IRC-Galleria

Be_yourself

Be_yourself

Skotlannissa tuulee..Vai huipulla tuulee=?!

Kylien ryysyt ja muita jupinoitaMaanantai 12.11.2007 05:24

Aattelin jospa sita tanne kirjoittaisi..Enklannin kieliseen blokiin tuntuu oudolta pablailla suomeksi. Jotenkapa tanne. =) Kaytiin tanaan (eh, tai "eilen" oikeastaan..:)) Kelvingrove Art Gallery&Museumissa taalla Glasgowssa, kiertavana nayttelyna siella oli Kylie Minoguen asuja ja palkintopokaaleja yms.. Oli ihan mielenkiintoista nahda hanen vaatteitaan - ja siina sitten ihmeteltiin etta kuinka kummassa han niihin mahtuu!! Yksikin kankaanriepu naytti korkeintaan topilta, mutta ei, kylla se "mekkona" hanella oli ollut, kuvista paatellen..Ei voi muuta sanoa kuin etta SHE MUST BE really SMALL!! Take my word for it!

Museosta loytyi sitten kylla myos vahan vanhempaa muotia, nimittain 1700-luvulta. Mielenkiintoista nahda milta nuo kankaat ja puvut nayttavat..Ja taytyy sanoa etta 250v sitten ihmiset olivat huomattavasti (ainakin minua) lyhkasempia!! Tiny kuten Kylie!! Oli tosi hienosti jarjestetty koko museo..Siella ihan valtavasti nahtavaa, joten varmasti monta uutta visiittia on luvassa allekirjoittaneelle.. Tuossa 1700-luvun muodin kohdallakin oli videonpatka, jossa naytettiin miten sen aikainen (1760-l) tanssi "miniatyyri" tanssittiin. Millaista oli pukea ylle korsetti ym. Really took you back to those times! Mutta todellakin, loistava museo kaikkien restaurointitoiden jalkeen..suosittelen siella kaymista.

Sharonin kanssa siina sitten juteltiin kun kummatkin tykkaa vaatteista, etta olisi loistavaa jos ois sellainen "Museum of Fashion of all ages"..Etta nakis todella ihan livena millaisia ne vaatteet on olleet, minka kokoisia ihmiset, millaisia kankaita ym ym.. Would be SO interesting!! Onkohan sellaista missaan???

Lauantaina kaytiin katsomassa Stardust, tykkasin kylla elokuvasta..Vahan pitka, mutta monia aivan loistavia elementteja siina.

Sellaisia kuulumisia taalta nyt. Elama alkaa pikkuhiljaa asettumaan taalla. Tosin on ihan mahtava tulla kotiin ja Suomeen jouluksi, really looking forward to it...-Sauna, gluteeniton (helposti saatava) ruoka (naminami)..ja kaikkien läheisten näkeminen.

Ai niin, tassa muuten viela ilmakuva kyseisesta museosta jossa kaytiin: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/a6/Kelvingrove_Art_Gallery_and_Museum_from_the_University_of_Glasgow_Tower.jpg/800px-Kelvingrove_Art_Gallery_and_Museum_from_the_University_of_Glasgow_Tower.jpg

Tassa museon sivut, jos jotakuta kiinnostaa.. :) -> http://www.glasgowmuseums.com/venue/index.cfm?venueid=4

ja tassa viela vahan lähempi kuva..http://www.argyllguesthouseglasgow.co.uk/glasgow_kelvingrove_museum_art_gallery/kelvingrove_museum_art_gallery_big.jpg

Kuuluillaan! Mimosa kuittaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.