IRC-Galleria

Virstapylväitä [Hector - Olen hautausmaa]Keskiviikko 21.12.2005 04:49

Ensin oli vaikeaa.
Sitten oli helpompaa poppaskonstein.
Sitten oli mahdotonta.
Sitten harjoiteltiin, paljon ja vielä vähän lisää.
Usko puuttui monilta, mutta minun oli pakko.
Jännitettiin.
Olimme löytäneet taitajan, lempeän sellaisen.
Naantalin aurinko.
Helpompaa ja helpompaa.
Sitten tuli koetus.
Selviäminen, upea sellainen.

Nyt voin huokaista ja hymyillä, irlantilaisen raudoittaminen sujui ilman suurempia ongelmia. Pieni askel tässä lajissa, suuri meidän suhteessamme.

Kärsivällisyys ja ymmärtäminen ovat hyveitä.

--

"Elämä maapallolla on kallista, mutta hintaan sisältyy matka Auringon ympäri."
-Loesje-
Nostalgiaa kerrakseen. Melkein kuin olisi palannut viiden vuoden takaiselle Mobile Machine -kiertueelle. Yksi sen jälkeen näkymättömissä pysynyt kitarankäsittelijä ja liuta yleisöä, josta voisi käyttää erittäin kuvaavaa käsitettä Cliché-fani. Hymyilytti väkisinkin. Pakkohan se oli käydä aiheuttamassa muistelufiiliksiä tälle myös Apisonadora-nimisessä poppoossa vaikuttaneelle henkilölle. Yllättynyt saattaisi olla oikea sana.

Seureen kasvattamista ja pienentämistä erinäisissä teinikerhoissa. Kyllä se tanssiminen kuntoilusta käy. Avaimen siirtelemistä majapaikan tarjoajalta matkaseurueelle ja taas takaisin.

Jatkoja kaipaaville neuvo: Pidä seurueessa aina mukana nätti ja hieman huojuvassa kunnossa olevaa tyttöä, jonka voit sitten tyrkätä ensimmäisen kivannäköisen pojan syliin biletyspaikasta poistuttaessa. Eiväthän pojat voineet muuta todeta kuin, että eivätpä he taidakaan mennä sisään. Mukavat jatkot, mutta poikamieskämpät eivät ole minua varten. Silmä ei sellaisissa lepää. Ja olisihan se puhdas vesilasi edes ihan mukava asia.

Taksilla sinne, taksilla tänne. Pojat maksaa tämän ja pojat maksaa tuon. Kiitoksia pojat.

Gekko jäi taas kerran näkemättä. Siellä se olisi ollut jumittuneena yhteen paikkaan kerrankin, niin eikös matkaseurueella ollut kiire kotiin.

Vakavat keskustelut oletettavasti siirtyivät hamaan tuleevaisuuteen vuoden 2006 puolelle. Eivät ne tamperelaiset muuta tee kuin töitä.

--

"Whaz so civil 'bout war anyway?"

Ette uskokaan [Tyrväyö - Uskoin niin]Maanantai 12.12.2005 07:47

Voimasana, että olen innoissani. Ongelmia pysyä paikallaan. Kädet heiluu kymmenen sekunnin välein kuin Beatles-fanilla idoliensa keikalla aikoinaan. Suunpielet vain venyy ja venyy. Vaikka alkuiltakin aiheutti oikein mukavia tunteita ja suurempaakin hymyilemistä, eivät kyseiset reaktiot olleet mitään nykyisiin verrattuna.

Tyrävyöllä keikka perjantaina 16.12. Vuoltsussa, Tampereellla!

Hiiteen Jiri Nikkinen Liverpooleineen (tosin sekin keikka vedettiin jo viime perjantaina) ja viis kaikista ihanista linnainmaalaista sekä lähiseutuliaisista. Nyt suunnataan nokka kohti jotain kohtaa Pirkanmaassa. Tätä keikkaa on odotettu liian kauan.

