IRC-Galleria

Beornegar

Beornegar

Tervetuloa vaippaan!!!

Voi vittu saatana nyt heiTorstai 07.08.2008 21:14

Harvoin tänne mitää kirjottelen, mut tänää oli kyl sellanen päivä et on pakko avautua.

On tos Escos pari päivää vaihteet vähän kiukutellu, mut ei sen kummempaa. Tänää sit lähin aamulla viemään Miia töihin sairaalalle ja pääsin sit sitä uuden puolen mäkeä alas, kun kuulu joku outo ääni. Mietin et kai se taas oli vaan noi kanisterit tuol kontissa ku kolisee. No, sit pääsin siihen Hirsimäen risteyksee ja jouduin pysähtyy ja vartoo risteevää liikennettä. Huomasin sitten että vaihteet ei mee silmään! No, sitä on välillä sattunu, ni aattelin et ku hetken runnon kytkintä ja renaan vaihteita ni menee sitten. Avasin sit komean sähköikkunani ja vinkkasin takana oleville et menkää ohi vaan.

Varmaa kymmenen minuuttia sit renasin vaihteita ja totesin että nyt ne sitten meni rikki. Vitun nättiä. Siinä mä sit seisoin keskellä risteystä auton kanssa joka ei liiku mihinkää. Ohi ajavat vaan ihmettelee et mitä siinä kaveri seisoo auton vieressä keskellä risteystä. Sit ku liikenne vähän hellitti, ni työnsin Eccerön Kuralantien varteen seisoon, karjuin saatanasti, soitin Miialle ja kerroin tilanteen jonka jälkeen päätin soittaa isän apuun. Se sitten lähti Kantiksesta ajamaan, osti köyttä ja otti Escon hinauksee ja vietii se meidän pihaan. Tuolla se saatanan romuläjä nyt seisoo.
(Jos jotai kiinnostaa ostaa varaosia autoonsa, ni ottakoon ihmeessä yhteyttä)
No, töissä sit soittelin koko päivän romuttamoille et mistä sais halvalla vaihdelaatikkoa. Halvin oli vitun 250!!! Siihen vielä sitten asennukset päälle, eli tyylii jotai 500. Kelatkaa nyt. Vitun 750 että saa jonkun saatanan välilihasta muokatun ungamungo läjän kuntoon! Aivan tajutonta.

No, menin sitten töitten jälkee porukoille siivoon mun vanhaa huonetta. Kanneltii Eetun kans sänkyä ja sohvaa ja tollasta ulos. No, sängystä tartti sitten jalat katkoa että se mahtu Kantiksen pakuun. Sitä sitten kun käsin renasin, ni se katkes niin lujaa, että nyrkki pamahti täysiä sängyn puiseen runkoon. Nyt on sitten vittu nyrkkikin ihan punanen ja turvoksissa. Voi Jeesuksen jenkkakahvat mikä päivä...

Eikä tässä vielä kaikki. Siinä kun tulin töistä porukoille, eikä siel viel ollu ketää kotona, ni aloin nettiautoon muokkaamaan escon myynti-ilmotusta. Ni eikös sillon ala saatana pihasta kaikumaan se helvetin natsilapsenraiskauskidnappauspersepanohomppeleiden kehittämä natsilapsenraiskauskidnappauspersepano-auton tunnusmusa kaikua. Eli siis JÄÄTELÖAUTO SAATANA!!!

Jotkut päivät vaan on sellasia ku pitäs jäädä kotii nukkumaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.