IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Ai.. viikonloppu meniMaanantai 24.04.2006 03:46

Kevättä ilmassa, mittarissa oli viikonlopun n.+10.

Miten viikonloput voi mennä näin nopeesti. Eilen sain sentään käytyä lenkillä, akvajuttuja, kauppareissulla istuskelin rannalla katsomassa ohiajelehtevia jäälauttoja.. Tänään vain koneella, koneella, tirsat ja taas koneella... sain sentään yhdet kotisivut valmiiksi. Huushollin kylkeen sais laittaa postimerkin ja lähettää jonnekki huitsin nevadaan.

Pitäis varmaan mennä koisiin, kohta pitäis herätä ja lähteä töihin.. öitä!

Väsyneenä kotiin...Tiistai 04.04.2006 22:43

Hesan reissu alkoi väsyttään vasta tänään, sain sinnitellä töissä että jaksoin pysyä hereillä... joten ajattelin kotiin jengatessa heti akvarutiinien jälkeen käyväni torkuille.
Mitä sitä paskaa, katolta oli tullu puolen metrin kinos lunta ulko-oven eteen ja sisään päästäkeseni se oli siirrettävä muualle.

Nyt on pyydystetty Tiikeribarbin viimeinenkin parven jäsen Kiekkoaltaasta toiseen altaaseen, vaihdettu vettä Kiekkoaltaasta, niin ja ekaks tietenkin kolattu sitä hiton lunta.

Tiikeribarbit oli pakko siirtää kiekkoaltaasta, kun tuli vähä yliruokittua kaloja, jotta ahneiden possu-tiikereiden jäljiltä jäisi Kiekoillekkin jotain. Muuten Kiekot ja tiikerit tuli vallan mainiosti toimeen keskenään... varoituksista huolimatta.
Tiikeribarbit on ihania ja haluan niitä yhen akvallisen.

Tänään;
Ilahdutin ainakin yhtä asiakasta, kun en perinyt puhelinmaksua ja selvitin ajoreitin ja aikataulun.
Luotin; nuoriin jotka tuli osamaan karkkia koulumatkalla käskien laittaa karkeista tasarahan tiskille... itse lähdin toimittamaan muualle asioita.
Yllätyin positiivisesti; tervehdyksestä, jonka sain eräältä henkilöltä töissä... henkilöt joiden kanssa työskentelee voivat myös ilahduttaa :).
Odotan; TV:stä Eläimellistä menoa klo 19.50 (fani).

Ota hetkstä "vaarin", se voi olla huommena myöhästä.

Päiväkirjan korkkausMaanantai 27.03.2006 01:37

Kiitokset Päiväkirjasta, tähän asti olen uskollisesti käynyt kurkkaamassa toisten "päikkäreitä", ny mulla on oma :).

Hyvää iltaa hyvä Päiväkirja!
Tomi sanoi välillä "ei" välillä "joo", kun oli puhetta minun kirjautumisesta Galtsuun. Muistini mukaan "joo" tais olla viimmeksi.

Tänään kävin koiruuksien kanssa tosi pitkän ja rankan lenkin aurinkoisessa säässä. Koirat vetää sikeitä ja mulla punottaa naama.
Sit olen tehnyt eri kotareille päivityksiä jne.. ja pari kelloakin on siirretty kesäaikaan...

Tylsä alku, mut alku kumminkin "päikkärille"

Palaamisiin...
- Vanhemmat »