IRC-Galleria

Beldimus

Beldimus

Hannu Takkunen

eehehe.Lauantai 25.03.2006 02:34

Siitä onkin aikaa, rakas päihtyvä kirja. Henkisesti estyneet aivoni eivät ole kyenneet luomaan sielukkaan tolkutonta tajunnanvirtatekstiä, jota ainakin yksi (1) ihminen on jäänyt kaipaamaan siinä määrin, että vaati minua... Toistan... Vaati minua kirjoittamaan päiväkirjaani useammin.

En viitsi lähteä kyseisen henkilön motiiveja tai fetissejä tässä spekuloimaan, mutta kyllä jotakin pitää päässä naksahtaa, että jaksaa minun vinksahtaneita ja tekotaiteellisia sepustuksia lukea. Varsinkin kun ne kertovat minun elämästäni, jossa ei viimeisen kahdenkymmenen yhden (21) vuoden aikana ole tapahtunut mitään mikä ylittäisi uutiskynnystä.

Syyllistyin paskanpuhumiseen. Onhan kuvani ollut paikallislehdessä ainakin kahdesti, ja kerran olen suureksi häpeäkseni vilahtanut urheiluruudussa.

Nyt kun olen sen paljastanut suurelle yleisölle (1), voin paljastaa kaiken muunkin. Liikunnallinen historiani ei rajoitu ainoastaan nopeaan kameran ohi kävelyyn kansallisessa televisiossa koripallo-ottelun jälkeen, kun kotijoukkue on hävinnyt. Ei. Olen myös joskus halunnut harrastaa kyseistä lajia ihan tosissaan. (Tähän asti luettuaan jokainen minut nähnyt henkilö repeää äänekkääseen huutonauruun, joka joissain tapauksissa johtaa fataaliin sydänkohtaukseen.)

Koripallo, tuo kerrassaan jalo laji, vietiin minulta tuskallisesti, kun kerroin vanhemmilleni kypsässä seitsemän vuoden iässä, että "mä tahdon korisharkkoihin". Johon isi ja äiskä hienovaraisesti totesivat että: "olet liian lyhyt." Nyt 174cm pitkänä pätkänä totean että: "oikeassa olivat, mutta paskiaisia ne on silti."

Minkäänlaista pituuskompleksiahan minulla ei ole, vain 20 cm:n korot maihareissa.

Näin päättyy Hannun iloinen valitustuokio numero: 2254675553.
Stay tuned for the next episode of : Beldi's childhood traumas, where Beldimus realizes his addiction of constant complaining and desperately searches for a cure.

biisitMaanantai 20.03.2006 00:02

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

1. Machinae Supremacy - Winterstorm (ikuinen klassikko)

2. Iron Maiden - Fear Of The Dark

3. System of A Down - Spiders

4. System Of A Down - Chop Suey

5. T.a.t.U. - All The Things She Said ( häpeällistä mutta sangen totta )

6. Machinae Supremacy - Flagcarrier

7. Tool - Schism

Siinäpä ne oli. Häpeä en vaikka ehkä syytä olisikin.

Haastelen ne ketkä lukevat minun sangen harvaan päivittyvää päiväkirjaa. Pakottamaan en rupea. Ketjukirjeet on muutenkin niin masentavia, että mieluiten antaisin tämänkin laatijalle lahjaksi katanan ja kehottaisin heittäytymään siihen. Mutta en tee sitäkään. Elämä se on kaikilla, toisilla se vain on surullisempi kuin toisilla.

Joulu tuli!Maanantai 26.12.2005 22:03

Joulu meni. :)
Sain kivoja lahjojakin, vaikka niistä osa onkin jo käynyt läpi ruuansulatusjärjestelmäni, ja ovat täten uusiokäyttökelvottomia.

Lahjat, jotka olivat liian kovia pureskeltaviksi, luettelen tässä, syytä en tiedä, mutta ehkä näillä on vain kiva brassailla. :)

Eli ensimmäiseksi sain kalsarit. :) Äidit ne vain osaavat huomioida toisten viluntunteen niin kovin hyvin.
Sitten vuorossa oli Lauran ja minun yhteinen lahja, joka osoittautui leivänpaahtimeksi.. Tosin samaan aikaan 500 kilometrin päässä Laura sai lahjaksi myöskin leivänpaahtimen. Nyt meillä on niitä kaksi, kammottavaksi. Eipä lopu ainakaan lämpimät leivät talosta.
Lauralta sain Studio Julmahuvi-boksin. Tämän lahjan kanssa meinasi käydä kova kämmi kun viikkoa ennen joulua huomasimme että olimme ostaneet toisillemme saman lahjan. Minä ritarillisesti sitten lupauduin ostamaan lauralle jotain muuta ja lahjoitin toisen boksin isin lahjoiksi.
Sitten sain hirmu ison ja painavan paketin, pelkäsin että joku oli lastannut sen täyteen kiviä, mutta ei. sieltä löytyi Babylon 5 - The Ultimate Collection paketti, joka siis sisältää koko Babylon 5 - sarjan, 110 jaksoa tiukkaa avaruussaagaa, plus sitten kyseisen sarjan pilottijakson, Crusade nimisen spinoff-sarjan sekä 5 tv-elokuvaa. Paketissa piti olla myös juliste, mutta se oli jonnekkin hukkunut. ja yksi levyistä puuttui, sen tilalla oli väärä levy. No, pitää pistää vihaista palautetta ja ehkä saan vielä levyn sekä julisteenkin :P
Niin, sainhan minä vielä leffalausahduskirjankin. ja suklaata... enempää en muista. Mutta se saattaa johtua kinkusta... tai jtn.

