteänä? Paskapuhetta. En jaksa leikkiä pirteää enkä mukavaa. Jos ahistaa niin jaan sen mielelläni kyllä muitten kanssa, mitä kyseenalaisemmilla tavoilla tahansa.

Taitaa olla vaan niin että pitää alkaa hakia jotain sisältöä elämään. Mitä ikinä se sitten semmonen onkaan. Perverssiä mutta jos vaikka alkais siivoamaan, taas. Turhaa, kaikki on turhaa. Murehdin eilistä ja pelkään huomista. Nykyhetki menee haaveillessa ja elellessä oman pään sisäisissä fantasia maailmoissa. Pilvilinnoista tippuminen tekee kipeää, mutta onpahan sitten vakaata maata mistä taas ponnistaa. Pohjaltahan ei pääse kuin ylöspäin. Paitsi jos sattuu omaamaan lapion ja järkkymättömän tahdon päästä vielä syvemmälle.

On se jännää, illuusio todellisuudesta... se on mielenkiintoista...
Laskeskelin että noin joka kolmantena päivänä olen lyönyt pääni (keskiarvona) tämän vuoden aikana johonkin. Tänään kokkailin ja löin taas pääni helvetin nohevasti kaapin oven kulmaan. Seurauksena päänsärky, oudosti jomottavat leukaperät ja vitun tyylikäs arpi hiusrajalla. Oletan että joka kerta kun lyön pääni onnekkaasti johonkin kulmaan niin oletettu älykkyysosamääräni tipahtaa muutaman prosentin. Tämä taas johtaa siihen että lyön pääni yhä herkemmin johonkin. Että näin. Normitilanteessa olisin raivonnut sen kaapin oven kanssa ainakin 10 minuuttia mutta nyt oli vain parempi pitää turpa kiinni. Aionkin pian mennä pihalle päästämään paineet pois. Sokea, tyhmä ja aikaansaamaton.

Lyhärit 2007 : tuotanto takana.Maanantai 05.03.2007 18:52

Koko kaks viikkoa söi miestä ja viimisellä viikolla sairastelu vei sen vähäsenki terän. Jännittyneenä odotellen tuloksia. Kolme vuotta näitä tuotantoja tuli odoteltua, ja nyt ne on sitten ohi. Kysymys kuuluu, että mitäs nyt sitten?

Viikonloput on niin rankkoja.Maanantai 05.02.2007 19:52

Tulipa käytyä sunnuntaina Pullingissa laskemassa. Kaupan päälle ilmaiset päivän liput, johtuen hissivastaavan toheloinnista. Jee. Oli hauskaa, mutta se loppui taas liian aikasten.

Viime yö meni jonkinasteissa horkassa. Heräsin vähän väliä säpsähdellen ja yhen kerran ponkasin vaan yhtäkkiä ylös kesken unen. Eikä oikein mitään tietoa että miksi. Ja aamulla väsytti taas niin paljon että lauseitten tai oikiastaan jopa yksittäisten sanojen muodostaminen puski hien pintaan. Olipa aamulla muitaki väsähtäneitä liikkeellä.

No pervele.Tiistai 16.01.2007 01:56

Noin kuukauden ajan nähnyt aivan uskomattomia unia. Ei riitä tajunta niihin. Onpa kumma.
Folklandia 2007 takana. Luulin että olisin väsynyt kun tulisin sieltä, mutta itseasiassa olin väsyneempi sinne lähtiessä. Ei krapulaa, ei painajaisia. Mut mie olinki nyt niin nätisti että voi voi. Sinänsä outoa minulle olla niinkin vähän sekasin.

Vaan olihan sielä hauskaa!

Hmm. "ei saa ruokkia. ei kirkkaita värejä, voi ärsyyntyä"

Perhonen ja pyörremyrsky.Keskiviikko 03.01.2007 09:14

Joululoman alusta asti sain takaisin sen joka on ollut hukasa jo varmaan ainakin 7 vuotta. Unirytmin. Mutta nyt! Illalla viimeistään 10:n aikaan tulee uni, ja aamulla viimeistään 8:lta ylös, yleensä ennen 7:aa. Täysin ilman pakottamatta tai mitenkään yrittämättä, näin vaan kävi. Asiat loksahteli kohilleen. Luultavasti kyse on jostain muustakin, isommasta. Tosin tässä kohtaa koputtaen puuta!

Tuossa aamusta herätessäni tajusin että se asia mitä eniten haluan, on myös se mitä eniten ehkä pelkään... ja siihen on syynsä. Tämä koskee myös erästä toista asiaa, joka voisi muuttaa elämääni, no sanotaan että radikaalisti. Onko kyse täysin molemmissa muutoksen pelosta? Luultavasti. Vaikka kuinka väittäisin ulospäin että pidän jatkuvista muuttuvista olosuhteista, on totuus kuitenkin se että olen jumiutunut vakaisiin asioihin. Muuttumattomiin tilanteisiin. Periaatteessa menneeseen. En oikeastaan haluaisi että mikään juuri muuttuisi...

En haluaisi että kukaan muuttaa muualle, tai että välit ihmisten kanssa muuttuisivat erilaisiksi tai että ihmiset muuttuisivat! Mutta kyse on oikeasti siitä että jos ympäristö muuttuu se vaatii muutosta myös minulta ja sitä minä ilmeisesti en halua.

