IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ihana ilma <3Torstai 31.05.2007 18:10

aurinko paistaa niiiin komiasti että! :) se on ihan just oikee kesä :) elen iltatalli hommia tehessäni piti pysähtyä nuuskiin koivun lehtiä :) juhannuksena on pakko saaha oikia koivuvasta saunaan :D <3 wintturi on taas vihreetä vetämässä :) mukava oli hetki sitten kattoo ikkunasta kun akka otti pienet torkut, toinen oli niin nautinnollisennäkösenä köllöttämässä <3

tänään ei tarvinnutkaan lähteä virallisille tahoille sompaamaan muksujen kanssa, hyvä niin :) anneli mummu oli tullu sairaaksi,joten huomenna ei sitten ookkaan paavo vaarin synttäripippaloita... näin ollen seija mummu kattoo sitten muksuja huomenna kun käyn kylällä asioilla :) toinen virallisen tahon miitti siirty tosin ma iltaan,mutta eiköhän sen sillonkin hyvin ehi hoitaa :) mukavan ja asiallisen olonen ihminen oli luurin toisessa päässä kun jo alustavaa tapaamista sovin :) kyllä tää tästä lähtee rullaamaan ;)

kohta pakkaan muksut ja "ihmekoneen" autoon ja suunnistan mummulle hyrskyttään muutamat kuvat :) sitä ennen taijan nakata wintturin pihattoon varuksi... otetaan tuo vihreelle siirtyminen nyt varovasti,kun tuo akka on ylipainonen vielä ja ahne syömään, ettei tuu ikäviä ylläreitä... vaan palataan taas :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.