IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tätä päivää...Tiistai 26.12.2006 22:10

iltapäivällä meinasin käyvä palleropullerolla ratsastamassa ja satulankin jo latoon haalasin,vaan ovelle kun toin,niin meinas vanha akka olla niin säpäkkään olosena,että päätinki lätkästä aisoihin :D eipä kyllä,htken päästä se siinä jo asettu ja oli niin malliesimerkillisesti siivosti,että oiskait sillä silti voinu käyvä köpöttelemässä,vaan kun kerkesin jo aisoihin aatella sen laittaa,niin en enää jaksanu vaihtaa sunnitelmia uuestaan :) siinä kun rintaremmin sain kaulalle ripustettua,niin isoveli soiti ja kysyi passaako tulla käymään kylässä, johon minä totesin että tulla vaan ja laittaa kampetta päälle,niin pääsee kyytiin :) nii me sitte käytiin köpöttelemässä pikkulenkki römppä pömpällä, joka mahtu vielä aisojen väliin :D se oli niin teerevänä ja tohkeissaan kun pääs tien päälle, että :) äiskän wintturi sintturi <3 on se hieno tamma :)

muutapa ei oikeestaan tälle päivää okkaan saanu normaalista päiväjärjestyksestä poikkeevaa tehtyä... huomenna tulee tieten toinen sisko tyttönsä kanssa käymään,ja esko tulee iltasella nappaamaan heppoille kenkiä... windaa ei ehkä tartte vielä kengittää,silä kun on tuo kavion kasvu iän myötä hiastuni,ja varsinki talvella tuntuu nykyään kasvavan hittaanlaisesti... mutta hokkeja sillekki vois uusia,näytti osa olevan jo sen verta kulahtaneita.... mitähän esko tuumaa paaposta :D sen kuuleepi huomenissa :)

kauhiasti meinaa vätystää... menis hetkeksi sohvalle rötvään ja lähtis sitte iltatellihommat tekemään... palataan *haukottelee*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.