Nostan käteni ylös. En ole nähnyt bändiä uuden kitaristin kanssa. Pakkohan tämä nostalgistakin nostalgisempi Clichén entinen solisti on nähdä. Kuulemma sujuu mallikkaasti tuo kitaran heiluttelu näin saksilla leikkimisen jälkeenkin.

nimim. Arden kummityttö

--

"Keksi mun sponsoreille hyvä syy, että voin matkustaa Tampereelle - taas."
Tänään taas aiheutettiin tytölle sydämen epätahtisuutta. SanoMUHvaan lähetti viestin, jossa ilmoitti lapsuuden aikaisen ihailun kohteen kuolleen yliannostukseen. Ei teksti-tv:llä lue mitään. Internettiin tarkistamaan. Huokaus. Jonkin sortin pila ilmeisesti. Myönnettäköön, että tippa meinasi jo kihota kyynelkanavasta ulos. Halvekskukoot ken haluaa ihmistä, joka suree vain musiikin ja median kautta tuttua henkilöä.

Ainakin löytyy tunteita.

--

[02:29:39] <baelaisda> tajusin just, et kommentoin varmaan tuplasti enemmän vieraitten tyttöjen kuvia kuin vieraitten poikien
[02:29:48] <baelaisda> ehkä oon sittenkin vaan kaapissa
[02:29:54] <arenil> :D
[02:29:59] <arenil> niin mäkin teen
[02:30:06] <baelaisda> jos oon, niin alan etsiä itselleni naista, jolla on samanlainen lauluääni kuin sulla
[02:30:10] <arenil> mut en usko et oon kaapissa ku ihannoin tollasii poikia
[02:30:15] <arenil> aij kiitos :D
[02:30:22] <arenil> ei se lauluääni oo niin ihana
[02:30:23] <baelaisda> mut jos tuut kaapista, niin sit mun ei tarvi etsiä
[02:30:27] <arenil> oot vaan ihan hömppä
[02:30:35] <arenil> :D
[02:30:41] <arenil> oih <3
[02:30:46] <arenil> mut mä oon jo sun kihlattu
[02:30:52] <arenil> oot päässy pitkälle
[02:30:58] <baelaisda> niinpä
[02:31:17] <baelaisda> oon tiedostamattani todennut sen jo aikoinaan, vaikken ole tiennyt sun lauluäänestä mtn
[02:31:52] <arenil> aivan
[02:32:03] <arenil> jaahas, jaahas mun luonne ei kelpaa, vaan mun lauluääni
[02:32:20] <arenil> no alappa ursulaks ja varasta mun ääni simpukkaan ni saadaan tämäkin asia ohi
Totoro, Totoro, Totoro. Pakkohan sen on olla hyvä tai vähintäänkin ihana. Onhan se samalta ohjaajalta kuin Henkien kätkemää ja Liikkuva linna.

Jaahas, nyt se on sitten katsottu, kiitos arenilin. Totoron oli ilmeisestikin tarkoitus olla söpö ja sympaattinen. Noup, ei ainakaan minun silmissäni. Voi niitä lapsiraukkoja, kyllä taisi kuulo vaurioitua tuon mötin karjuessa puolen metrin päässä. Mitä, oliko siinä juonikin? Selvä. Luulin sen olevan vain esittely Totorosta, joka seikkailee tulevaisuudessa with real plot. Kaipa tuo olisi iskenyt samalla tavalla kuin ne veristäkin verisemmät karhuntappoanimaatiot Japanista, jos olisin nähnyt sen ensimmäisen kerran yhtä nuorena ja ennen näitä samalta ohjaajalta ilmestyneitä oikeasti upeita teoksia.

Sorry Framk.

Thank something, että Miyazaki on kehittynyt elokuvantekijänä.

Baelaisda tahtoisi seuraavat tv-sarjat DVD:llä omaksi: Soap, Gilmore Girls, Coupling, Green Wing & Teachers.

