IRC-Galleria

Bisho

Bisho

ihmettelee tavaran paljoutta!

Muodon vuoksi ja muodin vuoksi!!Perjantai 24.03.2006 23:42

Kevät tulee ja se tietää aina sitä, että kevät muoti tulee. Minulle muoti merkitsee sitä, että voin löytää itselleni uusia kivoja vaatteita. En halua seurata muotia orjallisesti koska sillo en pukeutuisi persoonnalisesti ja yksillöllisesti. Minusta muoti antaa meille mahdollisuuksia pukeutua persoonnallisesti ja yksillöllisesti. Muodista näkee aina mitä värejä on muodissa. Itse tykkään käyttää kovasti värejä pukeutumisessani ja se on ihanaa kun muoti tuo värejä kauppoihin ja sitä kautta minun vaatekaappiini.

Se, että pukeudun tyylikkäästi on minulle nykyään todella tärkeä asia. Yläaste meni monesti verkkahousuissa tai collagehousuissa. Aina joskus jalkaan eksyi farkut. Nykyään käytän todella paljon farkkuja. Kiitos sille eräälle ystävälle joka patisti minut myös käymään vaatekaupoissa kauppis aikana. Kävin kaupoissa ja ostin mikä näytti hyvältä. Kerran pyysin erästä naispuoleista ystävääni lähtemään ostamaan minulle hienot vaatteet. Hienoaja löyty. Tai no ainekin semmosia että naiset pitävät. Monien "muotikokeilujeni" jälkeen olen löytänyt oman tyylin pukeutua.

Minusta on hienointa katsoa ihmisiä jotka pukeutuvat oman persoonan näköisesti. Ne ovat niitä ihmisiä jotka osaavat pukeutua. Tietysti se, että osaa pukeutua muotivaatteisiin oman näköisesti on myös taitolajinsa.

Nykyään minusta on hienoa, että omaa itseään voi tuoda esille muutenkin kuin pukeutumalla. Lävistykset ja tatuoinnit on oiva tapa siihen. Mutta en ymmärrä niitä ihmisiä, jotka ottavat tatuoinnin ilman sen suurempaa merkitystä. Itse olen ottamassa tatuointia ja tasantarkkaan tiedän miksi otan sen ja mitä se minulle symboloi. Muuten en ota jos en tiedä. Kuitenkin tatuointi on periaatteessa ikuinen. Nykyään voi mustan värisen tatuoinnin laaserilla poistaa. Mutta se maksaa hunajaa.

Kun mietin itseäni pukeutujana ja muodin seuraajana seuraan erästä herraa nimeltä David Beckham miten hän pukeutuu ja millainen hiustyyli hänellä. Minusta hän on muodikas. Kun pukeudun tykkään laittaa kireät farkut jalkaan kokska ne korostavat peppuani, koska se on minun hyvä puoli. Tiedän sen!!=) Mutta en halua käyttää liian kireitä farkkuja ettei minun futari reidet näy pitkälle. Se ei ole seksikästä. Tykkään käyttää värejä pukeutumisessa, koska se antaa väriä, enkä halua näyttää kalpealta ja valkoiselta. Kesällä ruskettunut iho ja värit on todella seksikästä. Tärkeää minulle on myös pukeutumisessa pienet ykstyiskohdat vaatteissani. Joku kuva tai sana. En halua sanoa mielipiteitäni vaatteita mutta pitää olla jotain mikä mielyttää omaa ja muitten silmää. Yksi asia mitä en ymmärrä omassa pukeutumisessa on se että pidän army-tyylistä. Ei minussa natsia asu sisälläni. Mutta asuuko minun sisälläni pieni punk-kid!? En Tiedä.

Muodon vuoksi vai miksi minulla on kielilävistys? No halusin aikoinaan ottaa montaki läistystä, mutta palaa jalkapallo kentällä esti monta, mutta ei kieltä. Se on siellä ja sopivasti piilossa. Mutta silti niin näkyvillä ja no naiset tietää miltä se parhaimmillaan tai pahimmillaan tuntuu. Enemmän hyvää palautetta olen siitä saanut kun negatiivistä!!;) Mutta en minä sitä sen takia ottanut. Se on vain osa minua. Tykkään näyttää kieltä ja nyt minulla on hyvä syy näyttää kieltä. Mutta nyt melkein lempiaiheeseen. minä INHOAN minun ulkosia lumia. Siis oikeasti minä en vihaa elämässäni montaa asiaa mutta ulkonevat luomet on sillä listalla. Voin olla pikkumainen, mutta ulkoneva luomi tuntuu minusta turhauttavalta koska ne ovat niin kuin jotain ylimääräistä kehossani. Ai miten niin ylimääräistä, onhan ne ku ne roikkuu oksettavasti ja näyttävät siltä, että lähtevät pois mutteivat lähde. PRKL. No kerran minä olen käynyt leikkauttaa niitä pois. Varmasti menen toistamiseen ja kolmannenkin kerran kuhan pääsen niistä eroon. Se on minun plastikkakirugiaa.
Haluaisin myös suoremmat hiukset. Anteeksi pyydän teiltä jotka haluaisitte kiharat hiukset. Aina kun tulee uudet hiustyylit ne on suorille hiuksille. Siksi syy miksi haluan suorat hiukset. No onneksi ne saa suht suoriksi ja vielä jonakin päivänä rupean käyttämään suoristuttavia aineita. Sitten yksi asia. Miksei minulle voi tulla semmoista seksikästä sänkeä. No näytän nuoremmalta hieman kun ei tule mutta se olisi seksikäs se sänki. Ja kun tuli sänki saisi ns.partakuvioita ja pulisonkia.

No tasan ei käy onnenlahjat. Ei aina saa mitä haluaa ja hyvä niin, mutta silti teen kaikken muodon ja muodin vuoksi!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.