IRC-Galleria

Aamulla kuvaamassa Maija Heikkisen ja eestiläissyntyisen Hamoren tahtojentaistelua: http://kuvablogi.com/blog/1082/38/. Amppa-hömpällä on pieniä puutteita työmotivaatiossa eikä se "pieni" ruhokaan oikein taida auttaa liikkumaan kevyesti eteenpäin.

Perjantaina pirtsakka juhannusvarsa jannie:n Jetille. Ei se oikeastaan ollut edes kovin pirtsakka, hieman kompuroi ja sitten nukkui ikuisuuden. Pieni piipero se oli. Onko shetlantilaiset aina sellaisia pienenä? Hinguin ratsastamaan islantilaisella ja siellähän rämmittiin metikössä, köpöteltiin asflatilla, kaahotettiin hiekkatiellä ja kiemurreltiin sänkipellolla. Ruuna oli puhki, mutta ainakin tuli todettua se ihan mukavaksi, joskin osaamattomaksi ratsuksi.

--

Kiire tuli taas, mutta ehdin 12.46 junaan. Hajuvesi unohtui. Noh, suuntana Kylmäkoski... Moi. Moi. Moi. Mä taidan mennä nukkumaan. Ruokaa nassuun, ei vieläkään pirteä mieli. Aika äijämeininki, yks ajeli haballa nurmikkoa ja toinen vuotias kaveri valitsi leluikseen mönkijän ja nokkakärryt. Hieman passionhedelmälikööriä nassuun, pirteämpi mieli. Nuoret istuivat sisällä ja oli hubaa.

Nyt yksi yö, ensi vuonna vain päivä ja sitten polttouuni:n kanssa viettämään täysi-ikäisyyttä Turkuun. Hyvästi suku ja maaseutu!

http://kuvablogi.com/blog/1082/39/

--

Pasqua ja Bäska!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.