IRC-Galleria

haastetta pyytävätKeskiviikko 15.02.2006 18:20

Haaste

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä.(eli kirjoittamaan samanlaisen stoorin omaan päiväkirjaansa ja antamaan haasteen seuraavalle viidelle) Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. vissiin tuo puruleluna oleminen sit. tällä hetkellä se on painottunu tuohon Repen hampaisiin... niin ja koirilta omittu ominaisuus, kaikkee pitää ensiks haistaa ;D niinpä

2. tuo rakas greyhound racing, se on elämäntapa eikä pelkkä harrastus. siihen kuuluu kaikki pre- ja after runit, kaiken maailman asiaan liittyvän tavaran hamstraaminen...

3. orkideoiden "kasvatus", pikemminkin hoitaminen ja niiden hengissä pitäminen ja siin samassa nuo lihikset. kukkia tulee lisää, mut sijoitus paikat alkaa käydä vähiin... pitänee ostaa isonpi ikkuna!

4. nää naisille vissiin niin tavanomaset suihkusta tulon jälkeen rasvaamiset. ensin naamaan parista purkista, sit koko kroppaan yhdest, jalkoihin taas toisest ja ku painuu nukkuun niin käsiin viel yhdest erinlaisest purkist, kuka perk*** on keksiny niin pal erinlaisiin purkkeja???

5. kiroilen kaikki muut autoilijat, paha tapa, josta ois hyvä päästä eroon ennen ku musta päästään eroon...

eihän nää mitänn erikoisii, selkää polttaa ja pitäs päästä hierojal, ai, niin "kivusta nautintoon on matkaa pelottavan vähän, jos sitäkää..."


ainiin jokunen piti haastaakki.... maikkissme, iines59, Columbine, Pipsukka, vampireheart666

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.