IRC-Galleria

Mä en, v***u, ihan oikeasti jaksa...

Onneksi huomenna on tarjolla (toivottavasti) vähän viihdettä.

Pitänee muuttaa pahaan pahaan valtioon, jotta saisi oman Derek Shepherdin. Voi mua parkaa.
En kyl haluais.

--

"She had a dream, and boy it was a good one.
So she chased after her dream with much desire.
But when she got too close to her expectations,
well the dream burned up like paper in fire."
Aika ajoin pakko taas kuunnella. Vaikka ihmiset kitisevätkin, että Ylönen pilaa koko biisin kieunnallaan. Allekirjoitin minäkin tämän lausunnon ekojen kuuntelukertojen jälkeen. Uskallan kuitenkin kitistä vastaan. Koko biisi ei olisi mitään ilman tuota rosoista ja hieman keskenloppuvaakin ääntä, se korostaa villevalon äärettömän hienoa ääntä.

Lauri on se solisti ja villevalo on se soitin.

Vois muuten nyt se pariskunta villevalo-Nygren ruveta sitten hankkimaan niitä kakaroita, jotta koko kansa näkisi, kuinka kauniita on luvassa. Meillä kun ei ole tuota iki-ihanaa Conaniakaan.

--

"I won't give up, I'm possessed by him.
I'm bearing a cross; he's turned into my curse."
Ei nyt ihan oikeasti mennyt aivan nappiin. Jäi se nostalgia kokematta kokonaan. Ilta alkoi mukavan hyperaktiivisesti, mutta loppuilta jäi kokonaan kokematta. Veli sai kuskata Turusta kotiin kärsimään.

Taisin harrastaa puhelinhäiriköintiä ja olla aika äärettömän säälittävän näköinen.

--

"Destruction leads to a very rough road, but it also breeds creation."
Kuka käy ylikierroksilla? Bae käy ylikierroksilla! Kuka haluaa rellestämään ja tekemään tyhmyyksiä? Bae haluaa rellestämään ja tekemään tyhmyyksiä! Miksi kukaan ei hoida Baelle kyytiä Turkuun? Koska kukaan ei halua Baen pääsevän viihtelle. Kuka lupasi lähteä harrastamaan Baen kanssa lauantaina nostalgiaa Club Marilyniin? Ei luvannut veli, ei luvannut yksikään keskustelukumppani. Sardana xx -malliston omistaja lupasi lähteä. Yeah, yeah, yeah! Miksi Bae rangaistaan sillä, että ylisöpö poika olisi halunnut tänään eikä huomenna Baen viihteelle? Bae ei tiedä. Mahdollisesti syy on Baen tunnin kestävässä valmistautumisessa. Bae vihaa nykyaikaa. Tulevaisuudessa on varmasti kaunistautumiskoneita, jotka hoitavat hommansa viidessä minuutissa. Bae kärvistelee. Miten olisi ardenaliinia Jonesuussa huomenissa? Ehdokkaita mukaan? Bae nostaa käden ylös (Bae muuten ihan oikeasti nosti käden ylös).

--

"She had me feelin like she's ready to blow!
She was saying come get me, come get me.
So I got up and followed her to the floor.
She said baby let's go.

She's all up in my head now, got me thinking
that it might be a good idea to take her with me,
'cause she's ready to leave.
But I gotta keep it real now, 'cause on a one-to-ten
she's a certified twenty.
But that just ain't me.
"Re: Hevosista tietämättömät :)
Lähettäjä: tiuhti
Päivämäärä: 13.9.06 15:00:23

