IRC-Galleria

KopotikopLauantai 30.08.2008 22:47

Tukka on hyvin,
ja lilaa luomessa.
Useampi kaulaketju,
ja uudet vaatteet.
Ponit vielä jalkaan
ja täyttä laukkaa
kohti raikkulin peijaisia.

Jihaa!

Häät 2062Keskiviikko 27.08.2008 14:30

Oi, viime yönä näin unta, että menin naimisiin <3 Tiesin ettei se ollu totta mutta olin kamalan onnellinen kun sain harjoitushäät, näin mikä toimii/ei toimi sitten oikeita häitä varten.

Niin tosiaan, vielä 15-vuotiaana en halunnut naimisiin tai lapsia. Nyt on mieli muuttunut, ainakin häiden osalta. Olen häähullu. Sen lisäksi, että olen suunnitellut omat hääni hyvinkin viimeistä piirtoa myöten, voin kuvailla muiden häitä (julkisuuden henkilöiden) hämmästyttävän tarkasti.

Mutta ne omat häät. Tapahtumapaikka, ruoka- ja vieraslista on vähän auki, muuten on suunnitelmat hallussa. Tiedättehän: kutsut, koristelut, musiikki, ohjelma, kukat, puku (muutama erilainen versio), häämatka... Mun tuurilla rakastun kuitenkin tulisesti johonkin turilaaseen joka haluaa ehdottomasti sileät kultasormukset, jatkot moskovaan, lihakeittoa muovilautasilta ja häämatkalla Kanarialle. Äh, katsokaa tämä http://www.youtube.com/watch?v=aSUVIWEpwHc . Siinä näytetään täydellisesti mun ällötyshäät. Tuollaisia ei ikinä, vaikka sulhanen ja suku kuinka viihtyisivät juuri noin, EI!!!
Tässä nyt ei kuitenkaan ole mitään kiirettä niin kauan kuin sulhanen puuttuu ja sitä ei ihan lähiaikoina ole odotettavissa.

Huumoria pitää ollaPerjantai 22.08.2008 01:15

Aamulla herätys klo 2.30 katsomaan miesten 50 km:n kävelyä.

Päivän sitaattiPerjantai 15.08.2008 22:45

"Poliisit ampuivat epäillyn auton kumit tussuksi."

Keskisuomalainen 15.8.2008

Liian vahvaa kamaaTiistai 12.08.2008 19:13

Kun "aamulla" herää 2.50 ja illalla alkaa nukkumaan kymmeneltä, sitä luulisi että unta ei tarvitse hirveästi odotella. Eipä. Kahden uutiset kuulee vielä radiosta, sen jälkeen pääsee höyhensaarille. Ja viideltä ylös kisojen takia.

Eihän puoliltapäivin juotu mukillinen kahvia voi vaikuttaa niin pitkään? Ei vaikka kahvia juo vain noin neljä kuppia vuodessa.

Kadonnuut kesäMaanantai 11.08.2008 19:15

Minne se taas meni? Onhan vielä elokuu, vielä en ole syksyä haistanut ilmasta mutta tiedän sen olevan ihan nurkan takana. Haluaisin, että aurinko vielä paistaisi, jotta tomaattini kypsyisivät. Haluaisin, että illat ja yöt olisivat vielä valoisia. Haluaisin, että aika kuluisi hieman hitaammin.

Olympialaisista: Avajaiset olivat WAU!!! Suurta, mahtavaa ja kaunista. Siinä ihmisoikeudet unohtuivat kun katsoi miten urheilijat marssivat kentälle kantaen maansa lippua ja jokaisella se suuri unelma saavuttaa mitali lajissaan. One world, one dream. Nyt siihen on helppoa uskoa.
Kannustin Michael Phelpsia voittamaan kisojen ensimmäistä kultaa. Jännitin Mira Nevansuun finaaliammuntoja. Tänään klo 2.50 heräsin katsomaan kenttäratsastuksen maastokoetta. Suu auki seurasin aivan huikeata 4*100m uintiviestiä. Henri Häkkisen hieno pronssi. Harmittelin Niemisten tappioita mailapeleissä. Satu Mäkelä-Nummelan uskomattoman upea kisa joka päättyi kultaan. Porilaisten marssi ja Maamme-laulu, kyyneleet. Siinäpä niitä ensimmäisten päivien tunteita ja tunnelmia.

OlympialaisetPerjantai 08.08.2008 15:36

Vielä muutama tunti avajaisiin ja sitten seuraavat kaksi ja puoli viikkoa meneekin rattoisasti kisojen parissa. Tv-lähetyksiä tulee joka päivä 4-17. Katsoako kaikki, kas siinä pulma. Ei minua varsinaisesti kiinnosta ihan jokainen laji mutta toisaalta kyseessä on kuitenkin olympialaiset ja mahdollisuus vain joka neljäs vuosi. Ehkä katsoo vain kaikki suomalaisten suoritukset ja finaalit. Tai sitten majoitun bunkkeriini ja ryömin sieltä ihmisten ilmoille takaisin 24.8. Väsyneenä mutta onnellisena, kaikkensa antaneena.

Loppuun pakko vielä ihmetellä miten suomalaiset arvostavat jääkiekon MM-kullan olympiavoittoa korkeamalle. MM-kisat kuitenkin käydään joka kevät, alku-ja jatkosarjoineen todella väsynytttä vääntöä ja ainakin minä katson vain kaksi viimeistä ottelua, jos siis Suomi on mukana. Vähän joukkueista riippuen voitosta kamppailee vain kourallinen maita. Ehkä aika on niin kullanut ne muistot vuoden 1995 voitosta, että se halutaan kokea uudelleen. Siihen voittoon taisi sekoittua lamasta selviytyminen ja talouden parantumisesta aiheutunut helpotus, eikä samanlaista hurmiota enää tule.

Mission impossible?Keskiviikko 06.08.2008 15:28

Viisi päivää aikaa kirjoa häivepistoilla 76 kukkaa. Alkaa hieman ahdistaa, mutta optimisti minussa uskoo onnistumiseen. Eihän ne tässä istumalla valmistu, joten...

Sumuisen päivän suunnitelmatKeskiviikko 30.07.2008 17:05

Mun silmälaseista irtosi toinen sanka lopullisesti. Yhden sangan varassa kekottavat lasit nenällä eivät tunnu kovin hyvältä ja silmiin sattuu. Ilman laseja näen tähän lähelle mutta kaukana on sumuista. Reissu optikolle hakemaan ensiapua, toivottavasti pian. Ja ehkä kokonaan uudet lasit.

Sitä saa mitä tilaaSunnuntai 27.07.2008 14:50

Ei minusta tullut vieläkään humppa-fania, ja luulen että tanssilavakulttuuria on nähty taas seuraavaksi kahdeksaksi vuodeksi. Nykyajan Suomi-iskelmä vaan on jotenkin niin ärsyttävää, tunnustan, että jostain 60-luvulta löytyy paljonkin ihania iskelmiä ja myöhemmiltäkin vuosikymmeniltä muutamia helmiä, mutta 2000-luku, ei hitto mitä kuraa.

Etukäteen ajattelin että täällä meillä on ihan mukavaa kun on vapaata hengailua, Singstaria ja mölkkyä. Lavalla musiikki on syvältä ja ihmisiä liikaa. Näin kävi, ei tullut iloisia yllätyksiä eikä raskaita pettymyksiä joten ilta olikin ihan jees.