IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Joululahjojen valitsemisen vaikeudestaKeskiviikko 12.12.2007 22:14

Taas on se aika vuodesta, minulla aika tosin alkoi jo heinäkuussa, jolloin pitäisi tehdä/ostaa/valita lahjat. Minä olen jo vuosia tehnyt lahjat itse, kaikille läheisille. Eli sellainen reilu 30 pakettia pitäisi pyöräyttää.
Tekeminen on oikeastaan helpoin vaihe. Vaikeaa on se valinta mitä kellekin tekee. Koska joka vuosi haluaisin että jokainen saisi täydellisen lahjan. Sellaisen johon ihastuu heti ja se on mukana vielä vuosikymmenien päästä. Mutta ajan puutteen vuoksi niin ei todellakaan aina tapahdu. Tai luulee valinneensa täydellisen lahjan mutta jostain syystä se ei herätä suuria tuntemuksia saajassa.
Helpointa se olisi ostaa lähimmästä "Markka-Marketista" sukkia kympillä kolme paria mutta luonto ei ole vielä antanut periksi. Haluan kutoa/maalata/neuloa/virkata/kirjoa/askarella sormeni verille ja helliä ajatusta siitä kuinka tämä lahja täydellisesti ilahduttaa saajaansa. Taistella kerskakulttuuria ja silmitöntä tuhlausta vastaan.
Ehkä tänä vuonna onnistun ja jokainen tekemäni paketti on saajalleen aarre.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.