IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

eli tänään päätit sitten juteltuani jälleen tearangelin kanssa puhelimessa ja käytyäni justilla mutkan tienpäällä,että justi jää nyt viikoksi kasvulomalle :) mistään en edelleenkään löyvä mitään vikaa,mutta ihan ok:lle ei silti tunnu ajaissa,vaikkei siis mitään muuta varsinaista vikaa oo ku se pään venkkaseminen.... lenkin jälkeen huomioin justin kintuissa ainoostaan yhen muutoksen,ja sekin on positiivinen vaan,en tosin oo varma missä vaiheessa se on tapahtunu... :D vasemman etusen luuliika on pienentyny :D klilnikan henkka kyllä sanoikin niistä syksyllä että ne usein pienenee nuo varsojen luuliiat sitä mukaa kun ne kasvaa... :)
mutta justi saa nyt ainakin viikon olla käymättäkään aisoissa :) jos sitä minäki sitte saisin käytyä vaikka windalla köpöttelemässä tässä joku päivä,vanha akka kun on alkanu osoittaan taas merkkejä että sitä huvittas kans tehä mun kanssa jotain :)

eskon sain kiinni puhelimella ja se lupas tulla viikonpäästä maanantaina kengittään justin,vuoleen windan ja kattoon molempien hampaat. justi on tieten pikkasen pitkässä kaviossa...lipsahti taas tuo penteleen kengitysväli liian pitkäks...mutta jospa mää taas saisin tsempattua ja tästä eteenpäin piettyä sen täsmällisempänä,nyt ku kuitenki ajellaan...

tänään käytiin isännän mummun 80v synttäreillä salmenniemellä.... on se vaan pirtee mummu,ja oli oikein elementissään ku oli vieraita ;) muksut oli hienosti kylässä :) mitä ny täräyttivät molemmat huonot housuun :D mutta muuten olivat viksusti :)

viljo oli kävelly mummulassa ovenpieleen pahki sillä välin ku kävin hevosten tykönä. oli oikein komia kuppa ohtassa :D noo,elämä on,ja joskus kolahtaa :D viljo jäiki mummulaan yöksi taas ku meillä on se tissiltävierotusrojekti etelleen menossa... kyllä se maijon tulo on jo vähentyny,viljo vaan on kahta kauhiammin ruennu kitiseen päivällä tissille,mutta oon pitäny pintani,eikä oo "tissitelty" ku vaan illalla ja yöllä...jospa sen kohta sais vierotettua kokonaan ja ilman "maijontulonlopetus hormoonilääkkeitä" :)

eikait tännään sen kummempia muuta oo tapahtunu... perjantaina ois y-vieskassa ravit...pitäsköhän mennä :) ...juu,pitäs :D pittää vaan siitä neuvotella kotijoukkojen kans :)

muistoja:murre sanoja joita mukulana kuuli,ja joita tulee itekki käytettyä vieläki joskus :) eli: ruppi(=kroppa),ronkka(=lonkka),kuve(=kylyki ,tai ainaki luulen että se tarkottaa kylykiä :D),
sitte tietysti nää "selekokielisemmät jotka tulee iha luonnostaan,joita ei ite kummastele,vaan muualla asuvien korviin karahtaa,eli:käjet(kädet),tommaatti(tomaatti),maitua(maitoa),pölökky(pölkky),veräjä(portti).....olishan näitä :D

päivän positiiviset: sain tehtyä päätöksen justin kans,eli laitoin sen lomalle :D oli komia päivä,aurinko paisto :) iltasella oli hieno tähtitaivas!*huokaa* muksut oli kiltisti isomummuntykönä käyvessä :) elmä on ihan jees :)


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.