IRC-Galleria

BeGGaR

BeGGaR

Muokkaa tilaasi.

Stockholm ->Sunnuntai 12.10.2008 18:41

Pierun syvin olemusKeskiviikko 30.07.2008 23:55

"Farts are shit without the mess!"

Redari, mitvit!!?Maanantai 28.07.2008 16:17

Kuka helvetti antaa baarille nimeks Red Onion, Punainen Sipuli... :S
Pelkkä nimikin alkaa jo itkettää..

devadePerjantai 18.07.2008 05:23

:PKeskiviikko 16.07.2008 17:17

ilmianna -> oletuskuva -> liian suloinen kuva -> ilmianto hyväksytty, kuva tulee piilottaa ;>

Kipeen(ä on) tylsää...Lauantai 28.06.2008 18:13

Jos saat yli 15 olet perus suomalainen nuori

(x) sinulla on vihreät/harmaat/ siniset silmät
( ) sinulla on tumman vaaleat hiukset
( ) talvella menet laskettelemaan
(x) ja luistelemaan
( ) sulla on jopo
( ) huulesit rohtuvat helposti
( ) ja ihosi palaa helposti auringossa
(x) arkivaatteesi ovat farkut ja huppari
( ) sinusta suomalaiset ovat kaikkein parhaimman näköisiä
( ) menet usein pyörällä kouluun
(x) tykkäät uida enemmän järvessä kuin meressä
( ) pidät eniten vaalean sävyisistä väreistä
(x) sinulla on tuulihousut
(x) ja takki
(x) kuuntelet suomalaista musiikkia
(x) pidät korvapuusteista
( ) harrastat / olet harrastanut ratsastusta
( ) syöt aamuisin puuroa
( ) salkkarit on yksi lempi tv-sarjasi
( ) käyt ainakin kerran viikossa jossakin ostoskeskuksessa

8... HWERE DOES I CAME FROMZZ?

BAATorstai 05.06.2008 01:29

Baa.

Käpy selän allaLauantai 17.05.2008 00:36

Näin telttailukauden lähestyessä Kari Heusala kartoittaa yleisimmät virheet, mitä naiset seksissä tekevät - kesäromansseissa ja vakiintuneemmissakin parisuhteissa. Tämän jälkeen ei pidä ihmetellä, jos telttaretkellä tuntuu käpyjä selän alla - vaan poimia kävyt pois patjan tieltä!Myönnettäköön, että sen verran minussa on miehistä miestä, että niskakarvani nousevat aina pystyyn huomatessani naistenlehdissä miesten kyvykkyyttä mollaavan artikkelin. Helppoahan se naisille on, kun lehtipisteet notkuvat viikoittain ilmestyviä naistenlehtiä. Mutta missä miehet pystyvät julkisesti arvostelemaan naisten taitoja? Tekniikan Maailman sivuillako?

Minä käytän nyt julkeasti tilaisuuden hyväksi ja napautan naisia. Tämän johdosta minua saa vihata ja haukkua Maikkarin keskustelupalstalla niin paljon kuin sielu sietää. Niin ja blogeissa voi kirjoittaa vastavedon, jos vain kykenee.

Seuraavassa yleisimpiä mokia, joita Te armon daamit sängyssä ja rakkaudessa teette.

1. Miehet vihaavat tilanteita, joissa nainen toimii siten, ettei hän muka pidä seksistä. Rakastelun ja orgasmin jälkeen naiset ovat kuitenkin lähes aina hyvin tyytyväisiä olotilaansa. Miksi ihmeessä sitten pitää näytellä inhoavansa seksiä?
Kuva: futureimagebank.com

2. Miehet eivät pidä naisista, jotka eivät koskaan tee aloitetta seksin suhteen. Erityisesti miesten hihat palavat tilanteissa, joissa naiset kehtaavat valittaa, että miehet eivät anna. HALOO! Pitäisikö miesten olla jotain ennustajia, jotka näkevät lasipallosta, koska naiset mahdollisesti haluavat ja janoavat seksiä?

