IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ratsastelin taas windalla :)Maanantai 17.04.2006 20:20

kampesin jälleen länkkärin sen niskaan ja käytiin köpöttelemässä reipas 2km :) ravattiinki :D no joo,ehkä noin 10m,mutta kuitenki ;) eikä pelottanu yhtään :D jos se nyt vihdoin alkaa meneen ohi tää ratsatus kammo ja kankeus :) johan tuo oisaikaki....melkein 3vuotta tässä enempi ja vähempi "tuhraunnu"....on tuo winda sitten niiiiiiiiin hieno hevonen:) jos kesällä jo tohtisin laukatakki:) jos windaki ois sitte jo pikkasen hoikemmassa mallissa :) oli aivan ihanaa köpötellä :) käytin jopa niitämunmokka sapseja:D siin on sitte harvinaisen vähän käytetty kampe ':D vaan jospa nuita tulisnykäytettyä vastasuuessa :)
oon saanu taas uuen pakkomielteen päähäni minkä haluan windalleja itelleni hommata:) ratsastus huopa on pakko saaha :D kentaurilla näytti olevan 95euroo,vaan oli jotenki hassunnäkönen....liekköminkalainenkäytössä? jos joku tietää,nii kertokoonmullekki:)

raapsuttelin justiaki sitte ratsastus reissunijälkeen...jos huomenna olisin ite jobsiinä mallissa että kävis ajaan taas justilla:) meinaa vähä jännittää ku sen viikon loma venähti 3viikon lomaksi ku sairastelin viikon.... kyllä siinäon sitte kauhiasti talavikarva irti! mitenhä sen määrän karvaasaa raapsutettua siitä irti? taluttelin sitäpihalla lätäköissä,hyvin meni,ei yhtään hienostellu niinku winda:) ravaski jopa riimun nokassa :D hirviä jytinä vaan kuulu ku juostiin :D se on nii siro ja kevy ;D *heh* ens kuussa ois kuulema mätsäri oulaisissa....tekis mieli viiäjusti sinne:) mutta mutta.....täytys saaha joku kuskaamaan meijät,ja mahtaisko se osata käyttäytyy siellä....vaikka hyväksi se "maailmalla käynti" tietty ois.... vaan tuo talvikarva pitäs saaha pois... ja siiskariseehan se koko ajan....mutta ehtiiköhän karista mätsäriin mennessä? kellään hyviävinkkejämiten sen sais tippuun nopiampaa ja tehokkaammin? ;D saa ny nähä tuleeko koitettua mitä tuomari tykkäis paksusta ponin näkösestä lämpösestä :D

päivänpositiiviset:pääsintaas ratsastaan windalla ja ei yhtään pelottanu!ja ravattiinki! :)hyvä minä! ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.