IRC-Galleria

saikullaKeskiviikko 30.01.2008 12:08

selkä sanoi kapum

pahvilaatikkoTiistai 29.01.2008 23:35

jessus, mut niitä on täynnä koko kämppä ja perjantaina pitäs siirtää ne paikasta x paikkaan y...

syöööööömäääääänLauantai 26.01.2008 19:52

bossaan ois tarkoitus mennä, hyvässä seurassa ;)

pitää vissiin hommata MTV maxPerjantai 25.01.2008 07:48

Räikkönen ja Kovalainen jyräsivät Valencian testeissä


Ferrarin Kimi Räikkönen oli torstaina testipäivän nopein ennen McLarenin Heikki Kovalaista.

nälkäKeskiviikko 23.01.2008 19:51

niin ihana tekosyy herkutella

voi eiKeskiviikko 23.01.2008 07:53

Brokeback Mountain -tähti Heath Ledger löytyi kuolleena


Australialaisnäyttelijä Heath Ledger, 28, on löytynyt kuolleena asunnostaan New Yorkin Manhattanilla. Poliisin mukaan Ledger menehtyi todennäköisesti huumeiden tai lääkkeiden yliannostukseen.

Ledgerin tunnetuin roolityö oli toinen pääosarooli Oscar-palkitussa Brokeback Mountainissa. Hän näytteli elokuvassa toista miespääosaa yhdessä Jake Gyllenhaalin kanssa.

Brokeback Mountain toi Ledgerille Oscar-ehdokkuuden parhaan miespääosan kategoriassa 2006. Palkinto meni kuitenkin tuolloin Philip Seymour Hoffmanille elokuvasta Capote.

Taloudenhoitaja ja hieroja
löysivät Ledgerin

Ledger löytyi sängystään Manhattanin SoHossa sijaitsevassa luksusasunnostaan. Vuonna 1979 syntyneen näyttelijän ruumiin löysivät asuntoon tulleet taloudenhoitaja ja hieroja. Ledger löydettiin tiistai-iltana kello 22.26.

Ledgerillä oli jo vuosien ajan ollut ongelmallinen suhde julkisuuteen. Hän ei pitänyt haastattelujen antamisesta ja hän vaikutti tv-kameroiden edessä usein hyvin vaivautuneelta.

Poliisin mukaan näyttelijän yöpöydän läheisyydestä löytyi toistaiseksi määrittelemättömiä pillereitä.

Taloudenhoitaja ja hieroja tulivat Ledgerin asuntoon ja löysivät näyttelijän sängystään. He yrittivät turhaan elvyttää Ledgeriä.

New Yorkin poliisin mukaan Ledgerin kuolemaan ei liity rikosta.

Ledgerillä oli
kaksivuotias tytär

Australian Perthissä syntyneellä Ledgerillä on kaksivuotias Matilda-tytär näyttelijä Michelle Williamsin kanssa. Pariskunta ei kuitenkaan enää ole yhdessä. Williams ja Ledger tapasivat Brokeback Mountainin kuvauksissa. Williams näytteli elokuvassa Ledgerin vaimoa.

Ledger muutti Los Angelesiin 19-vuotiaana. Hän alkoi saada nopeaan tahtiin merkittäviä rooleja.

Ennen suhdettaan Williamsin kanssa Ledger seurusteli useamman vuoden ajan australialaisnäyttelijättären Naomi Wattsin kanssa.

Wattsin ja Ledgerin suhde kariutui, kun Watts alkoi seurustella näyttelijä Liev Schreiberin kanssa.

Ledgerin tunnetuimpiin elokuviin kuuluvat Brokeback Mountainin lisäksi historiallinen draamaelokuva Patriot, jossa hän näytteli Mel Gibsonin poikaa.

Näyttelijän ura oli
kovassa nousussa

Ledgerin hittielokuviin kuuluvat myös 10 things I Hate about you, Monster's Ball ja Ritarin tarina. Äskettäin hänet nähtiin myös elokuvissa Casanova ja Grimmin veljekset, jossa hän näytteli pääosaa yhdessä Matt Damonin kanssa.

Ledgerin ura oli ollut kovassa nousukierteessä parin viime vuoden ajan. Hän oli juuri saanut kuvatuksi uuden Batman-elokuvan, The Dark Knight, jossa hän näytteli Jokeria. Elokuva on tulossa teattereihin kesällä.

Suomessa Ledgerin voi tällä hetkellä nähdä Bob Dylanin elämästä kertovassa I'm Not There -elokuvassa. Ledger näyttelee elokuvassa Bob Dylania.

olo on kuin omenallaMaanantai 21.01.2008 21:51

mä oon niin täynnä et on jo pahaolo, sitä se on, ahneella on kakkinen loppu...

keikkaaLauantai 19.01.2008 13:20

oli eilen hyvät keikat ja kuvia tuli nappailtua öööö.... jotain 800, jospa niistä jokunen onnistuis?

tahtooSunnuntai 13.01.2008 18:52

laittautua ja näyttää taas kerran ihmiseltä, vaan ei jaksa yksin kun ei siitä pääsis muut nauttimaan :D mut itseähän varten sitä aina ainoastaan laittaudutaan, eikös??? onneks keikkaa ois tiedossa, et sinne sit saa tälläytyä...

keikkalippuSunnuntai 13.01.2008 14:15

nyt on hankittu HS lippu, pitää vaan vielä ootella jokunen tovi että bändi saapuupi tälle pituusasteelle... hyvää kannattaa aina odotella