IRC-Galleria

Bailugirl666

Bailugirl666

megakuosibailaaja

Blogi

« Uudemmat -

kanuunassa..Maanantai 17.08.2009 01:05

joo.. tuli sit oltua bailaamassa stadis. oli hauskaa. aika kekkulissa. muisti kuvia ei taas loppu illasta oo. baarissa olin käynny nukkumassa:) jeps. ei tää bailaaminen lopu ikänä. tiistaina todistaa katwin ja piitsen naimisiin menoa ja ke vvllä hyvä keikka. torstaina vilppulaan valmisteleen hääjuhlia. lauantaina takas tre vvllä bailut kuin myös sunnuntaina, ja maanantaina kujakollissa. voi tätä bailaamisen määrää:) tässä vvllä tissuttelen. pakko on loiventaa kun meinaa tulla darra. tai siis tuli jo mut ei paha kun olin fiksu ja juon lisää alkomahoolia. nonniin homot. ei muuta. tsau.

oon niin best.Tiistai 11.08.2009 19:44

pääsin pummijunalla tampereelle. woow! tulin vvlle töihin vähäks aikaa. ihan hauskaa ku en oo ollu vähään aikaan duunis. voi vitsi. en tiiä mikä täs manses oikein on kun saman tien kun astuin junasta ulos tuli kauhein dokaus himo ikinä:Dhaha.jeps. tuli sit oltua hallissa. olin pari yötä äitillä. se ei antanu mun olla viime yötä vaan joutu meneen iskälle kun sillä meni hermo kun kuulemma sotken vitusti ja voi kyl johtua siitä että kokkailin vähäsen ja olin jättäny levyn päälle ja jääkaapin oven auki. siinä sit lähin meneen ja mutsi tuli tunninpäästä himaan. hups.:) lauantaina pitäs lähtee stadiin bailaan. en tiiä pääseekö lähteen mut ois kyl nastaa.ei tässä sen kummallisempaa.. kunhan oli pakko päästä taas jauhaan sittii. troo homot!

tänään loppu ryyppääminen!Lauantai 08.08.2009 04:31

voi vittu ihan hullua meininkiä. tuli tos sit kuukaus tenutettua kännissä. tänä aamuna heräsin niin tuli vaan sellanen olo et nyt riittää. huomenna äitille rauhottuun.. tuskin jaksan kahta päivää enenpää olla hallissa. tänään ollaan heikin kaa tsiikattu vaan tvtä. kävin moikkaa eevaa keskustassa. tuli kyl tosi hyvä olo kun näki kaiken maailman urpoja päissään pyörimässä. tosin itte oon kans ja varmaan vielä pahempi. oli kyl tosi bimboo olla selvinpäin jossain koskenrannas. hyi saatana. meikä syö jätskiä ja katon leffaa ja heikki kuorsaa vieressä. eilen tuli sit vähän kans bailattua. olin loppuen lopuks niin kännissä että en muista klubilta oikein mitään. hauskaa oli kyllä. kiitos lissulle eilisestä siis. joo mut nyt loppu paskan jauhaminen. soronoo. homot.

oho.Sunnuntai 17.05.2009 12:41

olin sit iltavuorossa vvllä ja en oo vieläkään päässy nukkuun. kävin pizpalassa juomassa 2kuppia kahvia ja HUOM!oon nyt oikeesti selvinpäin. oon värjänny hiukset ja kohta vien pyykit kuivuun ulos koska siellä paistaa aurinko. 12meen kattoo kämppää ja sit käyn ehkä siiderillä.väsyttää ehkä vähän mut pääsee toiv. aikasin nukkuun tänään. oli aika raskas ilta vvllä mut jotenkin sitä sit pääty oleen selvinpäin mut ehkä yks syy on se kun seve oli treellä ja sit se valvotti mua ja ei sen seurassa voi dokatA:) ja rinnekadulle ei voinnu mennä koska oli ruottalaiset ja kaikki oli vitun kännissä ainakin tiiviksen puhelun mukaan..

tiivis:moi missä meet koska oot tulossa?
mä:no oon sevellä ja tuomaksella ja aattelin tulla kohta.
tiivis: joo no niin varmaan nähään joskus huomenna.. tuut tuut tuut..

sit soitin sille uuestaan et mitä vittua löit luurin meikän korvaan..
tiivis: niin en tiiä et miks löin mut sitä vaan että missä sä oikein oot???

