IRC-Galleria

VanhapiikaSunnuntai 21.12.2008 16:52

Nyt on uusi ikä otettu vastaan riemumielin ja pystypäin.

Yössä bilettämässä, oli ihan parasta!!! Päivällä näytti vähän, että porukkaa ei olisi niin lähdössä mutta huippujengi saatiin kasaan.

Oikea Cosmopolitan, karaåkea (Amalia olisi ollut kiva, mutta minkäs teet kun nälkä tulee), tanssimista (tangolla tai ilman), uudet hiukset, kivat lahjat (kylpytynnyriä odotellessa...), naurua ja ilakointia.

Nyt väsyttää ja janottaa...

Ensi vuonna uudestaan?!

Päivän hyvä työPerjantai 19.12.2008 00:10

Kävin kampaajalla tänään.

Olen katsellut kaikki kaudet Amerikan huippumalli haussa-ohjelmasta. Siinä kun mallikokelaille tehdään muodonmuutos ja oikein pitkiä hiuksia pätkäistään lyhyeksi, voivat nyyhkyttävät tytöt lahjoittaa hiuksensa Locks of love-järjestölle. Locks of love tekee aidoista hiuksista peruukkeja sairaille lapsille. Innostuin asiasta! Kun tuota hiusta pääsi kertymään päätin minäkin lahjoittaa tukkani maailmalle. Eilen otin asiasta tarkemmin selvää. Wikipediassa oli Locks of lovesta esitetty kritiikkiä ja nyt vielä harkitsen lähetänkö lettini sinne vai jollekin muulle järjestölle. Jonnekin sen postitan ja se on päivän hyvä työni.

Voitte ehkä kuvitella miltä näytän kun käsilaukussa on hiukseni letillä jonka pituus on 39 cm!

Ja uudet lasitkin on päässä.

RunosuoniMaanantai 15.12.2008 00:31

Arvaa mitskuu?
Serkut vastasi pikkujoulukutsuu.

Arvaa mitskuu?
Syötiin kinkkuu.

Arvaa mitskuu?
Otettiin vinkkuu.

Arvaa mitskuu?
Laulettiin sinkkuu.

Arvaa mitskuu?
Ilmassa huumorimatskuu.

Kipuna kiivaanaPerjantai 12.12.2008 12:30

Eilen olin työhommissa ja siinä nostaessa vihlaisi aika ihanasti selkään. Ilta olikin yhtä riemua: lattialla oli hetken hyvä, mutta yritäpä kammeta itsesi ylös. Harvinaisen tylsää oli katsella sängyssä telkkaria, ilman että pystyi neulomaan tai kirjomaan. Itselleni diagnosoin noidannuolen netin avulla. Lääkäriinhän ei kannata mennä, kun kotoa löytyy sekä Buranaa että Sirdaludia ja saikusta ei ole mitään vastaavaa hyötyä.

Suositellaan varovaista liikuntaa ja makailua kovalla alustalla. Istumista pitäisi välttää, harmi homma. Tunnin kulutta mennään Jyväskylään, autolla tietysti. Voi tulla lysti reissu!

Vanha koiraTorstai 04.12.2008 15:27

Opin tänään tekemään vetosolmun \o/

Erilainen nuoriKeskiviikko 26.11.2008 15:11

"Kuulutko sä kirkkoon?"
"Kuulun, entäs sinä?"
"Joo. Mä jotenkin ajattelin, ettet kuuluisi. Sä voisit ihan hyvin olla jotain muuta uskontoa, kun olet noin erilainen."
"Ai miten erilainen? Kun veisin lapset balettiin, en kuuntele Yölintua ja mun mielestä miehellä saa olla pitkä tukka."
"Niin no, sä nyt oot vaan niin erikoinen että voisit olla jotain muuta uskontoa."
"Vaikka buddhalainen?"
"Niin tai jotain sellaista."

Näissä piireissä erikoinen ja erilainen, maailmalla hyvinkin tavallinen. Ehkä.

Revenneet pelihousutTorstai 20.11.2008 19:26

Oltiin eilen kävelyllä ja talvikeli pääsi yllättämään tämän ulkoilijan. Risteyksessä lähti vähän lapasesta, kun siihen yhdistetään viittä vaille spagaatti ja Seppälän laatu, on tuloksena ulkoiluhousut joista sisäsauma on revennyt haarasta polveen asti.

Ne nauraa mulle vielä tänäänkin.

So many songs that we forgot to play Lauantai 15.11.2008 22:43

Voi miten mä ikävöin mun kultia.

*niisk*

You can´t always get what you wantMaanantai 10.11.2008 13:20

Vähän himottaisi. Lippupalvelussa on ollut kaksi tuntia myynnissä liput James Bluntin helmikuun keikalle. Kiinnostaisi joo, mutta ei taida pystyä, kolmessa kuukaudessa ehtii tapahtua vaikka mitä.

Yritän vakuutella itselleni, ettei se kannattaisi. All the lost souls-albumi ei edes ollut kovin hyvä. Matkat pitkiä ja rankkoja. Kotona vaadittavat järjestelyt.

Ja olla ajattelematta sitä kuinka hän laulaisi Goodbye my lover tai Wisemen tai You´re beautiful. Ystävänpäivänä. Areenalla. Hämärässä. Kuinka yleisö laulaisi mukana. Ei hemmetti!

Vihdoinkin!Perjantai 07.11.2008 22:18

Tänään kävin silmälääkärillä ja valkkasin uudet kehykset. Nyt odottelen kaksi viikkoa laseja, nykyisistähän sanka meni jo heinäkuussa, hyvin pysyivät kasassa maalarinteipillä.

Ja voin kertoo, että tulossa on aika räväkät rillit!