IRC-Galleria

Biisoni_

Biisoni_

make love, not war (use protection)

[Ei aihetta]Lauantai 30.12.2006 23:19

äiti osti eile hilloa ja se hillo lahjotettiin ufoille, koska niillon nälänhätä siä niitten avaruus-afrikas. sitte isi tuli kotiin ja riisu ittensä ulos vartijan-asusta ja rupes syömään lettuja feat. siirappi. Äidillä ja isillä on taas ilo-päivä. niitten lapsi synnytti tänää lapsen. joten niistä tuli mummu ja pappa. onnee niille. pikkuveli hyppäs tänää keittiönpöydälle ja rupes laulaan "i feel good.. dadadaadaddaa..." koira rupes haukkuun mukana ja sillä oli varmasti mielessä dmx - dogs out. pappa ja mummu, ei siis äiti ja isi, osti tänää talon ambomaasta ja aikoo kasvattaa siä ruohikkoo leijonille ja seeproille. mut aita pitää pistää väliin ettei leijonat syö seeproja. mummu yleensä miettii että onko seepralla valkosia raitoja mustalla pohjalla vaiko mustia raitoja valkosella pohjalla. mutta pappa yleensä keskeyttää ajatuksen juoksun, koska leijona kerto mahti-vitsin. mummu ja pappa muuttaa 2 vuoden päästä ambomaalle ja tänää ne tulee meille syömään apinankorvasoppaa. nam. äidin parasta keittoo ikinä. isiki tykkää ja yleensä se laittaa kanelia mausteeks.

joo. oli kivaa. tylsää ehkä? nojoo.

[Ei aihetta]Lauantai 30.12.2006 23:08

1. Heräsin tänään aamulla ja totesin: " taivaspaikka taattu "

2. Toistelin: " hölömö hölömö höölöömöö.."

3. Sanoin luokkatoverilleni: " ooon arttu ja meijä kinkku valeltii shampoolla "

4. Sitten piti tehdä: " A perfect Frankenstein "

5. Joka kerta kun oon kotona sanon: " hei enhä mä vaan oo juonu kusta "

6. Vaihdan ehkä oletuskuvani tekstiksi: " Apuja!! "

7. Oon saletisti: " mun ja paakulan tulevan albumin kansi "

8. Kiljasin eilen kaupungilla: " oli aikas kylmä päivä ja hepalla iso pää. "

9. Ensivuoden tuleva mottoni on: " Have a beer "

10. Viimeiset sanani tulevat olemaan: " NII VITTU KETKÄ SITÄ KARAOKEE OIKEESTI OSAA LAULAA ?!?!?! "

[Ei aihetta]Perjantai 29.12.2006 20:15

jes. sainpas joulupukilta digiboksin :p sain paljo muutaki hyödyllistä sit vaikka uuteen kämppään, jos ny pääsee opiskeleen johki ja löytääs kämpän. niih.

sit sain tiicerilt niitten vanhan kahvinkeittimen ja vedenkeittimen :p mullaha alkaa jo oleen paljo kamaa uuteen kämppään. nam.

jeff buckley - hallelujah.

viettäkää kostea uusi vuosi ;DD näkyillään.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

meikä saa tammikuus synttärilahjaks sen kauan halutun, sen komia, sen aaah<3
meikä saa tatuoinnin ^^, kiinalaisenmerkin pitääs ottaa toho vasempaan lapaluuhu vai mikä se on? noo takana se on kuitenkin :p
pitääs enää vaa päättää millasen merkin ottaas ja mitä se merkki sit tarkottaa, vaik ei sil tarkotuksel mitää välii niinkää oo, ku se merkkihä siin näkyy ;)

[Ei aihetta]Perjantai 15.12.2006 21:39

mikä fiilis. mikä tahti. mikä meno. ah.

green day, my chemical romance. <3

tanssi tanssi tanssi tanssi tanssi, nii kaua ku osaat, kohta joku törppö sen pilaa kuitenki.

miau. murr.

vajaa? ei toki. ^^,

asödfjöf. sdöfl,sglfg,öl,h??