Ja nyt, kun tuntuu että olen "muuttunut" niin se tuntuukin aikasta pirun hyvältä! Kyllähän sitä varmaan on joka vuosi muuttunut. Muutokset vaan niin hitaita että niitä ei huomaa.

Mmm.Maanantai 01.01.2007 19:39

Jos etsit ihan kivaa löydät sitä silloin tällöin, mutta et koskaan parasta. Jos etsit parasta, löydät usein ihan kivaa ja parasta silloin tällöin. =)
Uudenvuodenlupaukset vaiheessa. Perinteiset lopetan jonkun pahan tavan, aloitan uuden puhtaan ja paremman elämän. Varmaan.
You are a person of great enthusiasm - easily excited by many things.
Unsatisfied by the ordinary, you are reaching for an epic, extraordinary life.
You want the best. The best life. The best love. The best reputation.

You posses a sharp and keen intellect. Your mind is your primary weapon.
Strong willed, nothing can keep you down. Your energy can break down any wall.
You're an instantly passionate person - and this passion gives you an intoxicating power over others.

At your worst, you are a narcissist. Full of yourself and even proud of your faults.
Stubborn and opinionated, you know what you think is right. End of discussion.
A bit of a misanthrope, you often see others as weak, ignorant, and inferior.

---

When you're bad, you're very bad. And when you're good, you're still trouble!

You're not afraid to lay around resting your hand in your pants.

---

At first glance, people see you as down to earth and reliable.

Overall, your true self is moody and dynamic.

With friends, you seem dramatic, lively, and quick to react.

In love, you seem energetic - almost manic.

In stressful situations, you seem selfish and moody.

---

Your purpose in life is to inspire others

Your amazing energy draws people to you, and you give them great insight in return.
You hold a great amount of power over others, without even trying.
You have the makings of an inventor, artist, religious leader, or prophet.

In love, you are sensitive and passionate. You connect with your partner on a very deep level.

You have great abilities, but you are often way too critical of yourself.
You don't fit in - and instead of celebrating your differences, you dwell on them.
You have high expectations of yourself. But sometimes you set them too high and don't achieve anything.

---

You are tequila!

When you drink, you're serious about getting drunk!
You'll take any shot that's offered up to you...
Even if it tastes like sock sweat!
And you're never afraid of eating the worm.

---

Why you'll love an Aries:

An Aries has the red-hot seduction skills to woo you
Never boring, an Aries will give you the romantic challenge you crave!

Why an Aries will love you:

You have the intensity and energy to go head to head with your Aries...
And the undying passion to keep an Aries coming back for more.

---

You Are 68% Evil

You are very evil. And you're too evil to care.
Those who love you probably also fear you. A lot.

---

You Are 44% Sociopath

You're not a sociopath, but you're very prone to antisocial behavior.
Other people's opinions matter little to you. You live your own fringe life - for better or worse.

---

Your Body Image is 12% Unhealthy, 88% Healthy

You have a great body image. You know that no one looks perfect, and you're happy the way you are.
Also, you don't judge other people on their looks... and it helps them feel better about their own bodies!

---

You are at high risk for being a psychopath. It is very likely that you have no soul.

You are at medium risk for having a borderline personality. It is somewhat likely that you are a chaotic mess.

You are at medium risk for having a narcissistic personality. It is somewhat likely that you are in love with your own reflection.

You are at low risk for having a social phobia. It is unlikely that you feel most comfortable in your mom's basement.

You are at low risk for obsessive compulsive disorder. It is unlikely that you are addicted to hand sanitizer.

---

You Are Internal - Realist - Powerful
You feel your life is controlled internally.
If you want something, you make it happen.
You don't wait around for things to go your way.
You value your independence and don't like others to have control.

You are a realist when it comes to luck.
You don't attribute everything to luck, but you do know some things are random.
You don't beat yourself up when bad things happen to you...
But you do your best to try to make your own luck.

When it comes to who's in charge, it's you.
Life is a kingdom, and you're the grand ruler.
You don't care much about what others think.
But they better care what you think!

---

Your Seduction Style: The Charismatic

You're beyond seductive, you're downright magnetic!
You life live and approach seduction on a grand scale.
You have an inner self confidence and energy that most people lack
It's these talents that make you seem extraordinary - and you truly are!

---

You Are a Hunter Soul

You are driven and ambitious - totally self motiviated to succeed
Actively working to acheive what you want, you are skillful in many areas.
You are a natural predator with strong instincts ... and more than a little demanding.
You are creative, energetic, and an extremely powerful force.

An outdoors person, you like animals and relate to them better than people.
You tend to have an explosive personality, but also a good sense of humor.
People sometimes see you as arrogant or a know it all.
You tend to be a bit of a loner, though you hate to be alone.

Souls you are most compatible with: Seeker Soul and Peacemaker Soul

---

Your Stripper Song Is

I Touch Myself by The Divinyls

"I don't want anybody else
When I think about you
I touch myself"

A total exhibitionist, you probably already are a stripper!

---

You Are 100% Psychic

You are so very psychic.
But you already predicted that, didn't you?
You have "the gift" - and you use it daily to connect with others.
You're very tapped into the world around you...
Just make sure to use your powers for

---

Your Rising Sign is Leo

You are confident, self-assured, and more than a little vain.
And you have a flair for the dramatic - whether you're on stage or causing trouble.

Your spirit can't stay in one place very long.
You like to live in new places and travel the world.

Cultured and sophisticated, you pride yourself on having good taste.
You are an expert in art, music, food, and film.

*
*
Että semmosta.