IRC-Galleria

BabaBom

BabaBom

^ ElektroMagneettiVäinämöinen ^ ...☺☺☻´ { www.halfSatori.com | www.atMatrix.com }
• Vapaus itsekkäästä toiveesta on avain pysyvään rauhaan
• Hyvä ja huono, nautinto ja kärsimys, eivät ole huolen arvoisia
• Ikuinen henkinen tietoisuus on alati läsnäoleva todellisuus

Nykyelämän tilanne ei useinkaan heijasta ainoastaan kuluvan elämän aikana tehtyjä tekoja, tilanteemme on lukemattomien elämien kertymä. Erityisen suuret tämän elämän aikana tehdyt hyvät tai pahat teot totta kai jättävät leimansa jo kuluvaan elämään, mutta niiden tekemisen perustallakin ovat kertyneet menneet hyvät ja pahat teot.

Elämän heikkoa laatu ja huono tuuri ovat suhteellisia käsitteitä. Eivät ainoastaan suhteellisia, vaan tosiasiassa epätodellisia. Joka ei synny, ei liioin kuole, joka on materiasta irrallaan -- tämä ikuinen henkinen tietoisuus on alati omassa jumalaisessa elementissään, riippumaton aistihavaintojen luomasta häilyvästä maailmasta. Palaa todellisen itsesi olemukseen!

Asiat jotka miellämme tänään huonoiksi, tapahtumat joita pidämme epätoivottuina tai ikävinä, saattavat tulevaisuudessa paljastaa toiset kasvonsa tärkeänä osana saavuttamaamme suurempaa hyvää, jota emme osanneet tapahtumien tuoksinassa edes ajatella. Joka kokee kaikki tapahtumat elämän oppina ja askeleina kohti suurempaa tulevaisuutta, hän ei murehdi tapahtumien näennäistä luonnetta.

Joka luopuu aineellisesta toiveesta, hän tekee itsestään kaksinaisuuksille immuunin. Tai, pikemminkin, hänen tajuntansa kohoaa jo immuunin todellisen itsen tasolle luopuen harhanomaisesta itsestään, muuntuvasta valekuvasta jota on pitänyt itsenään kautta lukemattomien elämien. Todellinen itse ei ole ulkoapäin saavutettava uusi asia, vaan ikuisesti läsnäoleva mutta tiedostamaton luontomme.

Mieli arvottaa asioita hyväksi ja huonoksi saamansa nautinnon, sekä aistillisen että sisäisen, mukaan. Miellämme tämän niinsanotun hyvän toivottavaksi, ja huonon epätoivotuksi; huonon eliminoinnin ja hyvän saavuttamisen asteikolla arvotamme elämämme laatua. Mitä pysyvää nämä häilyvät havaintojemme ja kokemustemme kohteet meille antavat? Jääkö kukaan murehtimaan, jos tänään sataa vettä vaikka eilen paistoi aurinko?

Eräs tosiasia tässä olemassaolon kohentamisessa kuitenkin jää unhoon: Joka saa alkunsa, se kohtaa vääjäämätä myös loppunsa. Näin ollen toiveen ylläpitäminen kahlitsee tietoisuuden loputtomaan saavutuksen ja menetyksen kehään. Toiveesta vapautuminen ja henkiseen itseensä asettuminen tuo muassaan vapautuksen hyvän ja huonon kirouksesta, ruumiin ja mielen orjuudesta.

Harhan toiveesta vapautunut ja todelliseen itseensä asettunut on alati ja riippumattomana tyytyväinen, täynnä jatkuvaa kokemusta rajattomasta ikuisesta olemassaolosta, viisaudesta ja syvästä onnesta. Löydä tämä hukassa oleva tietoisuutesi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.