IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

noniin,pikkujoulut vietetty :)Sunnuntai 18.12.2005 02:19

ompelin ihan ite ittelleni pikkujoulupaidan....ja tietyski kun alottaa edellis iltana vasta,niin aikataulu varmasti pissii :D en ehtinyt tälläytyä yhtään ennen mäyriksen joulujuhlaa,hyvä että suihkussa kerkesin käyvä :)
iiris oli ihanan näkönen pikku enkeli joulukuvaelmassa ja tonttuleikit meni niin mallikkaasti että äiti oli haleta ylpeyvestä :D harmitti vaan kun kiireessä en muistanut kameraa ottaa mukaan.....

edes kahaveja en kerenny juomaan juhulan päälle,vaan juoksin mummolaan tälläytyyn.... ja silti vaikka kuin koitin kiireellä laittaa,niin ehin niihin pikkujouluihin vasta yheksäksi...ja kas,eihän siihen aikaan enää mitään syömistä ollut tarjolla :D no ei sen niin väliä vaikkei ollutkaan :) kymmenen maissa siirryttiin sitten kylille kuppilaan ja innostuttiin yhden hevosnaisen kanssa tanssimaan,karaoke isännän herjauksista huolimatta ;) mahdoin näyttää jonkin sortin vammaselle tai sairauskohtauksessta kärsivälle kun veivasin lattialla minarissa ja tolppakorko kengissä ;D viimeksi varmaan yläaste ikäsenä oon ollu minarissa julkisella paikalla :D aapelinkin kanssa aina väliin juteltiin hevosista :) se on sitten rautanen vaari kun se jaksaa aina juhlia :)
ukot kätisi keskenään jotain,meinasi tulla tappelu ihan tosissaan.... mää niin harvon käyn missään,että sitte ku käyn,niin en viittis sellasta kätinää katella,niin tietty munki piti koittaa omalta osaltani yrittää saaha rauhottumista aikaan...esitin sitte rikasta ja tarjosin toiselle kätisijälle kaljan kun se lupas olla ihimisiksi... elämä on,vaan minkäs sille voi....
sitte siirryttiin toiseen paikkaan ja tunsin siellä itteni niiiiiiin vanhaksi niiiiin vanhaksi! hetken oli ihan mega tylsää,vaan sitten juteltiin taas tän hevosnaisen kans ja suoriuduttiin tanssilattialle :D ainakin tuli kulutettua ne kalorit jota niistä muutamasta siideristä kerty ;) murukin(tearangel) sitten vihdoin lämpes ja tuli tanssilattialle kaveriksi ketkuttaan sitä mangneettiaan ;D oli mukava pitkästä aikaa tanssia oikein reippaasti ja vielä hyvässä seurassa :) kovin paljon ei ollu väkiä ja pikkujouluporukan lisäks törmäsin vaan yhteen puolituttuun,vaan ei haitannu yhtään :)

sitte mentiin ihq murujen kan (tearangel ja sen miäs) rillille ja syöpäsin reippaana tyttönä kepapranskikset ja puolenlitran maijon naamaani :) isännälle toin kotia pitsan tuliaisiksi,vaikkei se sitä sillön yöllä jaksanukkaan syyä ku oli tullu väsy tupareissa :)
aamulla olo oli muuten mainio,väsytti vaan ja jalkoja särki :D mutta muuten ei ollu mitään valittamista olossa :) tämä päivä on menny vötkylöijessä... sisko kävi mahansa ja toisen siskon muksujen kans kylässä iltasella,muutempa ei tapahtunu mittään sen kummempia. naapurissa vaan jertsun vieraat soitti poppia yhentoista aikoihin yöllä meleko kovalla.... vaan sitte tieten joku hoksas kahtua kelloon ku hilijeni.

kaikenkaikkiaan ihan ok reissu,vaan ei mulla silti oo mikään suuri hinku uuestan päästä paariin ;D ei väliksi vaikka vierähtäs taas joku hetki ennenku seuraavan kerran meen.... musta taitaa tulla antisosiaalinen ihminen? ;D mutta kiitos kuitenki murulle kun puhuit mut matkaan :) kyllä sitä taas kelepaa kotosalla oleskella hyvillä mielin kun on käyny toteamassa että maalima ei oo ulukopuolella muuttunu mikskään :)

positiiviset:onneks ei tullu rakkoja päkiöihin ja onneks ei tullu ees rapula :D onneks mäyriksen ryhmis säästettiin ja onneks kaikki kyläkoulut sai jäähä pystyyn! mahtava joululahaja kaupungin päättäjiltä! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.