IRC-Galleria

ylireipas martsu <3Torstai 24.07.2008 15:05

heräsin puoli kymmeneltä. olin sillee, et jes!! tänään katon serranon melkein kokonaan.. nousin ylös ja aloin kuuntelemaan et mitä helvettiä tapahtuu olkkarissa?!?! säntäsin äänen suuntaan.. ystäväni tolleri puhui norjaa upeelle, uudelle olohuoneen matolle! hetken katsoin tapahtumaan järkyttyneenä, kunnes tajusin passittaa koiran ulos jatkamaan kielten opiskelua. sillä välin kun käänsin selkäni ystäväni niehku söi tollerin aikaansaannoksia.. parkaisin tuskastuneena, että: "MITÄ VITTUA SÄ TEET?!". kissa pelästyi aivan suunnattomasti ja juoksi makuuhuoneeseen.. aloin rohkeana tyttönä siivoamaan oksennusta matolta. pelko mattoon jäävistä jäljistä oli suuri, koska edellinen perintömattoni meni pilalle tollerin norjankielen opiskelun johdosta.. (toki se oli villamatto, jonka laitoin pesukoneeseeni.. mutta se asia onkin jo aivan toinen :DD) sain tämän uuden maton kuitenkin sitten jotenkin puhtaaksi!
lähdin laittamaan pyykinpesukonetta päälle ja taas alkoi olohuoneesta kuulumaan käsittämätön mörinä. taas sama "mitä helvettiä" -ajatus kävi mielessäni.. tajusin, että tällä kertaa kielistä on kiinnostunut ystäväni niehku!! hän maailman viisaimpana kissana tajusi tehdä tarpeensa paljaalle lattialle! se oli uskomattoman helppo ja kivuton siivota (:
jatkoin pyykkinpesukoneen täyttämistä ja päästin koiran takaisin sisälle. istuin sohvalle katsomaan serranoa ja ajattelin rentoutua. mitä vielä!! serranossa ei tekstejä!! ei prkl koko loppu lähetyksen aikana, jota taisi olla jäljellä noin puolisen tuntia!! siinäpä sitten kattelin espanjanmolotusta ymmärtämättä just sit mitään!! onneksi tästä niin vittuuntuneena sain kipinän alkaa tiskaamaan ((:
nyt on tiskattu, laitettu pyykit kuivumaan ulos, oksennukset siivottu ja kohotettu mieltä! huomenna imuroin ja järjestelen paikkoja. tänään ei enää pysty! ainoa tarve enää tänään on kotiruoka <3 ehkä kanaa tai makaroonilaatikkoa ja hyviä ystäviä <3 (siis ei niitä ystäviä sinne ruokaan vaan seuraksi!).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.