Vitu!!Torstai 08.12.2005 20:41

Meidän ihana luokanvalvoja ilmoitti tänään, että opinnäytetyön fyysisen osan palautuksen deadline on huomenna. jes. Tekee mieli ostaa hernepussi ja tunkea se nenään ja pähkinöitä paskottavaksi.

Ei muuten mitään mutta oma päättötyö on siinä vaiheessa että kotelon osat ei ole vielä edes saapuneet mulle, joten ihan helppoa ei tule olemaan. Ei taida huomiseksi valmistua. :)

On se kumma.Perjantai 02.12.2005 10:38

hmph. yritän ottaa yhteyttä ihmisiin mutta vähän vaikeaa on kun en saa kirjoittaa samaa lausetta kuin kolmesti. ei jaksa kaikille alkaa runoilemaan eri kysymystä. äh.

EilenKeskiviikko 30.11.2005 12:11

Eilen sain ihan pirusti aikaan. Tein asioita jotka on odottaneet vähän liian pitkään. Eli soitin työharjoittelupaikan itselleni sekä kävin katsastamassa auton... huonolla menestyksellä.

Katsastusmiehen kertomaa:

Vasen seisontajarru ei toimi. Jälkitarkastukseen
Jarrun Poljintuntuma on pehmeä, Jälkitarkastukseen
Lähivalo oikealla ei pelaa, korjauskehotus
Etuvalo vasemmalla ei pelaa, korjauskehotus
Rekisterikilven valo takana paskana, korjauskehotus
Alatukivarren pallonivel välyksellinen, jälkitarkastus
Hammastangon suojakumi vaurioitunut, korjauskehotus
Ohjauslukko, Avain mahdollista poistaa moottorin käydessä, korjauskehotus
Tarra tuulilasissa, korjauskehotus.

Mutta pakokaasumittaus sentään meni hyvin. :)
kyllä tästä ilosta oli mukava maksaa 54 egee.
Noh, pitää viedä auto korjuuseen ja uudelleenkatsastaa.

Ja kakittaaki, saatara!Sunnuntai 27.11.2005 21:49

NiI! Ei oo helppoo tää kohta 21-vuotiaan elämä!! KRIIIIISIII!!!

Laura vaihtaa mut varmaan nuorempaan heti ku täytän, kun alan rupshahtaa ja kaikkee!
Mitä jos mä en saakkaan koskaan enää mistään karkkia! Mitä jos Dumlen valmistus lopetetaan? Tai Pollyjen!! Se se vasta kamalaa olis, ku ei loppuis se ruotsin puhuminen, ei sitten millään!!

Äh, muut meni kaikki tupakille, pitää ehkä näyttää niille kieltä kun tulevat takaisin. tai ainakin sille yhelle joka yrittää tulla pussaamaan ja haisee pahalta. Se unohtaa kuitenki mynttonit, saateri!

Vitu!Sunnuntai 27.11.2005 21:37

Keuhkoon sattuu!!! Päättelin että se johtuu tästä polttamatta olemisesta. Eli minä pystyn pysymään lujana mutta keuhkolla on vierotusoireita.. Ja jotku söi mun viekkarikarkit!!! MURMURMUR!!!!1111 Ja sitten kun mun keuhko vaati niiltä tupakkaa niin ne vaa sano että syö karkkii!! Mitä karkkii ku ne söi jo kaiken! Vähä o ilkeitä tommoset tyttöystävät ja niitten siskot.

Siitä on aikaaSunnuntai 27.11.2005 20:59

Jo monta päivää kun viimeksi kirjoitin!
Toisaalta en kyllä ole läheskään säännöllinen kirjoittaja. Rustaan silloin kun minulle itselleni sopii, tai silloin kun angstilleni sopii. (lähes aina, mutta useimmiten yritän purkaa sen jonnekin muualle, kuten auton potkimiseen tai opettajiin.) Ja taas on aika Kulttuurikilpailuihin osallistumisen! Jee. Kerran olen kirjoittamalla saanut tunnustusta kyseisestä paikasta. Hopeaa, mutta kumminkin saavutus. Seuraavana vuonna menikin sitten penkin alle. Ehkä pissi nousi päähän, tai sitten kirjoittajanlahjani jatkoivat surkastumistaan.

Olen nimittäin huomannut lukiessani vanhoja tekstejäni, että olin terävimmilläni joskus 15-16 vuotiaana, ja sen jälkeen en ole saanut mitään järjellisen nokkelaa kynällä aikaan kuin ajoittain. Tylsää.

Ratkesin!Tiistai 22.11.2005 15:24

itku... no öh, poltin tupakan! Yhden vain, ja se oli kamalaa. Nousi päähän ja kehtasi vielä maistua pahalta. not going to happen again... before the next time.

Päiväkirjaoptio on näköjään tullut lähes kaikkien käyttöön. nopeata toimintaa gallerialta, pointsit kotiin. Tuo ikärajahöntsykkä on hyvä. saisi pysyäkin sellaisena. Alle 15-vuotiaiden logit ovat luultavasti sen luokan proosaa ettei sitä pysty itkemättä lukemaan, ja kyse ei suinkaan ole liikutuksesta.
Yksityisyys