IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

haa,mää tein sen vihdoin :DLauantai 22.04.2006 02:14

nimittäin ajoin justilla :D se pääs vähä venähtään tuo sen tauko,mutta hyvin pelitti :) mitä ny alkuun otti ritolaa jokasesta pikku puron tyngästä ojanpenkalla :D mutta mitään päätöntä se meno ei kuiteskaa ollu,sellasia koikka loikkasia vaan :) ja se pää....no 70% varmuudella sanosin nyt että ei se kipiä oo vaikka se sillä päällään venkkaa kävellessä,kun juostessa se ei sitä tee,eikä kävellessäkään jos on jotaki jännää kahteltavaa :D ilmeisesti vaan huvikseen nyökkäsee.....millähän sen tavan sais kitkettyy... :/ ja on se sitte kasvanu! valjastaissa varsinki häntäremmiä laittaissa oikei huomas että korkeutta on tullu :) vieläkään se ei mikään jättilänen oo :) viikko sitte taas koitin mitata sitä itekseni,ja sain tulokseksi 150 ja rapiat perseen päältä ja 146 keulalta.... mutta mitään varmoja mittoja nuo ei oo,eikä se kyllä silmällä katottuna näytä nuin kauhian perskorkialta,joten tuskin on oikiat mitat :) mutta sitä eelliset mitat oli perseeltä 148 ja keulalta 144 jos ny oikein muistan.
käytiin justin kans sellanen 4km pitkä lenkki,ja tullessa ei enää tarvinnu kouhkasta ku yhtä isua kiviä vaan :) kaikenkaikkiaan pelitti ihan hyvin....paitti ku kotia tultiin,nii hyppäsin pikkasen aikasemmin kärryiltä ja talutin muutaman metrin siihen valjastuspaikalle lavon ovelle,kun arvelin sen vieroksujan sitä jääkönkkää siinä oven eessä...ja oikiassa oli :D se ei suostunu pysähtyyn siihen päälle,vaan puski latoon asti vaan,eikä meinannu mokoma peruuttaa ulospäin ei sitten millään! aikani taisteltuani sen kas,sain sen peruuttaan niin että ylsin laittaan sen toiselta puolen kiinni,muttan yltäny toisenpuolen naruun....joten heitin sen päästä irti ja menin hakeen sitä narua....ja tietty tää valopää sai päähänsä yrittää takas latoon,mutta kun oli toiselta sivulta kii,niin se käänty poikittain sihen oven sisäpuolelle....greit! ihanaa! ja taaskaan ei ruennu peruuttaan :/ ei auttanu ku soittaa isännälle joka oli mummulassa muksujen kans ja tahtua se pitään hevosta hetki kii että sain aisat perästä....kun en viihtiny rueta kokkeileen oisko se pysyny irti itekseen siinä lavossa... :) jotta sellanen se äiskän justi juntturi on :) oikian etusen luuliika oli pienentyny,hyvä juttu :)

tulin ihan hirmu hyvälle tuulelle kun sain vihdoin ajettua justilla ja se meni niin hyvin ja oli nii komia ilimaki :) teki kovasti mieli lähtä vielä windalla ratsastaan,mutta meni niin myöhäseen justin kans värkätessä,että isäntä ei oikein innostunu ajatuksesta,niimpä en toteuttanu sitä....jos huomenna sitte ;)

iiriksellä on sunnuntaina synttärit...pitäs kakku leipoo ja siivota....*huokaa*

hyvä mieli on siitäki ku saa vierestä seurata "nuorta lempee" :) tai no suhteen toista osapuolta en oo vielä nähäny,mutta se toinen osapuoli jotenki "hehkuu" tyytyväisyyttä :) toivottavasti se ny ois se "oikee" ja kaikki menis hyvin :) piän peukkuja :) *huokaa jälleen,mutta nyt positiivisessa mielessä*

päivän positiiviset: sain ajéttuu justilla ja se toimi hyvin,ei ollu oppi unohtunu :) ajelin viiatillaki ja fiilistelin o zonen tahdissa :) kevät tulee vihdoin! *huokaa onnellisena*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.