IRC-Galleria

Yleisön pyynnöstäTorstai 18.06.2009 00:32

Kesän kohokohta (Bruce Springsteen & The E Street Band Tampereelle, oli taas aika hemmetin upeeta) on jo ehkä ohi mutta ei se mitään. Toivottavasti sellaisia pienempiä kivoja hetkiäkin on luvassa.... Niin kuin viime lauantain tuparit, tai tulevat taulunjulkistamiskekkerit tai serkusten zembalot.

Onnistuin viimein väkertämään mulle sen tuotemerkin/logon. Ja se on just hyvä; selkeä, hauska ja niin minua. Nyt kaikki odottamaan, että saa multa lahjan tai ostaa vaikkapa korun, niin näkee sitten millainen se on.

Kasvihuoneessa melkein kaikki hyvällä alulla, mitä nyt vesimeloni ei selvinnyt siirrosta uuteen kotiin. Huomenna juhannussiivous ja sitten voisikin alkaa orientoitumaan mitä tekee viikonloppuna, veikkaan lukemista, formuloita ja halloumisalaattia.

Kuukauden wtfTiistai 19.05.2009 01:22

Miimo

MummollePerjantai 08.05.2009 20:53

"Do not stand at my grave and weep;
I am not there. I do not sleep.
I am a thousand winds that blow.
I am the diamond glints on snow.
I am the sunlight on ripened grain.
I am the gentle autumn rain.
When you awaken in the morning's hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circled flight.
I am the soft stars that shine at night.
Do not stand at my grave and cry;
I am not there. I did not die."

Lepää rauhassa. Minulla on sinua niin ikävä.

Turhautunut järjestelijäPerjantai 10.04.2009 23:37

Minusta on kiva suunnitella ja järjestää erilaisia juhlia ja tapahtumia. Nyt on kuitenkin alkanut into vähän laantumaan koska se sopivan ajan löytyminen on AINA niin hemmetin suuren työn takana.

Vähän kekkereistä riippuen on varmistettava aikataulujen yhteensopivuus 3-10 hengen välillä. Alkuun kysytään kaikilta toivomuksia sopivaksi päiväksi, sitten pyydetään valitsemaan niistä kahdesta tai kolmesta sopivimmasta ja katsotaan kenellä on painavin syy vaatia tiettyä päivämäärä. Ja jos päivämäärä on lyöty lukkoon, vielä sittenkin saat vastaukseksi "ehkän" tai "en osaa vielä sanoa". Ja minusta tuntuu, että kuulun aina siihen porukkaan jonka on väistettävä ja alistuttava muiden tärkeämpien suunnitelmien tieltä.

Ehkä seuraavan kerran diktaattorin elkein valitsen päivän ja ne tulee jotka pääsee. Mutta siinäkin on se ongelma että ruokaa on varattu 12 hengelle ja syömässä on kaksi. Tai iso taksi on tilattu ja lähtijöitä on vaan kolme. Tai jos ei ole varattu kyytiä on yhdeksän lähtijää.

Välillä tekisi mieli toivottaa herttaisesti kaikki katsomaan pippurin kasvua.
Toistaiseksi onnistuneet juhlat on korvanneet organisoimisen vaivan. Toivottavasti niin on jatkossakin, vaikka vähän epäileväinen olenkin.
Ja voi miten tehokkaasti se sen tekee. Olin siis perjantaina katsomassa Maija Vilkkumaata. Ja tykkäsin tosi paljon! En ole mitenkään itseäni Vilkkumaa-fanina pitänyt, vaikka omistan kaikki levyt uusinta lukuunottamatta, mutta nyt voisin aloittaa. Väkeä olisi saanut olla huomattavasti enemmän mutta perhanan energisen ja huikean keikan heittivät siitä huolimatta, tai ehkä juuri siksi?

Ei, Mun elämä, Ingalsin Laura, Totuutta ja tehtävää, Tähti, Suojatiellä, Satumaa-tango... Voi miten mä hypin ja tanssin, lauloin ja huusin. Ja siitä kaikesta multa meni vasemmalta puolelta leukanivel jotekin jumiin. Varsinaisen setin päättänyt Kesä oli täydellinen! Ja encoren lopettanut Kristiina todella energinen. Jäi todella hyvät fiilikset koko illasta ja menen ehdottomasti joskus uudelleen katsomaan Maijaa.

Ekana kappaleena encoressa soittivat Ei saa surettaa. Ja siinä kertosäettä laulaessani katsoin seuralaistani silmiin "Ei saa surettaa leikittäiskö prinsessaa ja ikuisiksi ystäviksi tultais niin kuin Anna ja Diana". Ja mulle tuli vahva tunne, että hänen kanssaan voisin olla ikuisesti ystäviä.

Taas menee ensi yö valvoessaTorstai 26.03.2009 19:24

Ensimmäiset vapaat harjoitukset alkavat 3.25 ja siitä se F1-kausi lähtee liikkeelle. Suosikkia ei tarvitse kysellä, toivottavasti tulee jännittävä ja vaiherikas MM-sarja.

Nyt lasken vain tunteja alkuun, voi tätä onnea!

Maaliskuun murheetTiistai 24.03.2009 13:23

"Eikö elämässä riitä mikään,
eikö hellittäisi hetkeksikään
jatkuva paine."

Päiväkännit <3Maanantai 16.03.2009 19:50

JuhlintaaLauantai 07.03.2009 18:20

Torstaina olin kylillä viettämässä myöhästynyttä syntymäpäivää. Yksi meistä ei päässyt tulemaan, mutta muuten oli hauskaa ja ihanaa. Syötiin, siemailtiin, laulettiin, naurettiin ja puhuttiin.
Te ootte mun henkireikä <3

Tänään oli vuorossa ala-asteeni syntymäpäivä. Oli mukava nähdä kyläläisiä ja uskaltautua puhumaan melkein vieraille. Seiniä kierteli luokkakuvia vuosien varrelta, 1950-luvulta tähän päivään. Ja voi miten moni on lähes samannäköinen kuin silloin 40 vuotta sitten! Tai kun vertaa vanhempien koulukuvia lasten kuviin, nekin ovat lähes identtisiä. Mielestäni en ole samannäköinen kuin vanhempani lapsena, tai ehkä se on ulkopuolisen helpompi nähdä, tai sitten olen vaihtunut laitoksella. Hieman masentavaa ajatella, että tälläinen pallopää sitä on tulevaisuudessakin.

Tälläistä tänäänSunnuntai 01.03.2009 22:14

Olen miettinyt, että jos mun elämästä tehdään joskus elokuva, tästä vaiheesta tulee kohtaus jossa minua esittävä näyttelijä seisoo tummassa tilassa ja hänen ohitseen viuhuu tapahtumia erikokoisissa ruuduissa. Näyttelijä vain seisoo ja katselee ruutuja eikä saa otetta oikeastaan mistään, aika kulkee liian nopeasti, eikä hän pysty elämään hetkessä.