IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Huokailua, kitinää, valitusta, ihmisten häiriköintiä, istumista Rennossa, rahanhaaskausta, nukkumaanmenoa aamulla. Tältä on tuntunut elämä pääsääntöisesti muutaman viimeisen viikon ajan. Kitisen ja valitan ja yritän saada kaikki ihmiset viihdyttämään itseäni.

Silti, kun istun aamun pimeillä tunneilla hiljaisessa keittiössä, hymyilen koko ajan. Hymyilen niin, että muut ihmettelevät. Silti löydän höpötettävää kuluneiden päivien tapahtumista monen Rento-illan verran. Silti en voi olla ajattelematta, että elämäni rullaa sulavasti ja mukavasti eteenpäin, kun muut valittavat omansa toimimattomuutta.

Suurin piirtein viikon päästä olen Panamassa perheeni ja parhaan ystäväni kanssa. Mitä sitä elämältä voisi toivoa lisää? No, ehkä v***u sen sopivan satulan ja opinnottoman maailman.

--

Have I got mine?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.