IRC-Galleria

[The Pretenders - From The Heart Down]Torstai 25.09.2008 01:14

Ponilla oli rankka viime viikko. Maanantaina kantakirjausvisiitti Kotimäellä, tiistaina maitohapporevitteltä Metsämäen hiittisuoralla ja raviradalla (kerran jopa luulin, että lähtee käsistä, kun huomasi mustat metallihevoset), keskiviikkona oikein tuloksellista sileäntyöskentelyä, torstaina ammattilainen läpiratsastamassa, perjantaina estetreeni, lauantaina hetkellinen muutto Paraisille ja sunnuntaina estekisat Artukaisissa.

En ollut paikalla itse, mutta ihan mukavasti lopulta kuitenkin mennyt. Laukan pyöriminen oli häiriintynyt ensimmäisessä luokassa, koska kenttä oli ponin mielestä täynnä liian erikoisia esteitä ja johteita (huom! melkein puolet luokassa startanneista kielsi ulos). Parempi ratsastaja selkään ja jälki-ilmoittautuneena hyppäämään vielä toinen luokka.

90 cm: Yksi kielto ja yks pudotus sarjan a-osalla. Sijoitus 21/37, 12 vp.
100 cm: Yksi kielto sarjan a-osalla. Sijoitus 22/32 vp.

--

Littoinen - Helsinki - Lahti - Helsinki - Littoinen

Rappiollinen omistaja puolestaan huiteli minikokoisella road tripillä nollaamassa tiliään. Treffailin long time no see -tuttuja stadin myöhäisillassa ja maksoin batteryrusschianistani köyhdyttävät 5,80 euroa, mutta jouduin harmillisesti keskeyttämään mukavan jutustelutuokion, koska humalainen majoittajani halusi välttämättä mielummin kotiin kuin baariin. Pääsinpäs kuuntelemana trancea taas. Aamulla hetkellinen "herääminen", kun yksi kappale krapulaisia lähti työkomennukselle. Pitkälle puolenpäivän jälkimaininkeihin vain lusmuiltiin, mutta puoliksi pakottautumalla sekä uuden auton rattiin pääsemisen houkuttelemana tapahtui kankeaminen ylös ja ulos. Lahti, here we come! Haukotus, ja puolessa välissä matkaa vaihdettiin kuski pirteämpään versioon. Piristyminen, ja Alko-visiitin jälkeen vaihdettiin taas kuskia. Kilinän saattelemana synttärisankarin kämpille. Paniikki iski, kun ei ehditty kumoamaan juotavia kurkusta alas. Suunnattiin Energia-hallille, mutta onneksemme osaa juhlavieraista jouduttiin odottelemaan, koska pääsimme hyödyntämään ostoksiamme. Megazone ja "onks se se, jota seuratessa kuolee nauruun ja pissaa housuihinsa?" -sumopainia nostattivat hien pintaan sekä aiheuttivat pientä kiristelyä leukalihaksissa. Taisi siinä muutama tunti vierähtää ja nälkäkin tulla, joten seuraavaksi Amarilloon. Ostin kanta-asiakkaille suunnatun Amigo-kortin, mutta meinasivat silti unohtaa mun kanatortillani. Kovin julmaa. Sitten olivatkin rahat lopussa ja "päätin" olla alkoholittomalla linjalla loppuillan siihen asti, että pääsisin rokkibaarin jälkeen taas käsiksi reissureppuumme. Siinähän sitten väsähti aivan napsaistuna, nukkumaan vain halusin. Jutustelin hevihemmon kanssa ja lupasin lähteä istuskelemaan, jos Turkuun eksyy, mutta en antanut lupaa kaapata mukaan jatkoille sinä iltana. Moi, oon opiskelija ja oon peeaa, sä voit maksaa mun taksimatkan. Toisin sanoen pääsin yöpaikkaan takaisin. Osa porukasta suunnitteli suurta Heores of Might and Magic -turnausta, mutta lopulta viisi päätyi nukkumaan patjalla ja yksi sohvapöydän alla.

--

"Kalatkin jäivät järveen!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.