haha:) karsee hälinä taustalla kun manne ja tollo huutaa +100muuta jatkovierasta:)
joo kohta alkaa muumit ja sit en tiiä. kai sitä vois lähtee tsekkaa pispalan huudit jos joku juoppo sattuis oleen tähän aikaan hereillä. HOMOT!

töissä töissä töissä.Sunnuntai 12.04.2009 23:47

joopa joo. oli aika railakasta eilen. istuttiin keskustassa ja paistateltiin päivää. tuli siinä sit juotua ja sain eevan houkuteltua mukaan yhtiin läksiäis bailuihin härmälään. oli hauskaa booli virtas ja sit huomattiin yhtäkkiä että ollaan kännissä. lähettiin siitä sit kohti pisplaan ja mentiin vielä mannelle juomaan pussaria ja sit lähetiinn vvlle. tuli oltua aika hyvissä. sit piitse soitti mulle tänään et jos tulisin päästään sen duunista. tulin joskus puolkolmen aikaan ja pitää olla kolmeen asti yöllä töissä. eli siis jos oon osannu laskee oikein oon 13tuntia tänään töissä. ai ai jalka parkoja.

ei jumalauta.Perjantai 10.04.2009 08:28

oltiin viikko sit stadis bailaa mun synttäreitä. alotettiin kyl bailaa jo maanataina ja siinä meni tiistai ja keskiviikko ja sit oli jo torstai, meikän syndet ja lähettiin helsinkiin. oli ihan vitun siistii!!! tapas uusii naamoi ja sit näki viel parhaimpii frendei (pörri paras kaveri) yms. tuli kyl oltuun niin tuupas kol,e päivää että ei ois eis uskonu:)haha. stadilaiset vois tulla pikku hiljaa treelle päin ja HURRI mukaan:D!

siistii!!Torstai 26.03.2009 07:07

olin tänään vvllä ekaa kertaa töissä. vaikka oli darra niin oli silti tosi kivaa ja kaikki meni kyl tosi hyvin vaikka aluks vähän jännitti. huomenna vvlle! hyvät keikat ja ehkä vois muutaman kaljan juoda:) on kyllä tosi kivaa että pääs vvlle työharjotteluun:) ja piitsen kaa on kyllä niin siistii tehä duunii. töitten jälkeen vielä piti ryypätä mutta en ois uskonu että voi olla näin poikki joten join muutaman siivous kaljan ja sit tulin rinnekadulle ja tiivis on tehny mulle ruokaa niin pääsee syömään ja lämpimän peiton alle nukkuun. IHANAA!!

vituttaa.Keskiviikko 18.03.2009 17:57

on ollu taas niin perseestä kun voi vaan olla. nyt 3päivää selvinpäin oon ollu mikä on kivaa mut oon myös sairastanu sen 3päivää. ollu kuumeessa ja karseen kipee kurkku. kaikki asiat on ihan päin vittua. torstaista asti vituttanu. frendit touhuaa seläntakana eikä voi puhua suoraan kukaan asioita.mut ihan sama. ei millään oo mitään välii mut ahistaa se silti. ei vaan osaa olla miettimättä et mitä helvettiä. no kai se siitä sitten jossain vaihees vaikee vaan uskoo mut niin kaikki aina sanoo.tekismieli ryypppää vitusti mut kunto niin huono nyt että taitaa jäädä välistä...kummiskin tulis vedettyä angsti kännit mikä ei todellakaan ooo hyvä idea:Dhah.

noonniTorstai 12.03.2009 18:59

ryypätty on taas torstaista asti eilen olin klubilla tummilla tunneilla ja oli aika hyvät swägit. tänään ois taas tummat tunnit ja oisko pii popissa euron bisset jos en oo väärin kuullu. et ehkä joutuu tänään bailaa vielä ja sit taas huomenna ja sit taas lauantaina. voi tätä työttömän elämää kun ei oo mitään tekemistä ja parhaan kaverin nimi on bisse.haha. PC

voi vittu.Torstai 19.02.2009 21:11

vittu että voi ihmistä vituttaa taas vaihteeks. kipeenä ja tänään vielä pitäs olla lipunmyynti. ei kiinnosta sitten yhtään. kaikki on muutenkin menny tänään päin vittua. äähh. kaikki vaan on naamanorsunvitulla ja sit rupee vituttaa vielä enemmän itteekin. VITTUUUUU!!
« Uudemmat -