IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

jeeeeeee, hyvä mieli <3Perjantai 30.03.2007 02:32

käytiin paapo pojan ja tiinan kans tienpäällä :) pari autooki tuli vastaan peräjälkee, ensimmäisenä tietty valkee ja hiukan turhan kovaa... niinkuin taannoin talvella kun paavo yritti potkasta autoo... nyt ukko meni hienosti, ei eväkään värähtäny :) kauhee kiirus sillä vaan meinas olla alkulenkistä, vänkäs ja vänkäs että oltas ravattu,mutta kun ne alkukäynnitki pitäs käpötellä.... käveli kuitenkin,mutta piätellä täyty hiukan että maltto kävellä... :b
sitte ku tuli sopiva paikka ravata,niin hiukan meinas mua hermostuttaa, että lähteeköhän lapasesta,kun kävelläkkään ei ois malttanut, vaan hyvin se ravas ja pysy lapasessa :) ekan pätkän jälkeen ei meinannu vaan taaskaan malttaa kävellä, mutta tokan hiukan pitemmän ravipätkän jälkeen jo alko malttaan :) hiukan piti tyyrätä tienlaitaan yhen muovittoman pyöröpaali läjän kohalla, mutta ihan vaan hiukan :) hienosti meni :)

kevyt hiki nous molemmille pintaan,kummallakin liikaa kampetta, mulla toppakamppeet ja paapolla vielä reippaasti talvikarvaa, kovasti kuitenkin jo pölisee irti :)
kun lähtiin lenkille,niin tiina tuumas taas että paavo näyttää ihan monte hepalle :D tuumasin takas, että ei siinä mitään, kunhan mun ei tartte selästäkäsin niitä monte vauhteja ite ottaa, jos joku muu sen sitten tekee ;D muutenkin kuulema näytettiin hyvälle :D vaikka oonki tällanen pygmi jättiläisen selässä :D kotia päin käpötellessä paapo maltto jo kävellä ihan rauhassa, vaikka yhtä sepeli läjää pitikin kattella epäluulosesti, josko se pian ois pieniä paapo polleja syöny :D ravatessa muuten ei enää menny jalustimet nilkkoihin :D jee,edistystä :D mutta istunta... köh köh... olin taas vaihteeksi ite nii jännässä, että tuppas mennä etukenoksi koko homma :D noh, jospa sen taas sais oikastuu :)

kaikenkaikkiaan ihanasti toimi ukkeli, kyllä tää tästä taas :) huomenna on pakko pitää vapari (on PAKKO siivota),mutta jos taas la ja su sais kahen päivän putken :) tiina lupas alustavasti taas ti tulla meille kaveriksi ja wintturia liikuttaankin kenties :)

tiina testas wintturilla menoa länkkäsatulalla :) akka oli muka paineissaan :D kävellä tikutti niinkku singeri :D menohaluja olis ollu, mutta se maha :D olihan se hieman hupasan näkönen kun se paino meneen pätkän ravia ja pätkän laukkaa sen pömppiksen kanssa :D eihän sitä tiiä kuin tiina ny intoutuu sitä liikuttaan ;) ihan mukavasti niillä tuntu synkkaavan yhteen :)

kouluhommat ei oo edenny yhtään :/ jospa sitäkin puolta sais repästyy viikonloppuna... pakko ois.... eikait se nii kummosta ois,kun sais alotettua....

eipä tänään kai sen ihmeempiä... palataan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.