Cher on kovin mukavaa. Pirteää.

--

"Aika hieno nainen - kiiltävä."
HUOM! Mummopyörä kateissa: |naururefleksi|
Maailma on ikävä paikka.

Järkyttävää! Noct myöntää katselevansa aivan tosissaan roskaa nimeltä Salatut elämät. Vaikeaa oli uskoa todeksi, mutta niin vain vannottiin. Syvä pettymys ja huokaus.

Irlantilaiselle löytyi mahdollisesti pysyvä hoitaja, joka on myös pieni ja mukava. Upeaa, mahtavaa! Jos bae pääsisi vaikka vetämään vähän enemmän lököä, hyvällä omallatunnolla. Olisi hienoa sellainen. Saataisiin vielä ne rauta- ja liukuestojutut alle, niin olisi paljon mukavampaa touhuta.

Kohta alan kirjoittamaan nimen kanssa, jollei se yksi perhanan linnainmaalainen satusetä rajoita valomerkinjälkeisten humalapuheluittensa ajankohtaa niihin öihin, kun en yritä kerätä energiaa seuraavan aamun opintoihin. Soittaisi nyt perhana niille, jotka puheluita odottavat.

Ja on se Mitty edelleenkin niin hieno. http://www.sukuposti.net/galleria.php?rotu=6&image=81618

--

"Laitat ton tohon."
"Ai Tontohon?"
"Hauskaa. Ei kun ton tohon."

Paljastuksia [Apulanta - jumala]Keskiviikko 07.12.2005 04:53

Sanokaa hyvästit Eerolle.

--

"Ei mitään aikataulua, ei kiirettä."

Yksi [Nightwish - Sleeping Sun]Keskiviikko 07.12.2005 04:11

Yksi hieno teos juuri tiensä päättäneeltä yhteistyöltä.

Yksi hyvä kuva minusta.

Yksi ihana ihminen.

Yksi lause - niin monta tulkintaa.

--

[23:38:13] <Noct> arvaa mitä :o
[23:38:16] <Noct> hei arvaa mitä hei :o
[23:38:20] <Noct> hei oon aika ilonen hei :o
[23:38:23] <Noct> hei arvaa hei :o
[23:38:28] <Noct> tilasin hei uuden kitaran hei :ooo
[23:38:28] <Noct> ..
[23:39:05] <baelaisda> äh, en osaa keskittyä moneen asiaan kerralla
[23:39:10] <baelaisda> no mitä?
[23:40:04] <Noct> :D
[23:40:07] <Noct> sanoin sen jo :<
[23:40:17] <baelaisda> en todellakaan osaa :D
Lakot eivät ole balalaikkoja varten. Sijainti tälllä hetkellä: Ruotula. Uusi majapaikka. Arvatkaa vaan, missä tällainen alue sijaitsee...

Well, tulipahan todettua, että tällä suunnalla Suomea ei ainakaan auteta ulkopaikkakuntalaisia löytämään perille kohteeseensa. Onhan se niin vaikea homma ripustaa niitä kadunnimikylttejä näkyville. On se muuten mukavaa, kun jo ennenkin mainitun paikallisen baarityöntekijä ihmettelee ensimmäisenä, meidän ilmeistymistä paikanpäälle jo tämän vuoden puolella. Seuraavalla kerralla varmaan sitten päälle Käynkö useinkin täällä? -paita. Mukavaa oli myös se, ettei kyseinen työntekijä saanut tuttuja bilehileitämme uskomaan, että ne tosiaan olemme me. Kyllä ihmisten yllättäminen on mukavaa. Eipä tuo ilmoittamatta saapuminen mitään, kuitenkin meille rakennettiin mahtava ruokatarjoilu pikapikaa. Ihania poikia.

Karaokea tiedossa. Mahtavaa. Minä en laula.

--

"Ei ne ne ole."
Kissa. Se on ihana tällä hetkellä. Sydän.

--

"Hrrr'r..."