IRC-Galleria

Tomaatteja! Tomaatteja!Sunnuntai 25.05.2008 22:01

Olipas hauska road trip ja festarit! :D

Onnettomat tunaritTorstai 22.05.2008 17:24

Eipä tarvitse enää jännittää American Idolin voittajaa. Kiitos Iltasanomien tumpeloiden jotka laittoivat voittajan nettilehtensä etusivulle. Iltalehtikin uutisoi voittajasta mutta jätti nimen paljastamatta suoraan ja se selvisi uteliaille vain klikkaamalla uutista. Koko kevään olen seurannut sarjaa Subilta ja olisin kyllä mielelläni jännittänyt loppuun asti voittajaa, mutta ei tarvitse enää. Kiitti niin vitusti Iltasanomat!

UniviidakossaTiistai 20.05.2008 15:07

Viime yönä lensin muumien ja keijujen kanssa kotiseutuni yläpuolella. OneRepublic ei uskonut tarpeeksi pystyvänsä lentämään ja jäivät maahan soittamaan Stop and stare. Ja lentämään pystyy jos siihen uskoo.
Yksi yö olin taas raskaana, isästä ei vieläkään ollut tietoa. Paikallislehdestä luin että minä olin kuollut jo viisi päivää sitten syöpään, heräsin itkien kuolemaani ja sitä miten vauvalle käy.

JunttibileetTorstai 15.05.2008 01:55

Voin suositella muillekin lämpimästi, kauhean vapauttava fiilis kun ei tarvitse laittaa tukkaa, naamaa tai edes vilkaista peiliin kun lähtee bileisiin. Selvitettiin taksarin syvintä olemusta, laulettiin karaokea ja meinasin kuolla nauruun youtubelöydön takia. Olipa kivvaa!

Mun elämäTiistai 13.05.2008 20:55

*syvä huokaus*

En haluaisi olla kyynikko, mutta...Torstai 08.05.2008 17:54

Eräs nimeltämainitsematon Idols-pariskunta on seurustellut jo vuoden hyvin matalalla profiililla. Vasta muutama kuukausi sitten ilmoittivat että seurustelevat. Nyt ole kahden päivän sisällä lukenut kaksi haastattelua, eilen Iltalehden nettisivuilla yhteishaastis ja tänää MeNaisista miehen haastattelu. Hehkutetaan miten on ihanaa ja hyvin menee, parisuhteelle raivataan tilaa jne. Ihmettelin vähän että mistäs nyt tuulee ja siellähän se sitten luki, toisen osapuolen ensilevy ilmestyi eilen.

Toinen tapaus: Eräs kansanedustaja joka oli naimisissa erään kiekkopomon kanssa, sain lapsen, ero tuli. Ja en muista naisen kommenteja lukeneeni mistään näistä asioista. Kunnes viime keväänä olikin eräässä perhelehdessä iso haastattelu missä kerrottiin erosta, lapsen hoidosta ja muusta. Taas olin ihmeissäni kunnes tajusin että eduskuntavaalit ovat kuukauden kuluttua.

Tämän merkinnän pointti ei ole ihan varma minulle itsellenikään. Ärsyttää vaan niin suunnattomasti kuinka sitä omaa uraa työnnetään eteenpäin yksityiselämän avulla ja sitten kun ei ole uutta levyä/kirjaa/mitä tahansa ilmestymässä naristaan ettei missään saa olla rauhassa ja udellaan asioista jotka haluaisi pitää ihan vaan itsellään. Perkele pitäkää se suu sitten aina supussa ja antakaa pelkästään sen työnne puhua puolestanne!!!

Kivaa, mutta mukavaaTorstai 08.05.2008 01:01

Mä olen luonteeltani aika hamsteri. Ostelen kirjoja, pelejä, levyjä ja elokuvia, mutta niiden hyödyntäminen on aina sivuseikka. On vaan niin kiva omistaa. Nyt minulla on kuitenkin menossa pleikkarivaihe. Ja ai jestas miten kivaa on pelata GT4:sta!! Peli on ollut minulla jo vuosia mutta vasta nyt pelaan sitä kunnolla. Eilen sain itselleni B-lisenssin ja tänään ajelen A:ta. Ah, tätä vauhdin hurmaa!

PS: Jättikurpitsassa on kukka ja kaikkea kivoja rientoja on tiedossa :)

Ai että houkuttelisko?Perjantai 02.05.2008 15:55

"Ois kai siistii antaa periksi nyt
toteais vaan kylmästi: "Ei tästä mitään tuu"
lähtis kävelemään
painais oven kiiinni perässään"

Tää on taas tätä. Ehkä illalla on paremmin. Kun on treffit ja kaikkee...

OmenaMaanantai 28.04.2008 23:18

Musta tulee ihan hirveä ihminen. Paha, hävytön, härski ja ilkeä. Mutta onneksi maailma ei sitä tiedä kun en puhu mitään.

Minkäs teet kun rungot on jo vinoutuneet niin ei se hedelmäkään voi olla täydellinen.

VahinkoPerjantai 25.04.2008 19:54

Eilen kaupassa ostin kolme bataattia, mielessä oli jotain paahdettua bataattia tms. Kuitenkin tänään hätäisesti ennen vapaita harjoituksia vain ladoin vuokaan kerroksittain viipaloitua bataattia, sipulia, tummaa soijarouhetta sekä suolaa ja mustapippuria. Komeuden päälle purkki ruokakermaa ja tölkki kookosmaitoa. Uunissa annoin muhia puolitoista tuntia. Ja nyt tässä maistellessa voin kertoa että tuli vahingossa aika hyvää pöperöä!