IRC-Galleria

Bisho

Bisho

ihmettelee tavaran paljoutta!

Uusi kotikaupunkiniMaanantai 06.02.2006 18:04

Muutin takaisin Tampereelle 21.1. Niille jotka eivät tiedä olen syntynyt Tampereella.

En tiedä miten tässä näin kävi. Minun piti muuttaa Tampereelle sillee vähitellen mutta yht'äkkiä vielä kun asuin Lahdessa tuli semmoinen ahdistus Lahdessa asumista kohtaa ja halusin pois. Pois ja nopeasti. Ja nopeasti muutinkin. Koska se ahdistus iski todella pahasti tammikuun alussa mutta merkkejä siitä oli jo aikasemminkin ilmassa. Kaipasin uusia ihmisiä elämääni, uusia katuja, uusia haasteita jalkapalloa, uusia vaatekauppoja missä käydä, uusia divereita mistä tehdä löytäjä, uusia työpaikka mahdollisuuksia ja uuden kodin. Katoin netistä pari kohdetta mitkä kiinnostivat ja isäni kanssa kävin katsomassa ja toisesta jätin toisesta viestin välittäjälle että olisin kiinnostunt.

Alkoi tuskallinen odotus. Mutta minä olin luottavainen, että asiat järjestyisi ja niim ne järjestyivätkin. Muutto oli kyllä jotenki yksi hienoimmista koskaa ole tehnyt. Ystäväni auttoi ajamalla pakettiautoa keskellä yötä, äiti ja isäni jotka ovat eronneet auttoivat minua yhdessä muutossa ja se merkitsi minulle paljon. Itse muuton olisin voinut tehdä paremmin. Vieläkin on papereita ja tavaroita kadoksissa. muua semmosta sattuu. Sitä mitä ei saa rahalla takaisin en kait tarvitse.

Jotenkin minulle on tullut todella hyvä mieli kun eri ihmiset ovat kyseelleet minulta onko minulla Tampereella yhtään kaveria tai olenko tutustunut kehenkään. Se kertoo, että minusta välitetään ja se on ihana tunne. Tunne mihin ei voi kyllästyä, varsinkaan minä koka tuntee olonsa välillä pieniksi ja vähäpätöiseksi ihmiseksi.

Nautin hetkistä kun saan kävellä keskustassa ja totean mielessäni tämä on minun uusi kotikaupunki. Se tunne saa minut hymyilemään ja tuntemaan olon onnilliseksi. En ole vielä kunnolla hakennut töitä enkä jalkapalloseuraa, mitkä ovat tärkeitä minulle tulevaisuuden kannalta, nyt olen halunnut olla ja nauttia elämästäni.

Vielä en tunne paljon paikkoja Tampereelta, mutta odotan kevättä ja kesää jolloin voin kävellä ja ehkä pöyräillä missä sattuu ja tutustua kivoihin paikkoihin täällä, koska olen ihan varma että niitä on. Ne vaan täytyy osata löytää.

Uusi kotini on ihana vielä mutta vielä siinä on laittamista, paljon. Puuttuu sohva ja pientä semmpoista, mutta haluan kodosta minun näköiseni. Olin ihastunut retrotyyliin ja eräs ihana ihminen sanoi että retrotyyli on minun näköinen se saa aina minut hymyilemään kun muistan sen lauseen. Jostain ja jotenki pitää keksiä rahaa, millä sisustaa. Mutta jokainen joka haluaa tulla kylään joskus on tervetullut!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.