3. Miehet eivät pidä naisista, jotka eivät ymmärrä mitään miehen vartalon erogeenisyyden päälle. Miksi miesten pitäisi tietää G-piste, U-piste, R-piste AFE-alue ja kaikki muut mahdolliset ja mahdottomat pisteet naisessa, kun naiset eivät itse osaa edes käsitellä penistä oikein?

4. Miehet eivät pidä tilanteista, joissa naiset syyttävät miehiä orgasminsa puuttumisesta. Suurin osa miehistä kuitenkin haluaa, että myös naiset nauttivat seksistä. Valitettavasti meiltä puuttuvat aivokirurgiset välineet, sillä orgasmi tapahtuu aivoissa. Jolleivät naiset itse asennoidu oikealla asenteella seksiin, niin eivät siinä paljon kikkakuutoset auta. Naiset voisivat myös itse ottaa vastuun omasta orgasmistaan.
Kuva: futureimagebank.com

5. Suurin osa miehistä ei pidä siitä, että nainen ottaa ohjat seksissä. Aktiivinen saa olla, mutta ei kuitenkaan liian määräilevä. Tilanne on sama kuin tanssilattialla. Mies ei halua joutua naisen vietäväksi, koska silloin hän kokee olevansa hiiri eikä mies.

6. Mies voi hakea kalamarkkinoilta lahnan, mutta hän ei missään tapauksessa halua löytää moista sängystään.

7. Syvällinen keskustelu on toisinaan ihan mukavaa ja piristävää. Mies ei kuitenkaan halua, että nainen pölisee sängyssä kuin kuukauden puhekiellossa ollut henkilö. Vähemmästäkin erektio katoaa.

8. Miehillä menevät hermot, kun nainen masentuu omasta kehostaan seksuaalisen kanssakäymisen aikana. Mikäli mies menee sänkyyn naisen kanssa, niin ei hän ainakaan siinä vaiheessa kiinnitä huomiota naisen mahdollisiin selluliitteihin tai raskausarpiin. Kyllä miehen keskittyminen on hetken tuomassa nautinnossa, jonka tosin voi pilata naisen rutina omasta kehostaan.
Kuva: futureimagebank.com

9. Toisaalta miehiltä menee hermot myös naisten kanssa, joille ulkonäkö on pakkomielle. Seksissä sopii – ja on hiukan toivottavaakin – rähjääntyä. Mies ei kaipaa sänkyyn naista, joka korjailee jatkuvasti meikkejään ja on huolissaan kampauksestaan.

10. Miehet vihaavat naisia, jotka eivät pidä suuseksistä. Mikäli sukuelimet ovat puhtaat, niin mikä niiden hyväilemisessä suulla on etovaa? Suutelemisessa tulee varmasti enemmän pöpöjä.

11. Miehet vihaavat naisia, jotka ovat liian vakavia. Elämässä riittää muutenkin murheita ihan riittämiin. Pitääkö sitä olla parisuhteessakin aina niin tiukkapipoinen?

12. Miehet vihaavat tilanteita, joissa naiset kehuvat entisiä rakastajiaan. Varsinkin ex-rakastajan peniksen pituuden ihannointi ja seksitaitojen jumalointi syö miestä rotan lailla. Eiväthän miehetkään kehu entisten tyttöystäviensä rintavarustusta tai emättimen tiukkuutta. No, ehkä joskus juotuaan muutaman oluen liikaa.
Kuva: futureimagebank.com

13. Miehet eivät voi sietää naisia, jotka käyttävät ällöttäviä alusasuja. Seksikkäät alusasut ovat osa naisellisuutta. Miksi siis pitää käyttää alusasuja, joissa on yhtä paljon erotiikkaa kuin mustassa jätesäkissä?

14. Miehet eivät pidä tyhmistä ja innottomista naisista. Elämänhalu ja viisaus näkyvät silmistä. Mikäli silmät ja koko fyysinen olemus on kuin vetelä hammastahna, ei naisessa ole kyllä yhtään mitään eroottisuutta.

15. Miehet eivät pidä avuttomista naisista. Aluksi naisen avuttomuus kieltämättä puree, koska mies pääsee itse pätemään, mutta pitemmän päälle naisen avuttomuus on todella raivostuttavaa .

Kari Heusala
Yksityisyys