IRC-Galleria

tyhjä pyörän kumi...Tiistai 09.05.2006 01:26

havainto aamulla töihin lähtiessä... pyörän kumi totaalisen tyhjä....täytyy olla reikä, ei se muuten olis niiiin tyhjä. ...paree lähteä kävellen töihin.
Töistä palatessa valitsin kaupasta, kahdesta vaihtoehdosta se kalliimman ja toivonmukaan paremman paikkaustarvikerasian ja toivoin että mukana on ohjeet..

Ohjeet oli, jopa kuvalliset.. irrotin pyörän vanteen hikisesti, mutterin kulmia pyöristellen, sisäkumi esiin, pumppasin siihen ilmaa... ei selvää suhinaa missään. Vatiin vettä ja ei ku rengasta pyöritteleen vedessä... ei mitään suhinoita, kuplia..
Tässä vaiheessa pikkasen alko vit.....n, oliko diagnoosi väärä... ei reikää. Lisää ilmaa, uusinta tutkimus, nyt ikkunan edessä,... ei tuntunut ilmavirtaa, ei kuulunut suhinaa, ei ollut pientä eikä isompaa reikää... lisää ilmaa kumiin, uudelleen veteenupotus ja pyöritys... ei mitään..
Piti käydä välillä jäähyllä ja tupakalla ja tutkimus jatkui..

Muutaman vedenvaihdon ja lukuisten tutkimusmenetelmien jälkeen selvis, että venttiilin juuressa oli pieni reikä ja paikkauksen voi unohtaa..
Summarum... aamulla ei pyöräillä töihin, millä saisi kumista irronneen mustan paskan pois kynsien alta ja miten helkkarissa epäonnistunut operaatio onnistui pilaamaan koko loppuillan..ihmettelee "ilmat pihalla kuin tyhjentynyt rengas"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.