IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

aloitetaan siitä tehtävän annosta,eli: te tutut jotka luette tätä,niin kertokaapas minulle missä minä olen hyvä teidän mielestänne :) saa laittaa useemmanki asian jos löytyy ;D kiitos :)

tuon pyysin siksi,kun taas tuntuu siltä että minä en taija olla oikein hyvä missään....en osaa hoitaa taloutta mallikelpoisesti,enkä oikein tunne itteeni tarpeelliseks :/ mietin sitä että mahdan olla melko lusmu ja huit hapeli kun en ressaa siivouksesta,pyykkäyksestä yms...en kuopsuttele kukkapenkkejä enkä niin perusta vaikka lattialta löytyiskin hiekkaa ja heinän pätkiä.... oon ihan käsi rahan kanssa,ja isäntä meillä laskut maksaaki :D molempien tileiltä kylläkin,mutta se ne siis huolehtii että tulee maksetuksi. mielelläni annan mummunki ja papanki hoitaa viljoo ja iiristä,enkä tunne siitä huonoo omaatuntoa... ja ihan itte pyyän niiltä muksun kahtomis apua,silloinki kun voisin ottaa muksut mukaan....tosin usein silti siihen on joku syy miks en ota mukaan jos en ota mukaan.... vieläkään en tiiä mitä haluaisin tai edes kykenisin tekemään töikseni... mää haluan olla ihan vaan koti-äitinä :) mää oon tieten outo ja lusmu...tyhmä,laiska ja saamaton... :b

niin että jos tiiätte jonku asian missä oon hyvä,niin kertokee toki,minä kun en tiiä :(

mitenkähän paljon ihmisen luonteeseen vaikuttaa se onko mihin väliin sisarusparvea syntyny? senköhän takia musta on tullu tällanen huithapeli kun oon kuopus? *hmmm....?*

no,mulla on kuitenkin näitä muita asioita tasottamassa/korvaamassa sitä etten oikein oo mitään :D ne olkoot samalla tän päivän positiiviset :)

eli päivän positiiviset: mulla on ihanat,kauniit ja terveet lapset <3 mulla on ihana,komee,hyvä ja rakastava mies <3 mulla on oma talo,vähä peltoo ja piharakennuksii <3 mulla on maailman parhaat hevoset ;D <3 mulla on muitaki ihania elukoita <3 mulla on oma ihana auto :D <3 ja tietysti.... mulla on muutama hyvä ystävä :) <3 laatu korvaa niissä määrän ;) eli vaikken oo ite mitään,niin mulla on paljon kaikkee ja kaikkia jotka on paljon :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.