[Ei aihetta]Tiistai 12.12.2006 23:23

voi pöllöä, voi pöllöä, voi pöllöä.

lauantaina kaupunkiin pienel porukal, ku on jano nääs katos ;)
tinelle juu katos notta niin nikkään yöks ja pistän sen kattomaan kauhuleffan mun kans. siitä se ei luista. ei saletissa. nii tine! murr.

oli äikän koe. se oli vissii 8 sivunen ja siihe samaan hötskään kuulu 2 essee tehtävää. toises piti kirjottaa realismista ja toises essees piti kirjottaa kahesta kirjailijasta joku juttu. nam ku oli ihana koe<3 tommosia lisää.

muahhaahaa 15.93 ;) sieltä se tammikuun 8. päivä lähestyy kokoaja. oopas kiltisti nii saatat päästä kutsulistalle :'D lahja mukaan, kiittooos.

[Ei aihetta]Maanantai 11.12.2006 18:50

MIKÄ OLISI NIMESI,JOS OTTAISIT ÄITISI ÄIDIN TOISEN NIMEN, JA NUORIMMAN SERKKUSI NIMEN, JA VIELÄ LUOKANVALVOJASI SUKUNIMEN?

Maria Emil Kaskenviita.

nojoo meikä pölli tän joltai :D oli pakko tehä itekki. murr.

[Ei aihetta]Tiistai 28.11.2006 23:18

voivoi. mulla painaa stressi.
ensviikolla olis matikan ja köksän kokeet. ei siin siis mitn, mut ku samal pitääs lukia kirjaa ja tehä kirjatutkielmaa samalla, meinaan tutkielma pitääs palauttaa viimistään 15. vai oliks se 16.11. no mut ihan sama. silti stressiä. nii ja sit pitääs tehä niitä saaterin köksän diplomi-hötskiä.... plaaaaaaaaaaaaaaaa. pää tosahtaa pia.
murr. murr. murisen koviten ikänä. kuuluuko sinnekki asti?

mut muuten iha hyvä meno. perjantaina kampaajalle ja uus letti. pitkästä aikaa ^^, nii ja torstaina saa avata ekan luukun joulukalenterista<3 ihhaaaanaa!

ja sit ei enää kauaa ku pukki tuo mulle lahjoja ja sitte tuleeki uusvuos (eli siis bileet tiedos johnaki. paikkoja?) ja sittesittesitte. munmunmun synttärit. 16 :p aaaaaaah. tammikuu hopihopi. tuu jo. sua odotetaan jo kovaa. nam.

15.89 ;) ei siis enää kauaa. jos tarkkoja ollaan nii jokunen vähä yli kuukausi. jippijaijei.

terve ja natinati ja hyvät huomenet ja hyvät päivänjatkot teille apinat<3

[Ei aihetta]Tiistai 21.11.2006 20:58

paa dörtsi poseen, ettei kalsa tuu ineen.

toi nauta haisee skeidalta.

mennääks huomen kuoppabileisiin?

lets go kuteet, sänky palaa. (ei silleen siis.)

nojoo äiskä ja isi opetti mulle taas kerra sitä slangia ;D

[Ei aihetta]Maanantai 20.11.2006 23:21

voi apua. latasin justiin koneelle mooonta kappaletta :p ja yks on äidin pikkupoika. tulee nii mieleen edelliskesä ku ajeltiin aina serkkujen (stefan ja tikrun) äidin autolla ympäri kyliä ja maita ja mantua :') NISSAN JENGIIN kuulu etupenkin haltijat: riikka ja meikä ja sitte nää kröhöm takapenkin haltijat: stefa ja nico. :DD

joskus sitte taas. eiks nii mursut ;)

skopaki haettiin huoltoon. muutama kuukausi siinä meni ennenku siältä jostain se saatiin aikaseks :o etujarru pitääs laittaa nääs kuntoon. niittenhä vika se aluks oliki miks jarrunesteet valu ulos. noku letku hinkkas eturengasta. tyhmät. tyhmät. oppikaa kokoomaan skopat kunnolla. nii saateri >:/

nii biisoni kerkiää viä ajamaan loputki kilometrit ennen ton iki-ihanan jäätikön tuloa ja pistää skopa odottamaan enskevääseen. nyyhky. tulee ikävä </3

voi rakas päiväkirja. kirjottelen sitte taas ku kerkiän :'DDD