IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tännään...Perjantai 28.09.2007 02:30

päivä meni siinä sivussa kaikenlaista värkkäillessä, sitte pyörähin pyran tallilla,sitä ennen maneesilla, hieno on,en ookkaan vielä ehtiny aijemmin pistäymään,tiiä jos vaikka winttuara karon kans käytettäs hyppelemässä siellä ;) saas nähä mitä akkeli sannoo,se kun ei oo mun tietoon koskaan ollu maneesissa :D

hajin iltasella tearangelilta pesussa olleet loimet ja uuet ostokset :D kyllä wintturin ny passaa ;) <3 sitte vähä hurruuttelin ihmekoneella.
nakitin vielä iltasella isännän laittaan mulle hiusvärin ja nyt on oikein kivan näkönen tukka <3 :) elämässä pitää olla väriä ;)

huomen illalla meinaan hetkeksi unohtaa arjen ja viettää laatuaikaa tearangelin kanssa <3 vielä yks systeemi kesken huomista varten... vaan enköhän ehi sen tehä,ei ennää kauhiasti kuitenkaan oo tekemättä :)

eikai tässä...lähtis nukkuun, huomenna on iiriksellä avoimet ovet seurakunnan kerhossa... saapas nähä mitä siitä tullee kun pappa ei voinukkaan ny aamusta sitte kattoo viljoo,vaan se pittää ottaa kans mukkaan ....saas nähä...

palataan....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.