IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

elämä voittaa... :)Sunnuntai 27.11.2005 16:24

siitä onki sitte vierähtäny pitempi aika ku viimeks oon ollu oikein kunnolla kuumeessa.... eilinen päivä tuli vietettyä sohvalla kuumeessa maaten,paras mittari lukema oli 38,9 :b vaan kyllä tämä tästä taas lähtee suttaamaan kun kuumeesta pääsi...joskin hiukan heikko olo on vielä...

molemmat pollet on nyt sitte kengässä (tai siis justilla ei oo etukenkiä) ja kengitys meni ihan mallikkaasti ilman suurempia taisteluita,jopa justi oli jo ihan "hevosiksi" vaikka saikin ekaa kertaa molempiin takasiin kengät.

justi on taas telonu toiseen etuseensa jonkun nirhauman ruunun rajaan,kengittäjän mielestä ei mitään syytä huoleen,vaan tämän pollen kans on alkanu huolestuun ihan joka risauksesta :) valtavasti siitä iloa ja riemua on mulle irronnut,vaikkei vielä olla ees kärryillä päästy ajamaan,mutta on siitä ollu huolta ja murhettaki...suurten tunteitten heppa....mutta kuitenki hyviä asioita reilusti enemmistö,en vaihtais kyllä enkä möis! toivottavasti saan pitää sen ja windan vielä piiiitkääään :) sen verran oon aatellu tässä,että kun nämä hevoset multa loppuu,niin uusia en laita...mitn mikään vois korvata kahta maailman parasta pollea? onhan niissä toki omat vikansa kummassakin,mutta eihän mikää voi olla ihan täydellistä ;D

ja sitten taas positiiviset puolet....: ihanaa kun maassa on taas lunta,joskin sitä on melko vähän ja varmaan sulaa pois,mutta ihanaa silti.
ihanaa kun on lähes kaikkea :) puuttuu vaan jotain pientä ja rahaa,mutta muuten on aikalailla kaikki mitä voi haaveillakkaan :) hyvin menee,mutta menköön ;) (koputtaa puuta)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.