ehkä vähän OT, mutta raveista oli porukka tulossa ja hevoset auton perässä vinkassa. Koska oli lämmin keli oli vinkan yläosa avoin. Siinä sitten tammalla tuli pissihätä ja painoi takalistonsa takaseinään kiinni ja antoi lorotella. Hevosauton perässä oli ohittamista kytännyt jo jonkin matkaa kiireinen mies uudessa autossa. Siihen autonpäälle ne tamman pissit sitten suihkusivat. Kun raviporukka kurvaa huoltikselle kahville, niin takana ajellut mies tulee heille meuhkaamaan ja vaatimaan korvauksia, kun koko auto pitää uudelleen maalata jne. Ja kun raviporukka ei syty ajatukselle, että annettais äijälle tukku rahaa kouraan auton uudelleenmaalamista varten, niin poliisiasiahan siitä tietenkin tuli ja poliisi soitettiin paikan päälle. Liikkuvan poliisin partio tuli paikalle, kuunteli vääryyttä kärsineen kertomuksen ja hetken tuumattuaan kirjoitti äijälle rikesakon turvavälin noudattamatta jättämisestä :))."

--

"Miten sulla onkin ruskettuneet kädet, mutta noin kalpea naama?"
"Mä pesen naamaani niin usein."

Hengenpelastaja [Killer - Adrenaline]Torstai 07.09.2006 20:55

Olin tänään koulussa, meinasin lintsata. En lintsannut. Hyvä tyttö, muuten ei olisi tullut tehtyä päivän hyvää työtäkään. Olin almost ekstempore luovuttamassa verta! Ensimmäinen kerta, mutta eihän se tällaiselle kovalle mimmille ole juttu eikä mikään. On se kyllä v***u niin kummallista, että edelleen vaan miehen kanssa seksiä harrastavat miehet potkaistaan pihalle, vaikka haluaisivat luovuttaa täysin käyttökelpoista verta litratolkulla. Todellisia hengenpelastajia ovatkin siellä.

Musta tulee vakiluovuttaja. Jes.

Muoks:
Meinasin aivan unohtua. Nyt on sitten osamaksu maksettu ponista. Sehän on melkein kuin oma. Ihan hassua on.

--

"There's more to this than it seems."

Katkos [Traffic Island - A Guest]Maanantai 04.09.2006 20:27

Mukava herätys kellon ympäri nukutun unen jälkeen - "ootkos sä ajotunnille tulossa?" No voihan kirosana, enhän mä sellaista voinut muistaa, kun en kalenteria ole lukenut. Äh, on ollut vähän rankka viikonloppu, ei oikein pää toimi. Ei mtn, jäi suunniteltua lyhyeämmäksi, mutta ehdittiin sentään hyvin, kun opettaja kiltisti tuli tutkimaan maailman napaa Littoista. Lohtua päälle, edellinen tuntilainen ei edes vastannut soittoihin.

Aivan seis vieläkin. Oma sänky auttoi hieman niskalukkoon, mutta eikö se vain yritä taas näin päivän kääntyessä iltaa kohti pukata päälle.

--

"Mä oon täällä yliopistossa."

Sardana xx [Traffic Island - Strip]Sunnuntai 03.09.2006 22:35

Vuosimalliston 2006 arviointi tilaisuus kantakirjaan. Jännitettiin esitteillä olevan yksilön toimintakuntoa tai oikeastaan sen ylikuumenemista, mutta eipä voinut moittia suuntaan eikä toiseen. Ikävä takaisku tuli esittäjän puolelta. Pikkusisko tilalle, mutta eihän siitä mitän tullut. Kuusi viiva nolla voisi sanoa, mutta ei ehkä sentään.

8 - 8 - 7 - 8 - 7 = 38 pistettä ja II-palkinto.
Hieno tamma!

http://kuvablogi.com/blog/1082/25/

--

"But I can't sleep without seeing you."
Hei kaverit, tää ei oikeasti enää ole kivaa! Niska- ja hartiaseudun lihasjäykkyys aiheuttaa tuskaista kipua niin nauraessa kuin mossatessakin eikä näppäimistön vilkuileminenkaan oikein onnistu. Kylkeen on iskenyt myös kiristysvamma, joka estää normaalin hengittämisen ajoittain. Vaakatasoon ei tee mieli asettua, vaikka väsymys alkaakin jo painaa ylikierroksilla käymisen yli. Vaivoista valittaminen on nautinnollinen harrastus, mutta ei ikuisesti. Nyt alkaa normaali elämä kärsiä.

