IRC-Galleria

Beldimus

Beldimus

Hannu Takkunen

Juhannus AfterParty - Mökkihumppa!Tiistai 15.08.2006 22:22

Jeah! Nyt se on koettu!
Viikonloppu on jo ohi, ja on jo ehditty seuraavan viikon tylsiin päiviin, mutta edelleen viikonlopun kinkereistä jäänyt muisto elää vahvana! Mikäs olisikaan parempaa kuin mökki, kasa kavereita, olutta sekä tonnikaupalla humppaa!
Suurin osa mökkiviikonlopun osanottajakunnasta ovat vannoutuneita hevimiehiä, kuten myös allekirjoittanut. Mutta jostain kieroutuneesta syystä onkin käynyt niin, että jokaisen musiikillisiin perversioihin kuuluu olennaisena osana Eläkeläisten uskomaton tuotanto.
Tämä kyseinen "musiikki" on niin hirveää vittuilua melkein jokaiseen suuntaan, että se ilmeisesti on "metal". Koska siinähän on koko hevi-ilmiön lähtökohta: Vittuilu, vittuilun kohteena oleminen, ja silmitön takaisin vittuilu.

Uskon että muiden mökkeilijöiden ilmeet ovat olleet näkemisen arvoisia, kun viereisen mökin rannasta kuuluva uskomaton meteli vaihtelee Tarotin, Diablon, Children of Bodomin, ja muiden kovien pumppujen ohella eläkeläisiin, Flogging Mollyyn sekä Leningrad Cowboysiin.

Ei sieltä tosin kukaan lähtenyt sunnuntaina kovin järjissään.

Mökin rannalta löydät arvoituksen, sitä pähkäillessä menetät karvoituksen.

Jos pitää suosikkihumpat mainita niin otetaanpa vaikka uuden levyn uljaat lipunkantajat:
Vihaan humppaa, Humppa-arvoitus, Jukolan Humppa, Nautiskelen humpasta sekä Humppa raikaa.

Suosittelen mökkihumppaa kaikille, joilla on normaali elämä ja kaikki kotona. Ei ole humpan jälkeen paluuta entiseen. Nautiskelen humpasta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.