IRC-Galleria

Kateudesta ja vähän muustakinMaanantai 05.10.2009 02:22

Minusta on äärimmäisen hauskaa, kun perheelleni oltiin/ollaan kateellisia farmariautomme takia. Ehkä he eivät miettineet MIKSI meille vaihdettiin farkkumallin kaara, kateuteen riitti vain se, että automme oli uusi. Vinkki: isoa peräluukkua tarvitaan muuhunkin kuin ostoskassien kuljettamiseen. Silloin tällöin minullekin ollaan kateellisia täysin tyhjänpäiväisten asioiden takia: monta Singstaria, uusi puhelin tai joku tavara mitä jollain toisella ei ole.

Älkää olko kateellisia asioista joita saa rahalla. (Tämähän käy aforismikirjaani :D)
Se on täysin turhaa ja typerää. Säästämällä tarpeeksi tai ottamalla lainaa saa ostettua aika paljon, mutta harva tavaraa tekee todella onnelliseksi, tai ainakaan se onni ei kestä pitkään.

Minä olen joskus katellinen, oikeastaan melko harvoin, koska rakastan itseäni ja elämääni niin paljon ja kovuudesta huolimatta en sitä vaihtaisi mihinkään.
Minussa kateuden aiheuttaa muiden ihmisten vapaus. Vapaus lähteä aamiaiselle Pariisiin, kolmeksi kuukaudeksi kiertämään Australiaa reppu selässä tai ihan vaikka vartin varoitusajalla viikonlopuksi bailaamaan. Mutta harva ymmärtää ja uskaltaa käyttää tuota vapauttaan, he sitovat itsensä niin tehokkaasti itsensä kiinni kotiin, työhön ja pieneen piiriin.

Toivottavasti minä uskallan, kun se aika koittaa, olla oikeasti vapaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.