Perjantainan tuli äkkilähtö parin tunnin varoitusajalla Viking Isabellalle. Tampereen seutuhan se taas oli liikenteessä. Öh, en mä oikein. No, jos saan ottaa kaverin. Pahus, ne on kaikki töissä. Okei, kyllä mä lähden. Pekan kanssa puhuin, mutten en tiedä oliko se Anna. Välillä naurua, välillä hiljasuutta, välillä humalaisia ihmisiä, välillä musiikkia ja loppuilta kuntoa koettelevaa tanssia. Tiskille, pakko saada juotavaa. Ai ei vai? Huokaus. Jatkettiin. Taas yritys tiskille, jonoa aivan liikaa. Ylöjärven tyttö kiskoi taas mukaan menoon. Aivan uskomatonta. Vesipulloja tyhjennettiin, vaatteet olivat kosteana, kampaukset muuttuivat. Paitaa välillä pois. Paitaa päälle. Kirosana, Äänismaa! Kiitos vartijat, en olisi halunnut käytävällä nukkua. Kyllä, tuollainen mies pitäisi mäkeen heittää, jos sellainen olisi. Trubaduurin metsästystä, koska bongattiin toinen SSG:n muusikko, jonka laulusta korva nauttii ja jonka ulkomuodossa silmä lepää. Well well, ei mitään tietoa, koska se keikan veti päivällä. Perverssi siivoja Anna Pekkala vieraili hytissä aiheuttaen metakan.

Reilu tunti kotona ja taas Turkua kohti. No heipä hei pojat, me poiketaan Rentoon tässä välissä. No heipä hei, me tultiin takaisin. No heipä hei, kävinkö mahdollisesti hieman ylikierroksilla? Cosmic Comic Café ja Traffic Island. No mutta olipa taas mukava olla keikalla. Ei enää kiitos keikkailutaukoa, takaisin muutaman vuoden takaiset koko maan kiertueet. Kiitos pojat, oli hienoa taas. Penkki kesti ja näin enemmän kuin kulmakarvat. World On Your Shoulders tosin olisi mukava kuulla muualtakin kuin koneen uumenista. Jep jep jep. Jaahas, kukas lähtee jatkoille? Ai, rumpali livahti jo karkuun. Niinpä tietysti, kitaristien on herättävä aina aikaisin. Eipä siis solistitkaan jatka pidemmälle. Hei, niinhän sen menee, basisteilla ja yleisöllä on aina mukavinta! Pikakierros yössä ja visiitti 24/7-Alkossa. Bae tarjoaa! Vanhat sedät tarjoavat myös. Saunasta saunaan, muutama drinkki, kierros talon ympäri, muutama viilennystauko, tarinoita ja faktoja vieraskirjaan. Todettu Tyrvyn Helminauha hyväksi ja Ilkka ihanaksi. Kello 6.08. Siihen se taisi stopata virallisesti loppuporukalla.

Moi, me nukuttiin ehkä reilut viisi tuntia. Aika mahtavaa. Eipä kai jumitus voi pahentua. Aamupala Hesellä ja kotio. Öh, viiden minuutin tauko ja jatkettiin. Tunti kaviokkaan kuvausta. Jumi on niskassa, jumi on päässä, jumi on kyljessä.

En muuten sitten muista, koska olen näin väsynyt ollut viimeksi.

No, koskas lähdetään taas viihteelle?

Kesä loppunut: äiti lämmittää saunaa! Kutsun kaikki nauttimaan tästä ihanuudesta.

--

"Ihanaa."
"Ihanaa herätä niin, että kämppä on täynnä ihmisiä, joita ei oo ennen nähnyt. Aivan ihanaa."
"Siis, aivan ihanaa."
Muahhah. Keralan osavaltio Intiassa aikoo vaihtaa kokonaan Microsoftin käyttöjärjestelmän Linuxiin.

--

"You really got your hold on me."