IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tänä vuonna kakku oli jo valmis ennen vieraitten tulua, jee,edistystä :D ja siivotakki aikalailla ehittiin :) keittiöön en ehtiny verhoja laittaa ikkunaan, mutta mitäs pienistä ;)
ukkeli oli ihan lennossa :D ei sentään silti saanut henkiä kovin ahtaalle... varsinki serkkujen kyläily oli muksuille mieluinen :) lahjoiksi tuli etupäässä kaikkee tarpellista, keväthaalari,lakki,kinttaat,lenkkarit,kurahousut,kuulosuojaimet....

komia ilma ulkona :) lumet sulaa kohisten :D jospa se ei sais sitä povattua takatalvee aikaseksi... kyllä mulle ainaki jo tälle talvee riitti,sais ihan vaan rauhassa kevä tulla :)
männistöki näkyy taas...se on sitten symppis mökki, sitä on kiva katella... niin kauan ku me ollaan asuttu tässä,niin mää oon katellu sitä olkkarin ikkunasta...varsinki keväisin :) siihen paistaa nii kivasti aurinkoki,melkein koko päivän... mukava taas nähä männistö, tuli heti keväsempi oli :)

eipä tässä sen kummempii, lähtis ottaan palan kakkua :D siitä muuten tuli aika mielenkiintosen makusta kun taas hiukan tuli sävellettyä :D mutta eiköhän se syövyksi tuu ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.