IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

jep,eli eilen käytiin windan kans ajaan pimiällä :) tulipahan tojistetuksi että se oon minä joka pelekää/arkoo pimiällä liikkumista,ei winda :D ja näämä sitä pystyy köpöttelylenkilläkin istuun ryhdikkäästi,jos on riittävän hyvä syy :) kun ohtalla oli kypärän päällä sellanen ledi valo.... jos istu vähänkään epäryhdikkäästi,niin se tuhannen tuikku osu aurausviittojen heijastimiin siinä määrin että winda kuuhasteli niitä :D joten tuli sitten istuttua suorassa ja leuka koholla :)

lenkin jälkeen käytiin viljon kans tearangelilla kattoon justia(ja tearangelia tietty) ja koitettiin de tourin ex-laritan entisiä valjaita justin päälle,passasivat ihan hyvästi :) päästiin niistä valjaista de tourin kans kauppoihin :)

tänään oli viljon neuvola....ihan hyvin sekin reissu meni,otti vaan voimanpäälle...
nyt on sitte lämpyä pikkasen ja kurkku kumman tuntonen :/ toivottavasti tää menee huomisiltaan mennessä ohi... haaveissa kun oli käyvä huomennakin ajaan,että tohtis la tai su ratsastaa...tulee muuten pian kiiruus toteuttaa se uudenvuodenlupaus ;D

windalla on ihan selkeesti ikävä justia...eilen ku tultiin lenkiltä,se hörisi ja hirnahteli ihan sen kuulosena että se ootti justin vastaavan sille... noo...justi on nopee oppiin(no ei aina... mutta monesti) ja pian se on taas kotosalla :)

pittää ehottomasti päästä ylivieskan ekoihin raveihin :) pitää päästä raviautolle ostaan ainakin:silatyyny! ja hyv ois olla myös verkkoloimi ja potkuremmi..... ja ja ja.... ;D kaikkee tarpeellistahan sitä tarvis :) nooo....elämä on ;)

päivän positiiviset:en ajanu papan susukilla ojaan :) tehtiin elkun kans valjaista kaupat :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.