IRC-Galleria

Bartolomaeus

Bartolomaeus

tuntee itsensä niiiiin aikuiseksi

Blogi

« Uudemmat -

Hyvä kirjaPerjantai 09.06.2017 20:32

Oletko huomannut, miten digitalisaatio muuttaa maailmaa? On suorastaan surullista, että esimerkiksi kirjat ovat menettäneet tehtävänsä ja alistuneet tietotekniikalle.

Olin taannoin työpaikalla palaverissa, jossa kollegan piti näyttää jotain dataprojektorilla. Hänellä oli langaton hiiri, muttei työpöytää. Hän käytti jotain ohutta pehmeäkantista kirjasta alusena, eikä se sujunut hyvin. Sitten hänelle ojennettiin vanha kunnon paksu tekonahkakantinen kirja. Kollega riemastuneesti kommentoi, että se oli parempi hiirimatto.

"Joo, se on hyvä kirja", toinen kollega tokaisi.

Paperittomilla on ihmisarvoKeskiviikko 28.12.2016 21:48

Suomalaisen yhteiskunnan on pidettävä huolta paperittomista.

Oikea tapa pitää heistä huolta on toimittaa heidät pois Suomesta.

Vastauksia Raamatusta?Keskiviikko 27.08.2014 18:27

Sain tänään Jehovan todistajilta esitteen, jossa kysytään: "Mistä voi saada vastauksia elämän suuriin kysymyksiin? Löytyvätkö ne tieteestä? filosofiasta? Raamatusta?"

Vastaus on ilmeisimmin: ei, vaan osoitteesta JW.org!

Ei muuttoa ulkomaille!Maanantai 18.04.2011 23:29

Kyllä tällä vaalituloksella voi rakkaaseen kotimaahan jäädä asumaan.
Jos olisi tullut pakottava tarve lähteä ulkomaille, Ruotsi olisi ollut toiseksi viimeinen vaihtoehto heti Pohjois-Korean jälkeen.
HS kertoo, että opetusministeriö suunnittelee kaikille yhteistä käsityönopetusta. Puhutaan vielä "tytöille ja pojille yhteisestä", ikään kuin tyttöjen olisi tähän asti ollut pakko opetella tekstiilityötä ja poikien teknistä työtä.

Järkyttävintä on kuitenkin virkamiesten käyttämä kapulakieli. Eräs keskustelija kirjoittaakin aiheellisesti: "Pistetään paskaa pussiin ja nimeksi Tuoksumassa, niin ongelma ratkaistu."

Lotto-onneaSunnuntai 13.06.2010 00:58

Onneksi kaikkien aikojen suurin lottopotti jaetaan kuuden kesken, 7,1 miljoonaa yhdelle ihmiselle voisi saada pahaa aikaiseksi.

Huomattavan iso määrä ihmisiä lottoaa joka lauantai rivin 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7. Ideana siinä on, että tuo rivi on ihan yhtä todennäköinen kuin jokin muu mielivaltainen rivi.

Hauskaa on, että nuo luvut 1-7 lottoavat saivat tänään viisi oikein! Oikea lottorivihän on 1, 2, 4, 5, 7, 10, 25. Taisivat suupielet kääntyä hymyyn erityisen monessa suomalaiskodissa tänään.

Vihreä nainenLauantai 16.05.2009 21:51

Heh, Nelosen toimittaja sanoi vihreiden uuden pj:n Anne Sinnemäen saaneen puoluekokouksessa "Pohjois-Korea-tyyppisiä" kehuja.

Tuli ihan mieleen Ylen toimittaja, joka sanoi Jussi Halla-ahoa "rotutohtoriksi".

Hienoa, että toimittajat hyödyntävät nyt tiedotusvälineitään oman mielipiteensä äänitorvena. He käyttivätkin aiemmin ihan liian vähän mielikuvitusta.

Perehdy paremmin, Selin!Lauantai 06.12.2008 22:04

Juontaja sanoi presidentin itsenäisyyspäivän vastaanoton aluksi, että Jaakko Selin kertoo lähetyksessä vieraiden pukeutumisesta ja protokollasta "perehtymättömästi".

No okei, saatoin kuulla väärin; ehkä "erehtymättömästi"?

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Unosista etusivullaSunnuntai 15.06.2008 20:23

Hauskaa, että molemmat iltapäivälehdet saivat perjantaina etusivuilleen täytettä poloisen Astrid Thorsin nukahdettua kesken istunnon.

"Mitä jos duunari nukahtaisi töissä?" kysyttiin tietysti heti viikonloppuna yleisönosastolla.

Jos ministerin työ on niin rankkaa kuin ministerit itse väittävät, ei ihme että nukuttaa. Mikä olisikaan parempi paikka maksaa univelkaa kuin eduskunta, missä törpöt vain höpöttävät ja näpertelevät.

Lisää keski-iistäTiistai 13.05.2008 20:30

Huomasin, että Ylioppilaat 2007 -yhteisössä on jäsenten keski-ikä nyt täsmälleen 20,0. Kaiken lisäksi sekä jätkien että muijien keski-ikä erikseen on 20,0! </kaikkia kiinnostaa>
« Uudemmat -